HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Nancy Lukey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem :

TémanyitásTárgy: Nancy Lukey   Pént. Márc. 25, 2016 12:39 pm
Nancy Lukey


Becenevem:
Nancy,

Nemem:

Születési dátumom:
1998.május 3.

Házam:
Griffendél

Évfolyamom
7.évfolyam

Patrónusom:
Holló

Pálcám:
11 hüvelyk ezüsthárs, egyszarvúszőr

Vérem:
félvér


Otthon, édes otthon

Apám:
Tristant Brian Gladwin: 3 éves koromban hagyta el anyut. Nem tuok róla többe azt, hogy mivel foglalkozik vagy, hogy mit csinál számára mi megszüntünk létezni. Annyi tudunk, hogy a származásunk félvér. Jó lenne legalább egyszer felvenni vele a kapcsolatot, hogy többett megtudhassak róla talán én vagyok az az egyetlen lány, aki megszeretné ismerni az édesapját. Anyát viszont nagyon megrántotta ez az eset.

Anyám:
Bonnie Lukey: Nagyon fiatal anyuka. Olyan 39 évesnek tekinthető. Ő is Roxfort után a  Docendo Discimusban tanult és a Jogi kart választota, mert az tetszett neki a leginkább. Igaz, hogy mással is próbálkozott, de rájött, hogy ez nem az ő stílusa, amiben ő jó lenne. Pontosabban édesanyám ügyvéd. Rengeteget gürizik azért, hogy nekün meglegyen mindenünk egyedülállóként a legnehezebb. Szinte  ő az egyik legjobb barátnőm és próbál ránk időt szakítani, ahogy csak a munkája engedi. Általában vele szoktam beszeléni az ügyes bajos dolgaimat. Nagyon jó viszonyt ápolok vele.

Bátyám:
Trace Tristant Lukey: A legidősebb bátyjám, aki 20 éves. Aki, már kijárta a Roxfortot és nem ment tovább tanulni, sem aurornak semminek hanem inkább, egy iskolát végez most aminek a neve Docendo Discimus. Ő szokott nekem, általában segíteni Roxannának és Patrick szétválasztásában. Mindent megtudunk, egymással beszélni. Jó kapcsolatot ápolok vele. A veszekedés, azér köztünk is meg van, de szerencsére mindig megszoktunk egyezni. Romantikus szálak fűzik Holly Donovenhez, de a legjob barátnőm Liza titokban szerelmes belé. Lassan, már eki is kell segítenem. Nagy dumás alkat, nem olyan izmos, de azért szerethető.  

Öcsém:
Patrick Brian Lukey: "Briant" az apánk után kapta a nevét. 15 éves kis lúrkó. Nagyon felszokott pörögni és le sem lehet, olyankor lőni. Hugrabugba került, de azért Roxannával nagyon sokat hülyéskednek, amit már meséltem. Vicces srác jó humorérzékkel rendelkezik, de viszont a tanulásban nem nagyon van meg a magához való esze. Szerintem neki meg van, csak lusta használni. Minden erőmmelarra törekszek, hogy jól tanuljon. Sok barátja van imád barátkozni.Ő beállt a kviddiccs csapatba hajtóként játszik és nagyon örülök.

Húgom:
Roxanne Lukey: A kedvenc húgocskám aki csak 14 éves. Nagyon okos és gyönyörű lánynak mondhatom. Szinte a szeméből sugárzik a boldogság hiába nincs neki barátja, de akkor is boldognak látom és ez így van rendjén. Nagyon szeret, ám huncotkodni viszont meg van a magához való esze. Iskola első lett, amihhez külön gratulálok neki, de ő az egyetlen aki a Mardekár házba került, de hát ez dobta sajnos a gép. Vicces és egy angyali kislány, senkinek sem tudna ártani. Szeret barátkozni ugyan, úgy szórakozik mint én. Patrickkal naponta többször kiszoktak engem akatsztani, na és persze Tracet is, mi ketten szoktuk őket helyre tenni, hogy most már elég legyen, mert sírás lesz a vége. Legalább nem, olyan makacs mint én de ha a húgomról van szó, mindenre képes lennék érte. Nagyon jó kapxsolatot ápolok vele és Lizával a legjobb barátnőmmel is kijönnek. Van, egy háziállatja egy macska mindig vele szokott játszani és aranyosak együtt. Mindenben számíthat rám.

Párkapcsolatom:
Max Delight. Rózsaszínű a világ, hogy ha rá pillantok és olyankor pillangók repkednek a hasamban. Kíváncsi leszek nagyon, hogy mi lesz köztünk és szeretném, hogy ez a szerelmi száll tovább fejlődne mint idági, eddig még csak barátok vagyunk, de meddig fog ez így tartani? Nem hiába hozott össze minket a sors újra.
A lélek tükre

Pozitív tulajdonságaim:
Sokan szokták rólam azt mondani, hogy egy igazán vicces és őrült lányka vagyok, ami pedig ez igaz. Rengeteget tudok nevetni, mosolyogni, hogy ha kell és mindenkinek csak a pozitív tulajdonságomat tudom mutatni. Vicces is vagyok, általában odaszoktam menni, egy társasághoz barátkozni vicceket szoktam nekik mesélni, amit nagyon szeretnek és örülök, hogy ha másokat megtudok nevettetni. Szeretem, hogy ha őszintég velem az emeberek mert a hazugságot, azt semmikép nem tudom nekik elfogadni. Van, amin megszoktam sértődni utána pár másodperce kibékülök, azzal a bizonyos személlyel, akivel összevesztem. Szeretem meghallgatni mások gondját baját, így általában a letöbb lánynak Lizával együtt, mi ketten szoktunk tanácsokat adni szerelem ügyben. Tapasztalltnak mondhatom magam és intelligensnek. Igaz, bár makacs vagyok, de nem tehetek róla egyszerűen csak ilyen a természetem. Kiváló humorérzékkel rendelkezek és amikor rám jön az 5 perc, olyankor be nem tudom fogni a számat, egy másodpercre sem.

Negatív tulajdonságaim:
Talán túlságosan makacsnak érzem magam vissza kellene vennem, egy kicsit a képemből. Nagy dumás vagyok, általában beszoktam szólni másoknak, amikor nem kellene. Nem vagyok mindig az a jó kislány kell, egy kis rosszaság. Imádok bulizgatni, ezt csak hétvégén tudom megtenni, amikor nincs semmi dolgom, de azt is csak titokban másnap reggel korán mindig haza jövök, hogy észre ne vegyék már megint nem vagyok otthon. Nem szeretem azt végig nézni, ahogy egy sulis társamat bántják a többiek hiába Hollóhátas, Mardekáros vagy Hugrabugos esetleg Griffendéles.. nem.. én ezt nem bírom tétlenül nézve, zért odamegyek és verekedni szoktam. Volt már kisebb nagyobb balhé a suliban és hát persze miért is ne büntető munkát kaptam, de valamikor kitudtam magyarázni, ezt az egész ügyet. Hangulat változós vagyok ha jó kedvem van, akkor odamegyek csacsogni másokhoz, de ha viszont rossz kedvem van, olyankor keresek, egy üres helyet ahol senki nincs és kiordibálom magam, ami jól is esik. Ilyenkor érzem magam nyugodtnak. Eléggé fura, egy lány vagyok az biztos ilyen természettel megáldva meg hát nem is csodálom.

Múltam:
Ha jól emlékszem 3 éves lehettem, vagy talán még annyi se, de édesapám elhagyott. Nem tudtam vele, olyan jó Apa-lánya kapcsolatot teremteni, mint az összes többi lány az apukájával. Anya nagyon sokat mesélt róla imádom, még most is Apát hiába elkövette, azt a bűnt, hogy máshoz ment, már mint úgy értem, hogy más nővel házasodott össze, de hát ilyen az élet rendje. De a tesóimmal imádjuk Anyát. Roxanne( a 14 éves húgom) Trace( 20 éves bátyjám) és egy (15 éves öcsém)Patrick. Általában Roxanne és Patrick között én vagy a bátyjám szoktuk helyre tenni őket ha nem bírnak egymással. Mindig marakodnak bármi legyen is az itthon sokat ezt csinálják, de szerencsére Roxfortban nem szoktak. Trace nagyon zilált azon, hogy tovább menjen-e tanulni vagy sem. Ehhez képest a Docendo Discimusban tanul tovább és állást kapott Roxmortsban a Három Seprűben, amit persze nem vállalt el, inkább tanul és a havejaival lófrár. Mostanában Trace nagyon furán viselkedik éjfélkor fent van, még akkor is leveleket küldözget. Igaz, hogy nagyon szeretjük egymást, de a magánszvéránkban nem kötelességünk beleszólni, de én nagyon kíváncsi vagyok, de ha úgy alakul kettőjük között a dolog szerintem úgy is bemutatja majd nekünk.Nem vagyok, ám mindig az az angyali kislány, mint aminek hisztek. Szeretek bulizgatni és máshol aludni, addig bulizzunk meg tanuljunk, amíg nem lesz családunk anya mindig ezt szokta nekünk mondogatni. Na, de visszatekintve a múltra. Maxxel úgy ismerkedtem meg, hogy a szomszédba költöztek. Maximillian"Max" Delight-nak hívnak és emlékszem mindig együtt játszottunk. Meg is kínált a gumicukrából, amit nagyon szeretek még a mai napig is. Mondhatom, hogy nagyon sokat együtt lógtunk, csak aztán ők megint elköltöztek és szerencsémre tartottuk a kapcsolatot egymással, meg a legnagyobb örömöm, hogy ő a Roxfortoban is itt van. Végre át tudtam ölelni és beszélgettünk, egy jót. Persze, még most sem tudtam felfogni, hogy-hogy vissza költöztek, na de mindegy nem is fírtatom tovább a szót. A lényeg, hogy Anyának tudok segíteni szegény ő most is nehezen küzd meg ezzel az állapottal, hogy Apa elhagyta, bár most Lizával azon vagyunk, hogy szeretőt keressünk neki és ő is boldog legyen. Jut eszembe Lizáról, még nem is beszéltem. Ő a legjobb gyerekkori barátnőm. Amióta a mi utcánka költöztek, azóta mindent együtt csinálunk. Neki, van egy öccse aki (14 éves) Dyaln és egy bátyja ő pedig velem egy idős(17)Cameron. Nagyon szeretem őket és jól kijövök velük. Még a végén "szerelem doktor" leszek, ami jó Liza teljesen odáig meg vissza van a bátyjámért Tracért. Mi lesz még it nem igaz? Tiszta izgalmas az életem.  Örülök, hogy megismerhettem őket. Lizának az az álma, hogy híres kviddicsező szeretne lenni, amiben én támogatom, majd kiszeretnék menni az egyik meccsére remélem, hogy odáig csak eljutok. Addig foglalkozok a tanulással és az álmaim elérésével, no meg persze anyának is segítünk. Ennyire emlékszek sajnos, csak a múltamból.

Külsőm:
Narancsvörös hosszú haj, káprázóan barna szemek, törékeny test alkat mint az összes többi lánynál. De ha egy nap majd kviddicsezni fogok nem leszek, ám ilyen törékeny. Persze erős npnek hiszem magam. Édesanyám vonásait örököltem Apám barna szemét és narancsvörös haját. Szeretek, egy picit divatosan öltözködni. Néha fiús vagyok, de ez nem baj. Nekem ez, így tetszik ahogy van.


A madarak csiripelték

Amortentiám:
Alma, Vajsör, lágy szellő, üres pergamen.

Mumusom:
Félek, hogy Anyát is elfogom veszíteni aki mindennél fontossabb számomra.

Edevis tükre:
Megszeretném, majd egyszer ismerni Max szüleit és egyéb rokonát.

Hobbim:
Szeretnék majd a kviddics csapatba jutni elég sokat gyakorolok és mivel anyára ütöttem, amit eddig tőle tanultam megszeretném valósítani. Kviddics mellett,még gondolkozdtam a varázsló sakkon azt is szívesen kipróbálnám.

Elveim:
Sokat törődj másokkal. Szeresd a szüleidet és a tesvéreidet amíg élnek. Légy erős és magabiztos nőci, akit sokan kedvelni is fognak majd, egy nap.

Amit sosem tennék meg:
Ezen eléggé sokat gondolkoztam és azt hiszem, hogy az a szó amit kerestem az az ölés. Sosem lennék képes rá viszont ha, egyszer ilyen helyzetben lennék és kényszerből megkellene tennem, akkor megteszem. A másik pedig, hogy soha nem hagynám el a csaláomat semmilyen körülmények között sem.

Ami zavar:
Az olyan pletykák, amik másról és saját magamról keringenek. Ilyen helyezetkből néha, kicsit rosszul jövök ki.

Ami a legfontosabb az életemben:
Természetesen a családom és a legjobb barátnőm. Egyszer megszeretnék tanulni kviddicsezni és varázsló sakkozni.

Ami a legkevésbé fontos számomra:
Lehetetlennek minősül az, hogy Roxfort után falamit dolozhassak. De hát, az élet nem csak móka és kacagás hnm bizony, egy nagy feladat számunkra, amit mi saját magunk kell küzdeni az álmainkért.

Amire büszke vagyok:
Elsősorban Anyukámra, majd a tesóimra és a barátnőmre. No, meg persze saját magamra.

Ha valamit megváltoztathatnék az életemben:
Többet szeretnék tanulni. Emellett próbálnék időt szakítani a legjobb barátnőmre a családomra és mindenki másra akik az életemben igen nagy fontos szerepet játszanak. Törődnék másokkal, nem csak saját magammal.

Így képzelem a jövőmet:
Mindenféleképpen szeretnék kviddicsjátékos lenni, mint a  barátnőm Liza és Sakk versenyző.Majd Maxxel szeretnék nagy családot alapítani, ami tovább viszi a vérvonalt.

Egyéb:
Mit szeretnél, még rólam tudni?
Playby:
Bella Thorne

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


TémanyitásTárgy: Re: Nancy Lukey   Pént. Márc. 25, 2016 8:59 pm
Elfogadva


Nancy nagyon extrovertált lány, ami egy griffendéles esetében nem is akkora csoda. Életvidám és rendkívül szórakoztató, biztosan sok barátra fog még szert tenni élete során. Persze a talpraesettsége néha elég negatív hatással lehet rá, de későbbre talán benő még a feje lágya és ezzel sem lesz problémája. Sok sikert kívánok neki a jövőre nézve!
Playby foglalás és a keresetteid meghirdetése után már mehetsz is meghódítani a játékteret!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Nancy Lukey
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Offtopik :: Karakterek :: Félvér-
Ugrás: