HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Levin & Dominic

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem : Férfi
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Levin & Dominic   Kedd Márc. 22, 2016 8:42 pm

Levin & Dominic
A mai azon ritka napok egyike volt, amikor sikeresen otthon lehettem aránylag korán. A munkám mindig elvette minden szabadidőmet, amit ugyan nem bántam, de a kedvenc elfoglaltságaim ilyenkor nem igen fértek bele a szűkös órarendembe. Örültem neki, ha egy-egy cigarettára tudtam időt szakítani, a whisky pedig olykor napokig várt rám a hűtő tetején. Nem, nem benne, aki hűtve issza a whiskyt, már nem érdemli meg az életet. Lényeg, hogy otthon voltam, kivételesen pedig nem egyedül.
Az egyik leggyakrabban használt szalonban ültünk Dolohovval, az asztalon két tiszta üvegpohár ült ezüsttálcán. A manó, amikor elküldtem piáért, rögtön hozta ezeket is. Tisztában volt az illemmel, még akkor is, ha ezúttal erre nem volt szükség. Egyikünk sem ivott pohárból, amikor senki más nem volt a közelünkben. Mégis minek? Felesleges időpazarlás.
- Maurice felesége ma is nagyot alakított -fújtam ki a cigarettafüstöt a levegőbe. -Meghalt egy mérgezéses fickó, aki már hetek óta bent volt. A drága ápolónő lekísérte hozzám az alagsorba, amikor két orvos lehozta hordágyon. Végig akarta nézni a boncolást is, hogy valaki legyen az illető mellett az utolsó perceiben, habár már halott volt. Elhajtottam. Nekem nincs szükségem rá, hogy ott zokogjon, amikor dolgozom, vagy elájuljon a vér látványától. -Hallottam anekdotákat arról, hogy mennyire nem bírta Mrs. Briggs a vér látványát. Elvileg egyszer össze is esett, amikor először volt a sürgősségire beosztva. Ha jól tudom, azóta nem dolgozik ott.
Ennél jobb témáink is voltak, de minden pillanatot meg kellett ragadni arra, hogy Maurice-t ócsároljuk. Még a feleségén keresztül is, aki ugyan roppant együgyű és élettelen egy asszony volt, de igazán nem érdemelte ezt meg. Sajnos rossz helyre házasodott.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Dominic   Kedd Márc. 22, 2016 9:37 pm


Dominic & Levin

Egy nappal ezelőtt érkeztem haza egy kétnapos konferenciáról Berlinből, ezek után tökéletesen megérdemeltnek tartottam, hogy tartsunk egy ferde estét Linwooddal. Ez nálunk többnyire abban nyilvánult meg, hogy leittuk magunkat - méltósággal természetesen - , és végre kicsit kiengedhettünk. A legtöbb ember el sem tudta képzelni, milyen megerőltető nap mint nap úgy tenni, mintha mi is olyanok lennék, mint ők. Nagyon nehéz volt olykor fenntartani az álcát, de még a könnyebb pillanatokban is néha egyszerűen kiléptem volna az egész életből. Ilyenkor viszont nem kellett úgy tennünk mintha normálisak lennénk. Ha valamelyikünk azt mondta, hogy megölt valakit, akkor a másikunk csak elismerően bólintott, esetleg kifaggatta a részletekről. Így ment ez már régóta kettőnk között.
Mrs. Briggs életképtelenségéről szóló beszámolója szokás szerint egyszerre volt szórakoztató és fájdalmasan szánalmas. Ha nekem ilyen feleségem lett volna, első dolgom lett volna kihajítani a kúria tetejéről. Persze Maurice Briggs ennél értelmesebb nőt nehezen szedett volna össze.
- Ugye most csak viccelsz? - nyögtem fel. - Én a helyedben megengedtem volna neki, hogy maradjon. Még munkára is foghattad volna, hidd el, többet nem zargatott volna semmivel.
Kárörvendően felröhögtem, majd nagyot húztam a vodkás üvegemből. Valóban nem fáradtam azzal, hogy kitöltsem pohárba, senki sem nézett minket. Ilyenkor még mi is lejjebb adhattunk az etikettből.
- Az ostoba nőkről jut eszembe... Képzeld, a tegnapi konferencia után összeszedtem egy tolmácslányt. Amilyen jó nyelvérzéke és nos... egyéb képességei voltak, olyan buta volt szegény. Komolyan meglepődtem, hogy ilyen értelmi képességekkel ilyen jól beszélt két nyelvet is. Igazán szórakoztató dolog ez a diplomácia, sajnálhatod, hogy hullák közt éled le a fél életed. - Azért annyira nem sajnáltam, ő még élvezte is ezt az életvitelt. A holttestekkel nekem sem lett volna bajom, ellenben az, hogy beteg emberek hulláihoz nyúlkáljak... arra alkalmatlan lettem volna.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Dominic   Szer. Márc. 23, 2016 3:48 pm

Levin & Dominic
Sajnálatos módon ma nem tudtunk az első számú kedvenc témánkról beszélni. Nem volt időm rá, hogy bárkit is meginvitáljak magamhoz egy kellemes kikapcsolódást nyújtó pincetúrára. Ahogy, amennyire én tudtam, Dolohov is sokat dolgozott az utóbbi napokban. Lassan ideje lenne meglátogatnunk egy ismeretlen barátunkat, hogy kezdjünk valamit az elvonási tünetekkel. Mert lassacskán már nálam is jelentkeztek, pedig kettőnk közül én bírtam jobban a hosszú kihagyásokat.
Én kezdtem eljutni arra a szintre, amikor már semmin nem lepődtem meg, ami Felicity Briggset illette. Egy-két évvel ezelőtt még szinte a falba vertem a fejem minden hülyeségére, mostanra azonban már csak egy lemondó pillantással nyugtáztam. Úgysem lehet vele mit kezdeni.
- Örülnék neki, ha ilyenekkel tudnék viccelni. De szomorú, hogy igaz. Az pedig, hogy befogjam munkára, szóba sem jöhetett volna. Én nem fogom a holttestek közelébe engedni. Azok az enyémek, az én munkám, nem fogja egy ilyen véglény tönkretenni. -Viccnek persze jó volt, de hogy ez a nyomorult némber velem dolgozzon... Csak hátráltatna, jobban mint bárki más.
Dolohovval egyszerre toltam le egy korty Johnnie Walkert. Dupla feketét, az volt a legjobb - és persze a legdrágább, nem mintha engem az érintett volna.
- Azon lepődtem volna meg, ha nem szedsz össze valami buta libát és nem vágod gerincre. És köszönöm, de én jól megvagyok a hulláimmal. -Mindketten jól tudtuk, hogy engem messze nem érdekelnek a nők. Jó, ez nem volt teljesen igaz. Alkalmanként nekem is jól jött a hölgytársaság, de az valóban elég ritka alkalom volt. -Ezt remélhetőleg a leendő feleségem is jó néven fogja venni. -A Burke lány nem tűnt egy túl nimfomán fajtából valónak, így ettől nem kellett tartanom.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Dominic   Szer. Márc. 23, 2016 11:49 pm


Dominic & Levin

Sosem hittem igazán a lelki kapcsolatokban, mindenesetre annyi bizonyos, hogy Dominic-el nem kellett soha kimondanunk hangosan: akkor ma megölünk valakit. Ment ez anélkül is, tudtuk, mikor feszültek pattanásig a másik idegei a hosszú önmegtartóztatástól. Tudtuk magunkat kontrollálni, ez volt talán az egyetlen oka annak, hogy még csak a gyanú sem terelődött ránk soha. És persze az, hogy megvolt az eszünk ehhez is.
- Annyira bájos, hogy ilyen érzelmi kötődés alakult ki közted és a munkád között. Kár, hogy hullákkal dolgozol, ez azért valamelyest csorbít a dolog szépségén. - Már egyikünk sem vette magára az efféle szurkálódásokat, sőt, talán sosem tudtuk ilyenkor komolyan venni egymást. Kölyökkorunk óta szoros barátság fűzött minket egymáshoz, egyszerűen nem tudtuk egymást félreérteni.
Ha jobban belegondoltam, elég komikus és sztereotip látványt nyújthattunk: ő, a skót itta a Johnnie Walkert, én pedig, az orosz, döntöttem magamba a vodkát. Csak a szokásos.
- Ebben a kontextusban ez elég érdekesen hangzott. Még jó, hogy ismerlek és tisztában vagyok vele, hogy te túl érdektelen vagy ahhoz, hogy a hulláidhoz vonzódj... - Azt még az én gyomrom sem vette volna be. - Én a leendő feleséged helyében még örülnék is neki. Nem hiszem, hogy élete álma volt megnyerni téged a férjének. Bizonyára az én fantáziámmal van a probléma, de egyszerűen nem tudlak elképzelni egy olyan kislány mellett.
Nyilván egyikünk sem számított még öregnek, de a jegyese azért mégiscsak nagyon fiatal volt hozzá képest. Aranyvérű körökben ez senkit sem érdekelt, legfeljebb a szenvedő felet - jelen esetben a Burke lányt.
Fáradtan megdörzsöltem az arcom, amelyen kivételesen borosta látszódott. Általában minden reggel első dolgom volt megborotválkozni, de tekintve, hogy ma nem mentem dolgozni, ez kimaradt a napi rutinomból.
- Ennél már csak a kis Linwoodok gondolata groteszkebb. Remélem, az anyjukra ütnek majd. - Csak egy pillantást kellett vetnem az arcára és már tudtam... - Ugye nem újabb csecsemővicc jutott eszedbe?
Egyikünk sem volt a hagyományos humor nagymestere, ellenben a morbid viccek és a fekete humor egyikünktől sem állt távol. És sajnos néha még társaságban sem fogtuk vissza magunkat, a jelenlévők hatalmas örömére.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Dominic   Szomb. Márc. 26, 2016 1:59 am

Levin & Dominic
Nem is volt közöttünk semmiféle lelki kapcsolat. Egyrészt mert az nagyon homoszexuális töltetű lenne - ami ugyan általában Levint jobban zavarja mint engem, ebben az esetben viszont mindkettőnket egyaránt megrémítene -, másrészt pedig... nos, gyakorlatilag nem volt lelkünk. Csak valami csökevényes, döglött zigóta. Jobb szó erre nincsen. Az egyetlen ok, ami miatt könnyedén megértettük egymást az volt, hogy kölyökkorunk óta nagyon jól ismertük a másikat, ami akárhogy is számolom, minimum huszonöt éve tart. És természetesen mindketten ugyanolyan elmezavarokkal voltunk megáldva. Szomorú, de igaz.
- Amiről az emberek nem tudnak, az nem is fáj nekik. Boldogok a lelki szegények. -Persze ezt is poénnak vehette, annak is szántam. Ugyan tényleg elég beteg szokásaim voltak, de a nekrofília nem tartozott ezek közé. Kevés dologtól undorodtam igazán, de ez közéjük tartozott.
Egyikünk sem volt az országa legnagyobb patriótája, de azért tudtuk mi a jó. Például az akcentusom pont nem az.
- Tudtam, hogy tovább fogod fűzni -ingattam a fejem. -De teljesen jogos volt, én dobtam fel a magas... labdát. -Majdnem valami mást mondtam, de még nem éreztem a helyét a kedvenc vicceimnek.
Nem volt egyedül ezzel, én sem tudtam elképzelni magam egy alig nagykorú kislány oldalán. Igazából semmilyen más nő (vagy férfi, legyünk pontosak) mellett nem néztem volna ki normálisan. Ez egyszerűen nem volt nekem való. Mindent fel is fog borítani a Burke lány, az egész addigi életvitelemet, mindent. És ugyan jól viseltem, ha változás állt be az életemben, aránylag gyorsan meg is tudtam őket szokni, akadtak szokásaim, amiket egyáltalán nem akartam elhagyni. Ez pedig egyet jelentett azzal, hogy nem is fogom, viszont a leányzó rendesen meg fogja nehezíteni ezt nekem.
Meg sem fordult a fejemben, hogy válaszoljak neki, mert az arcomra azonnal kiült az a jól ismert sötét mosoly, ami mindig ott volt, amikor vicces kedvembe kerültem.
- Mi a különbség a darts-tábla és a csecsemő között? -kérdeztem vissza, gyakorlatilag már ezzel is megválaszolva a kérdését. -A darts-tábla nem vérzik. -Ebben külön poén volt az is, hogy imádtam dartsozni és késeket dobálni. Ha valami utolsó mugli lettem volna, még egy cirkuszban is megálltam volna a helyem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Dominic   Hétf. Márc. 28, 2016 1:24 pm


Dominic & Levin

Nem mondanám, hogy kifejezetten homofób voltam, de egyszerűen viszolyogtam a férfi-férfi szerelmi kapcsolatoktól. Nyilván nem akartam tenni ellenük semmit, legyenek boldogok, de hogy nem értettem, miért jó ez bárkinek, az egész biztos... Minden ember irritált, de a nőkben legalább egy valami jó volt... na jó, néhány valami. De ezek közül egyik sem volt fellelhető egy férfin.
- Nem akarlak elkeseríteni, de süt rólad, hogy nem vagy normális. Akár a homlokodra is felírhatnád, akkor sem lenne nyilvánvalóbb. - Ezt akár ő is mondhatta volna nekem.
A skót akcentusával igazán elbújhatott az én eltéveszthetetlenül orosz akcentusom mellett. Az évek során anyanyelvi szintre fejlesztettem az angolomat, de a kiejtésem még így is hirdette, hogy külföldi vagyok. Nem volt nagyon feltűnő, de mégis érezni lehetett. Különösebben nem frusztrált a tény, sosem szégyelltem a származásomat. Meg aztán... a nők kedvelték a külföldi férfiakat.
- Ezért imádok veled a nőkről beszélgetni. Valahogy mindig te jössz ki rosszabbul belőle. - Fiatalkorunkban a négy év korkülönbségből adódóan is mindig sikerült valahogy kiforgatnom a szavait, most már inkább a rutin segített benne. Kettőnk közül mindig engem izgatott jobban ez a téma, Dominic az esetek többségében teljesen érdektelen volt a másik nem iránt. Legalábbis ebben az értelemben. Azért valamelyest rácáfolt az érdektelenségére, hogy kölyökkorunkban kedvenc elfoglaltságaink közé tartozott mások megfigyelése, különösen nőké, fiatal lányoké. A bálokon ragadozók módjára kiszemeltünk magunknak valakit, és utána egész éjszaka minden mozdulatát figyelemmel kísértük. Voltak olyanok is, akiket a bálon kívül is megfigyelésre érdemesnek találtunk. Utólag nem is értettem, hogy bírtunk megmaradni a puszta tanulmányozásnál, és hogyan nem bántottunk senkit.
A viccre csak a fejemet ingattam, de utána nem tudtam visszafogni magam, kitört belőlem a röhögés. A morbid vicceinket egyszerűen lehetetlen volt megunni.
- Várj, én is olvastam egyet. Szerintem ezzel tudsz majd azonosulni. - Rövid hatásszünetet tartottam. - Panaszkodik az asszony a férjének: "Mindig hazahordod a munkádat a munkahelyedről. Én így nem tudok tovább veled élni." "Na és, nagyon sok ember hazahordja a munkáját. Sajnos ilyen időket élünk." "Az igaz, de nem mindenki boncmester..."
Fantasztikusnak találtam ezt a viccet.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Dominic   Szomb. Ápr. 02, 2016 2:31 pm

Levin & Dominic
Tisztában voltam vele, Levin mennyire... furcsán tud hozzáállni az emberekhez. Na nem mintha én nem kezeltem volna szintén érdekesen a szociális kapcsolataimat - ha ezeket lehet annak nevezni -, de én másképpen voltam furcsa ezen a téren. Igazából sok más téren is különböztünk, de ez azok közé tartozott, amikben nem tudtuk megérteni a másikat. Engem minden ember hidegen hagyott, Dolohov pedig mindegyikből hasznot húzott. Én még erre sem vettem soha a fáradságot.
- Azt hiszem, ezzel eddig is tisztában voltam. -Meg mindenki más is. A legtöbben azonnal észrevették, hogy valami nem teljesen stimmelt velem kapcsolatban, habár annyira azért nem is próbáltam véka alá rejteni, hogy milyen is vagyok valójában. Mégis minek erőltessem meg magam teljesen feleslegesen, amikor úgyis észre fogják venni rajtam, ha van eszük, hogy nem vagyok közéjük való.
Legalább ő tudott hasznot húzni az akcentusából, még jól is jött neki. Én még ha akartam volna sem tehettem volna meg. A nők odáig voltak a brit akcentusért, na de a skót... Volt rá példa, hogy nem értették meg, mit mondok. De még Dolohovék sem, ha éppen eleget ittam ahhoz, hogy összeakadjon a nelvem. Hogy én mennyit szívtam a fogam emiatt...
- Mert ez azon kevés témák közé tartozik, amikben nálad kevésbé vagyok jártas. -Azért nem sok ilyen akadt. A politikát is valamilyen szinten meg tudtam érteni, de mégis ő értett hozzá a leginkább. Az anatómia pedig az én szakterületem volt. Ilyen ez. Csak a nőkkel hagyjon békén.
Az pedig teljesen más, amikor másokat figyeltünk meg. Ha akkor már azon a szinten lettünk volna mint ahol most voltunk, mindegyik nő potenciális áldozatnak minősült volna. És nem, nem elcsábítani akartuk őket. A megfigyelésnek abban az esetben nem is lett volna értelme.
- Nem rossz -mosolyodtam el. -Szerinted a Burke lány mit reagálna, ha ezt egyszer eljátszanám vele? -Az a gond, hogy pusztán kísérleti célból még meg is tettem volna. Na majd meglátjuk, mi lesz ebből, amikor már a feleségem lesz a kisasszony.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Levin & Dominic   

Vissza az elejére Go down
 
Levin & Dominic
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Otthonok :: Linwood kúria-
Ugrás: