HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Cameron & Jamie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Cameron & Jamie   Kedd Márc. 22, 2016 8:14 pmChameleon & Jimjam

Ha Cameron nem lett volna itt, minden bizonnyal leléptem volna vagy egy életre lejárattam volna magamat, pusztán csak azért, hogy ne unatkozzak. Így viszont remek társaságom akadt, akivel kibeszélhettünk mindenkit, miközben tonnaszámra tömtem magamba a büféasztalra kihelyezett aprósüteményt.
Rengeteg nagy ember megjelent itt, főként politikusok, hatalmas cégek vezetői, szervezetek elnökei és még sorolhatnám. Egyszóval csupa unalmas, begyöpösödött alak, akik csak azért szerepeltek ezen a rendezvényen, hogy aztán Cameron és más újságok vezetői lehozzanak róluk néhány sort. Maurice Briggs a felesége társaságában jópofizott néhány nagykutyával, Pollux Black pedig szintén ezt tette, csak a hatalmas terem másik végében, lévén nem szívlelték egymást túlzottan Briggssel. Blackéktől nem messze Dolohov bájcseverészett valakikkel, az arcáról sütött, hogy bárhol szívesebben lenne, mint itt - szívás, ha az ember ekkora létra magasságú, azonnal kiszúrja mindenki a fejét. Kingsley Shacklebolt és Xavier Fortescue éppen eszmecserét folytattak pezsgővel a kezükben - micsoda meglepetés! A többi arc pedig már egészen jelentéktelen volt hozzájuk képest, habár elégtétellel állapítottam meg, hogy sokukkal összesodort már a munkám során az élet.
- Néha nem értem, ezek hogy bírják elviselni magukat. Rémunalmasak... - ingattam a fejem, majd a számba dobtam egy rózsaszín macaront.  - Tudod mi lenne igazán poén? Megcserélni az egész ülésrendet, mikor felszolgálják a vacsorát. Most képzeld el, ahogy Briggs és Black beülnek egymással szembe. Vagy mondjuk Dolohovot Mrs. Briggs mellé, velük szembe meg Fortescue-t. Egy élmény lenne, komolyan.
Megigazítottam az elefántmintás nyakkendőmet. Tökéletesen tisztában voltam vele, hogy öltönyhöz mintás nyakkendőt egyszerűen nem illik felvenni, de hidegen hagyott. Nekem tetszett ez a nyakkendő, és különben is az apámtól kaptam születésnapomra.
Ezzel a néhány mondattal már be is indítottam a pletykás öregasszony üzemmódot mindkettőnknél. A tipikus szomszéd néniket is megszégyenítettük az ócsárolási képességeinkkel, szakértő és kritikus szemmel néztünk mindenkit, a rosszallásunk elől pedig senki sem menekülhetett. Ilyenkor még a divathoz is konyítottunk, gond nélkül kiszúrtuk, ha egy nő ruhája nem volt megfelelő, vagy ha egy férfi öltönye nem volt kellően az alkalomhoz illő. Mondjuk ilyen társaságban ezen kevesebbet élcelődhettünk, az erőltetett érdekkapcsolat-kiépítésen viszont annál inkább. Emellett kedvelt elfoglaltságunk volt az is, hogy fogadtunk bizonyos emberekre. Ki kivel fog összeveszni, ki kit csábít el egy éjszakára, ki fog valami hatalmas baklövést elkövetni, ki issza le magát a sárga földig, ki lép le először, és a többi. Ezzel mindig el tudtuk ütni az időt ezeken a kriptahangulatú fogadásokon.


Do you need a lawyer?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Jamie   Kedd Márc. 22, 2016 9:57 pm

Jimjam & Chameleon
Borzasztóan utáltam az ilyen rendezvényeket, amikre minden alkalommal nekem kellett elmennem. Nem mondom, hogy nem bíztam meg az alkalmazottaimban, de amikor ilyen nagy eseményekről volt szó - ugyanis ez elvileg annak számított -, mindig én mozdultam. Ugyanis amíg én igyekeztem távol tartani magam a politikától és mindent tárgyilagosan kezelni, nem egy olyan alkalmazottam akadt, akik elég szélsőségesen álltak hozzá a pártok tevékenységeihez. Jobbnak láttam nem megkockáztatni, hogy valami olyat hozzunk le a másnapi Prófétában, aminek nagyon nem kéne ott lennie.
Őszintén szólva, nagyon ritkán örültem ennyire annak, hogy Jamie is itt volt. Sejtettem, hogy ő is sokkal szívesebben lenne otthon a feleségével, ahogy én is sokkal inkább ültem volna a kanapén Ameliával. De ma kénytelenek voltak nélkülözni minket a hölgyeink. Nem lennék meglepődve rajta, ha ők is egy csajos estét tartottak volna valamelyikünknél. Jó barátnők voltak, amennyire én tudtam. Általában amikor a feleségem egy másik nővel volt, aki többnyire az egyik barátnője volt, én diszkréten félrevonultam. Alapvetően elég alkalmazkodónak tartottam magam, na de ez... Talán még jobb is, hogy itt vagyok.
- Ne adj ötleteket. Ezt most olyan szívesen eljátszanám velük, komolyan nagy rá az inger. Megnézném Mrs. Briggset annak a fáklyának az oldalán. -Sokszor hívtam Dolohovot fáklyának, mert "hosszú" volt, vékony és rikító szőke. A világítótorony olyan snassz. -Szerinted meddig bírná kedvenc oroszunk a bűbájos mosolyát és kedvesen butus pillantását, amivel a hölgy megajándékozza?
A pezsgőspoharamra pillantottam, már nem sok volt az alján. Márpedig ma még szükségem lesz egy kevés munícióra. Nem voltam egy alkoholista, sőt, nagyon keveset ittam, de rendezvényeken magamhoz képest sokat. Másképpen nem bírtam volna ki, így pedig valamilyen oknál fogva lassabban fáradt le az agyam.
- Látod, hogy Black ma a közelébe se ment még Fortescue-nak? -böktem az utóbbi felé. -A múltkor nem voltál, pedig volt egy-két vidám pillanat. Fortescue véletlenül leöntötte vörösborral Black zakóját. Azt hittem, az öregnek kihullik a maradék haja is, olyan ideges volt. Nem igen tudta leplezni. -Arra már nem emlékeztem, hogy utána mi történt, ugyanis kimentem a férfi mosdóba röhögni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Jamie   Kedd Márc. 22, 2016 10:18 pmChameleon & Jimjam

A feleségeink csajos estéit szerintem senki más nem élvezte rajtuk kívül. Én néhányszor megpróbáltam belepofátlankodni, de az többnyire nekem fájt jobban, nem nekik. Külön-külön sem voltak semmik, de együtt fél perc alatt a porba döngöltek. És hozzátenném, hogy engem nem könnyű eltiporni, de nekik sikerült. Gondolom, nagyon útban voltam.
Mindegyikre volt egy-egy gúnynevünk, a fáklya az egyik legzseniálisabb volt mind közül - mondjuk Dolohovnak rengeteg beceneve volt, a Mr. Ruszkitól kezdve az ecsetig minden. Nekem az ecset volt a kedvencem, ugyanis engem arra emlékeztetett a legjobban. Cérnavékony, "hosszú" és a szőke haja leginkább egy ecset végére emlékeztetett. Hát az ő fodrászához sem mennék szívesen, biztos elég botkezű lehet... Vagy ki tudja, lehet magának vágja.
- Szerintem a kedvenc ecsetünk két perc után felvágná az ereit egy kiskanállal. Vagy a hölgyeményét, nem tudom. Azt is kinézem belőle. - Az apja mellesleg ötször ilyen ijesztő volt. De még velük is szívesebben töltöttem volna el néhány órácskát, mint Mrs. Briggs-el, akivel már néhányszor alkalmam nyílt társalogni és kiégette az agysejtjeimet a butaságával. Mindegy, legalább kedves teremtés volt. És rettentően naiv, minden ironikus megjegyzésemet készpénznek vette és elkönyvelt egy igazi gavallérnak. Legalább ilyen is van.
A sütihez nem igazán passzolt a pezsgő, bár lehet ennek csak az volt az oka, hogy utáltam a pezsgőt. Rozsdaíze volt az összesnek. Szerencsére a macaron íze elnyomta. Merlin áldja meg, aki kihozta ezeket a kis francia sütiket...
Amikor viszont elmesélte a vörösboros sztorit, olyan harsányan röhögtem fel, hogy a pezsgő majdnem az orromon jött ki. Egyszerre vihogtam a tőlem megszokott idétlen és hangos módon, és fuldokoltam. Mindenki felénk kapta a fejét, de amikor meglátták, hogy ki csinálja a műsort, ügyet sem vetettek ránk. Hiába ismert itt mindenki és tartott remek ügyvédnek, attól még herótot kaptak tőlem mindannyian. Ez engem csak mulattatott.
- Nem hiszem el, ezt látnom kellett volna... Remélem, ma Black bosszút áll és nyakon borítja Fortescue-t a punccsal. Aztán a végén kész politikai háború fog kitörni és mindenki leborogat majd mindenkit. Kivéve persze Mrs. Briggs, mert ő nagyon kedves és nem bántana senkit. - Peace and love forever.


Do you need a lawyer?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Jamie   Szer. Márc. 23, 2016 4:19 pm

Jimjam & Chameleon
Nekem borzasztóan tetszett volna, ha látom, ahogy Lien és Amelia elnyomják Jamie-t mint a cigarettacsikkat. Hetekig azt hallgatta volna tőlem, meg a röhögésemet, hogy ezt is megéltük. Le a kalappal a feleségeink előtt. Pedig amúgy nem néztem volna ki belőlük, hogy ilyenre képesek, Jamie pedig nem meglepő módon nem dicsekedett el ezekkel az esetekkel. Kár, szívesen meghallgattam volna...
El kellett ismernem, hogy az ecset is remekül passzolt hozzá, csak kevésbé volt szellemes. Mert én ebben természetesen sokkal jobb vagyok mint Jimjam. Erre rácáfoltak az olyan nevek, mint a Pollen, amit roppant költőien alakítottam ki Pollux Black nevéből. De az ilyen bakijaimat most hagyjuk, mindenkivel előfordulhat az ilyen.
- Szerintem gyilkos-öngyilkosságot hajtana végre, annyira nem bírná elviselni utána már saját magát sem. Vagy lehet, festéket csinálna Mrs. Briggsből. Az ecsethez passzol a festék. -Ha valaki nagyon akarta, belehallhatta a morbiditást, de szerintem csak egyszerűen vicces volt. Ha pedig morbid is... hát ez van.
Én egyébiránt még egyszer sem elegyedtem beszélgetésbe Maurice barátunk feleségével. Biztos voltam benne, hogy annak csak rossz vége lehet, vagy rám, vagy rá nézve. Ugyanis megesett, hogy előtört belőlem a bunkó énem akkor is, amikor nem kellett volna neki, jól megszórva cinizmussal és szarkazmussal, azt pedig ő nem igazán értékelte volna, amilyen butácska szegény. Emlékszem, még a kapcsolatunk legelején, amikor egy ilyen jelenetem volt Amelia előtt, ő nevetve közölte velem, hogy ezentúl az én hangomra akar elaludni, mert csak úgy árad belőle a sátánizmus. És ha már ő ezt mondta... A másik végkimenetel pedig egy idegösszeroppanás vagy egy szellemi leépülés lett volna részemről. Sosem bírtam elviselni az ostoba embereket.
- Tudtam, hogy ez nagyon fog tetszeni -vigyorodtam el. -Én már azt várom, hogy Dolohovot borítsa le valaki. Szerintem ott törne el a mécses, lehet, hogy megérnénk, hogy a ruszki elsírja magát. Te láttál már valaha is gyűrődést rajta? -Én nem bírtam volna elviselni magamat, ha folyton úgy néztem volna ki, mint aki a vasalódeszkáról állt fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Jamie   Szer. Márc. 23, 2016 11:01 pmChameleon & Jimjam

A Pollenen én amúgy nagyon jót röhögtem, de tényleg elég gyenge próbálkozás volt. Mondjuk valahol találó is, elvégre Pollux Blacket is legalább annyian utálták, mint a pollenallergiát. De sokan imádták, ami meg az allergiáról azért nem mondható el, legfeljebb akkor, ha valaki mazochista. A jelenlévők között meg legfeljebb szadisták voltak, legalábbis ahogy így elnéztem néhány fejet, főleg az aranyvérűek köréből, hát... lehetett valami genetikai terheltség a köreikben, mert mindegyik elég pszichopatának nézett ki. Mondjuk az elegáns fajta, nem a szakadt ruhás, ballonkabátos típus, aki a sikátorban kap el. Mert találkoztam már ilyen üggyel is, mondanom sem kell, nem akartam összetalálkozni a fickóval sötétedés után. Meg annyira előtte sem...
- Aztán majd jól festenek együtt, mi? Na jó, ez még tőlem is harmatgyenge volt... - Biztos a fáradtság lehetett az oka, hogy ilyen silány vicceket sikerült csak felsorakoztatnom ma este. Mentségemre szóljon, az előző három napot megállás nélkül tárgyalásokon töltöttem, egy sikkasztással vádolt férfit sikerült kihúznom a pácból. Hogy valóban ártatlan volt-e, azt nem az én tisztem eldönteni.
Amúgy a témafelvetés jogos volt, a fáklya tényleg mindig úgy nézett ki, mint akit skatulyából rántottak elő. Kifogástalan, méregdrága öltöny, gyűrődésmentes hófehér ing, és tulajdonképpen sehol máshol sem lehetett belekötni a külsejébe. Valószínűleg tényleg elbőgte volna magát, ha ebbe az összképbe valaki belerondít. Vajon mániás?
- Nem igazán, a homlokát leszámítva. Mindig ráncolja, amikor valaki felidegesíti. - Az ilyesmit könnyen kiszúrtam, a bíróságon is általában analizáltam az ellenfeleim vagy épp a saját ügyfeleim viselkedését. - De lehet tömeggyilkosságot rendezne, amíg valaki ki nem mossa neki. Mert fogadni mernék, hogy életében még lehet a szennyesbe sem pakolta be magának a cuccait. Ezek az aranyvérűek botrányosan életképtelenek...
Ahogy erről beszéltünk, közben a kedvenc ruszkinkhoz odasunyult egy fiatal, látszólag még teljesen tapasztalatlan fiú. Még csak férfinek sem nevezném, alig fejezhette be az akadémiát, de az is lehet, hogy még csak gyakornok volt. Bizonyára valamelyik nagykutyával jött, mint személyes apród.
- Amúgy képzeld, tegnap vettem egy Hírverőt. Ne sértődj meg, még mindig a Próféta a kedvencem. - Amúgy ez nem volt igaz, de egyszerűen nem volt szívem közölni vele, hogy a természettudományos lap, amelyre előfizettem, sokkal jobban érdekelt a Próféta gazdasági-politikai-bulvárhíreinél. Abban sosem esett szó elefántokról, madarak násztáncáról és ehhez hasonló dolgokról. - Azt olvastam az egyik cikkben, hogy napi fél óra meditálás kompenzálja az összes felgyülemlett stresszt. Tartunk együtt meditációs gyakorlatot? Rakok fel bálnaéneket meg minden...
Ezt még én sem gondoltam komolyan. Amúgy nem is tudtam volna meditálni, én állandóan mozgásban voltam és kattogott valamin az agyam. Minden esetre azon a cikken halálra röhögtem magam, akkor ökörségek voltak benne.


Do you need a lawyer?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Jamie   Szomb. Márc. 26, 2016 12:43 am

Jimjam & Chameleon
Tekintettel arra, hogy az aranyvérűeknél olyan beltenyészet volt mint egy illegális kutyakennelben, nem túl meglepő, hogy mindegyikből pszichopata lett. Nálam Dolohov verte a mezőnyt, de azt hallottam, hogy a legjobb haverja is van olyan hidegrázós mint ő. Szerencsémre még nem találkoztam vele, azt hiszem, el is futnék, ha az a kettő megjelenne előttem egyszerre. Mellesleg a fickó patológus volt. Ez motivált arra, hogy ne akarjam még feldobni a talpam.
- Jimjam drága, fáradt vagy? -somolyogtam. -Ennél tudsz te jobbat is. Pedig ma még nem is beszéltél egy kreténnel sem. -Ugyanis csak velem beszélt ezen a helyen, én pedig nyilvánvalóan nem voltam kretén. De ha erre most megpróbál rácáfolni, én kitekerem azt a zsiráf nyakát, annyi szent.
Én nem bírtam volna elviselni magam, ha mindig ennyire tökéletesen áll rajtam minden. Semmi nem lenne annál frusztrálóbb. Persze az ember szereti a szimmetriát meg ilyenek, de szerintem én lettem volna az első, aki fellógatja magát, ha nincsen valami tökéletlenség az életében. Na de most hogy is jutottam el idáig?
- Szerintem ennek az embernek az egész arca egy nagy ránc. Kölyökkorában biztos képen törölték egy serpenyővel. -Ma valamiért nagyon paraszt kedvemben voltam. Biztos élveztem, hogy nem kell nők között lennem. Félreértés ne essék, nagyon szerettem a családomat, na de három nő mellett... A fiam pedig még kicsi volt, ő ebben a helyzetben nem segíthetett rajtam.
Az sem érdekelt volna, ha azt mondja, hogy utálja a Prófétát. Megértettem volna. Hiszen Jamie nem fut százzal, teljesen elfogadható neki, ha nem a legjobb újságot olvassa. Oké, ma tényleg nagyon tahó vagyok.
- Én death metalra akarok meditálni -jelentettem ki. Annyira előttem volt a jelenet, ahogy ülünk a polifoam szőnyegen, kis mogyoróropogtató jóganadrágban és meditálunk, miközben a háttérben valaki sátáni hangon hörög, mellé meg szól a teljesen eltorzított zene, amiből még a hangszereket sem lehet kivenni. Zseniális.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Jamie   Szomb. Ápr. 09, 2016 12:55 pmChameleon & Jimjam

Én személy szerint Bellatrix Lestrange-től rettegtem a legjobban, már amíg élt persze. Úgyhogy egy éve már nem igen kellett tartanom a nőtől. Hiába védtem én a bíróságon, azért nem találkoztam volna vele egy sötét sikátorban, mert lehet puszta kézzel legyőzött volna - mondjuk a nyakamra taposott volna a tűsarkújával, aztán meg mehettem volna Dolohov haverjának a karmai közé. Köszönöm, én sem terveztem még egy patológusnál kikötni. Se annál a kis aranyvérű kreténnél, sem pedig másiknál. A világnak szüksége van Jamie Montgomeryre.
- Honnan tudod, hogy nem beszéltem még eggyel sem? Lehet, csak pusztán szánakozásból töltöm veled az időt - küldtem felé egy együttérző mosolyt.
Hihetőnek tartottam, hogy képen törölték egy serpenyővel, mert hiába mondták azt, hogy egy zseni a hapsi, attól még valami nagyon nem stimmelt a fejében. Különben is, a krimikben is minden sorozatgyilkos kiemelkedő intelligenciájú, én pedig rengeteg krimit olvastam már. John Fowles Lepkegyűjtőjétől mondjuk végig a hideg rázott, de Agatha Christie-t azért gond nélkül elolvasgattam sötétedés után is. A feleségemtől ilyenkor mindig megkaptam, hogy férfi létemre nem kéne ennyi ponyvaregényt olvasnom, mert ezek után már csak a romantikusok jönnek, és belőlem még azt is kinézi.
- Elképzelhető. Szerinted festeti a haját? Szerintem egy fodrászhoz járnak Pollennel, hasonlóan elfuserált mindkettőnek a hajkoronája. - Dolohovnak bőven volt haja, de az a szőkeség számomra már abnormálisnak tűnt. Pollux Blacknek meg nem igen volt haja és az is őszült, de ha az interjúkban valaki ezt fel merte hozni, mindig nagyon kiborult. Mondjuk lehet én is kiakadnék, ha elkezdenék kopaszodni...
Nem is értettem, hogyan tarthatta a Prófétát a legjobb újságnak, amikor abban soha sincs szó állatokról és konyhaművészetről, legfeljebb csak elvétve...
- Megegyeztünk. És aki hamarabb feladja, annak a másik kitalálhat valami nagyon megalázó feladatot - csillant fel a szemem a kedvesség halvány nyoma nélkül.
És ekkor a kis újonc leöntötte Dolohovot, telibe a hófehér ingét drága vörösborral. Nem tudtam eldönteni, hogy melyikük feje volt viccesebb...


Do you need a lawyer?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Jamie   Pént. Ápr. 29, 2016 5:09 pm

Jimjam & Chameleon
Igazat kellett adnom neki, az az antinimfa sem volt egy túl kellemes látvány. Férfiszemmel még talán, a fiatalkori képeit nézegetve - amire kizárólag az újságírás miatt volt szükségem - még nekem is megakadt a szemem a hosszú combokon. De attól függetlenül fejvesztve menekültem volna, ha meglátom azt a nőt valahol a közelemben. Még szerencse, hogy ettől már nem kellett tartanom, nem mintha annyira örültem volna bárki halálának is. De ha jobban belegondolok, akár én is az áldozataik között lehettem volna, ha nem a megfelelő végkifejlettel ér véget a háború. Elvégre én is "sárvérű" voltam.
- Szánakozásból, ez természetes. Mivel véletlenül sem szeretnéd, hogy valamelyik félkegyelműt el kelljen viselnem. Te vagy az én hősöm. -Tisztában voltam vele, hogy nem erre gondol, de ha már eszembe jutott egy ilyen válasz, akkor ki is használtam. Nem a legfrappánsabb replikáim közé tartozott, de azért elfogadhatónak találtam.
Én is nagyon szerettem olmasni - mily' meglepetés -, nekem is megfordult már jónéhány krimi a kezemben, de a sorozatgyilkosok világa mégsem volt igazán nekem való. Tetszettek, komolyan, de nem annyira, hogy a rajongójukká váljak. Jamie ezért is volt valamivel jobban képben ezekben a dolgokban, nem mintha annyira értett volna a szociopátiához például. Szerencsére nem volt pszichomókus.
- Biztos egy fodrászhoz járnak, de mindketten csak vágatni. Pollen bizonyára elég keveset fizet érte, nem nagyon van mit vágni a fején. Dolohov pedig... hát mondanám, hogy igazad van és festeti, de biztos nem. Ez a szín annyira természetellenes, hogy sem egy fodrász, sem egy metamorfmágus nem tudná újraalkotni. -Ha nem láttam volna Dolohovot magam előtt, akkor nem mertem volna ilyet mondani, mert egész biztosan mögöttem állt volna, hogy minden szavamat hallja. Tartottam tőle, igen. De ki nem?
Igenis a Reggeli Próféta a legjobb. Mi nem állatos szennylap vagyunk, hanem minőségi napilap. Itt a nagy különbség. A Hírverőtől még a hideg is kirázott.
- Annyira gyerekes vagy... Benne vagyok. Úgyis én fogom tovább bírni.
Minden erőlködésem ellenére előtört belőlem a röhögés, ahogy a vörösborfolt szép lassan terjedni kezdett Dolohov ingén. Én ezt komolyan nem hiszem el... Az ilyen pillanatokat érdemes lenne megörökíteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Jamie   

Vissza az elejére Go down
 
Cameron & Jamie
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» jamie | lara
» Tessa & Jamie - Save me from myself

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: London :: Laurea Hotel :: Étterem-
Ugrás: