HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Eliot Makepeace

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem : Férfi
Kor : 20

TémanyitásTárgy: Eliot Makepeace   Szomb. Márc. 19, 2016 10:06 pm
Eliot Makepeace


Becenevem:
Eliot, vagy Robin Hood

Nemem:
férfi

Születési dátumom:
1998. április 6.

Volt házam:
Griffendél

Foglalkozásom:
Kenmare Kestrels fogója

Patrónusom:
kondorkeselyű

Pálcám:
cédrus, főnixtoll, 11 hüvelyk

Vérem:
félvér


Otthon, édes otthon

Apám:
Az egyetlen olyan ember a családomban, aki bármit is számít nekem. Öt éves korom óta ő nevel, teljesen egyedül élünk otthon. Azt hiszem, nála jobb apát keresve sem találhatnék magamnak, noha ő sokszor emlegeti, hogy bárcsak jobb apám lehetne. Valóban nem egy mintaapa, de nem is várhatom el tőle, hogy az legyen. Nem egyszerű egyedül felnevelni egy fiút. Sokat dolgozik, nyilvánvalóan azért, hogy engem el tudjon rendesen tartani és mindent megadhasson, amire szükségem van, ugyanakkor amint hazamegyek szünetekre, az összes túlóráról lemond és velem tölti az idejét. Azt hiszem, van közöttünk valami különleges kapcsolat, vagy lehet, hogy csupán az alakított ki közöttünk ilyen szoros köteléket, hogy nem tudtunk soha sem másra támaszkodni. Több mint tíz éve csak ketten vagyunk egymásnak, senki nem volt ott, aki támasztotta volna a hátunkat, amikor baj volt. De azt hiszem, ennek így kellett lennie. Nagyon örülök neki, hogy nem az a túlzottan szigorú és aggódó fajta, mint amilyenek az egyedülálló szülők szoktak lenni és az anyám helyét sem próbálja átvenni. Mindenben támogat, amiben csak tud, legfőképpen a kviddicsben. Azért a hazahordott jegyeimnek nem mindig szokott örülni…
Az apám az az ember, akiért tényleg bármikor, bármit képes lennék megtenni. Eleve elég önfeláldozónak tartom magam, de ha apuról van szó, ott bármi szóba jöhet.

Anyám:
Nem vagyok előítéletes. Soha, senkihez nem álltam úgy hozzá, hogy nem ismertem és úgy feltételeztem róla rosszat. Anyám ez alól remek kivételt képez. Ugyanis ő az egyetlen ember, akit hiába nem ismerek, mégis teljes szívemből utálom. Nem ismerem pontosan a körülményeket, hogy mi történt a szüleim között, ami egészen idáig vezetett, de annyira nem is foglalkoztatnak. Anyám otthagyott engem és apámat teljesen egyedül, egyetlen szó nélkül. Úgy ment el, hogy még csak meg sem ölelte a kisfiát, egyszerűen csak egyik napról a másikra eltűnt az életéből. Ezt pedig soha nem fogom megbocsátani neki. Mert lehet, hogy apámmal megromlott a viszonya, de én még mindig ott voltam neki. Egy anya nem hagyja csak úgy el a gyerekét… Tizenkét éve nem láttam, de úgy érzem, most már nem is akarom. Semmi késztetést nem érzek rá, hogy megismerjem. Számomra halott.


A lélek tükre

Pozitív tulajdonságaim:
Állandóan, megállás nélkül vigyorgok. De tényleg mindig és ez az embereknek is fel szokott tűnni. Ha rossz kedvem van, akkor is ott ül egy mosoly legalább az arcomon, mert úgy érzem, nem kell mások kedvét elrontani a saját nyomorommal, és amúgy is, ha másnak jó kedve van, akkor én is könnyebben felvidulok. Ez pedig szuper érzés.
Az előbbihez tartozik, hogy mindig fel tudom vidítani az embereket, legalább egy kicsit. Mindenki tudja, hogy engem bárki használhat lelki szemetesnek, mert soha nem fogok semmit elárulni, ha kínoznak sem. És persze mindig igyekszem segíteni nekik, amiben csak tudok. Szeretem, ha bíznak bennem és én is bízhatok az emberekben, ez a jó barátság alapja. Én azt hiszem, egy jó barátnak mondhatom magam.
Mindig kiállok mindenki mellett, bárkit hajlandó vagyok megvédeni, ha úgy érzem, igazságtalanul viselkednek velük vagy ok nélkül bántják őket. Persze ez azokra nem vonatkozik, akiket utálok. Még én sem szerethetek mindenkit.

Negatív tulajdonságaim:
Mindenbe beleütöm az orrom, iszonyatosan kotnyeles vagyok. Nem pletykálok, de minden értékes információt, amit akár csak véletlenül meghallok, mélyen elraktározok. Ezeknek később rögtön utánajárok, tényleg túlzottan kíváncsi vagyok és mindent tudni akarok.
Nem vagyok egy mintadiák. Nem olyanok a jegyeim, mint amilyeneknek lenniük kéne, habár az előző évekhez képest mostanra már összeszedtem magam. Hiába, a RAVASZ vizsgák még az olyan hülyegyerekeknek is, mint amilyen én vagyok, fontosak.
Képes vagyok túl sokat kérdezni az emberektől. Ez nem a kíváncsisághoz tartozik, legalábbis nem teljesen, ugyanis ilyenkor nem az vezérel, hogy jaj, minden részletet tudjak. Csak szeretem megismerni az embereket, noha én nem sokat szoktam elárulni magamról. A családomról semmit. Ennek ellenére szeretem ismerni a barátaimat és mindenki mást is, aki körülöttem él. Egyeseknek ez nem tetszik, ugyanis akaratlanul is képes vagyok olyanba belekérdezni, amibe nem kéne.

Múltam:
Ötéves voltam, amikor anyám csapot-papot-férjet-gyereket otthagyva lelépett otthonról. Semmi előzménye nem volt, én legalábbis nem vettem észre, már amennyire emlékszem rá. Egyszer csak ott voltam a helyzet kellős közepén, hogy egyik pillanatról a másikra az egyik szülőm eltűnt. Egy kisgyereknek nem olyan egyszerű az ilyet feldolgoznia. Nekem nem is ment. Apám bármennyire is próbálkozott, hogy erősnek tűnjön és tartsa bennem a lelket, nem igazán ment neki. Nagyon magam alatt voltam és mély letargiába zuhantam, ami egy kisgyereknél nagyon ijesztő tud lenni. Motiválatlan voltam, semmihez nem volt kedvem és semmi mást nem csináltam, csak otthon feküdtem. Apu mindent megpróbált, hogy segítsen rajtam, aggódott értem. Próbált minél többet foglalkozni velem, de egyszerűen mindhiába. Egy végső, elkeseredett ötlete volt, hogy elvisz egy komolyabb kviddicsmeccsre. És lám, megtörtént az áttörés. Néhány nap leforgása alatt visszatért a régi, energetikus kis Eliot, aki új célt tűzött ki maga elé: profi kviddicsjátékos szeretne lenni. Hosszú heteken és hónapokon át kviddicses könyveket bújtam, egyszerűen soha, semmi nem kötött le még ennyire. Pláne könyvek nem. Az álmom első szakasza valóra vált, amikor már a második roxforti tanévben felvettek a Griffendél csapatába, a következő pedig akkor, amikor tavaly év elején elkezdtem betölteni a csapatkapitányi posztot. Minden úgy halad előre, ahogy annak lennie kell.

Külsőm:
Az átlagosnál sajnálatos módon alacsonyabb vagyok, ami nagyon tud zavarni, nem szeretek felfelé bámulni az emberekre. Ugyanakkor ez egy fogónak előnyére válhat, hiszen könnyebb és gyorsabb vagyok a többieknél. Amúgy annyira talán nem is kell emiatt sajnálkoznom, hiszen a sport sokat javít a helyzeten. Rövid, szőke hajam van és kék szemem, ahogy azt már mondtam, állandóan vigyorgok. Az öltözködést nem viszem túlzásba, egy farmer, egy póló és egy pár sportcipő tökéletesen megteszik.


A madarak csiripelték

Amortentiám:
füstölt sajt, szegfűszeg

Mumusom:
Hogy elveszítem apámat. Egyedül nem hiszem, hogy mennék bármire is az életben. Nem bírnám ki nélküle.

Edevis tükre:
Megnyerem a kviddics világkupát a csapatommal, a szüleim pedig mindketten ott vannak velem.

Hobbim:
Kviddics, egyértelműen. Bár ahhoz talán túl komolyan veszem, hogy hobbinak lehessen nevezni. Ez esetben nincsen hobbim, legfeljebb a tanárok szándékos idegesítése.

Elveim:
Megdobnak kővel, dobj vissza egy még nagyobbal.

Amit sosem tennék meg:
Nem hagynék senkit a pácban, nem hagynám magára a csapatomat, nem adnám fel a kviddicset, meg még sok minden mást sem.

Ami zavar:
Ha valamit nem tudok. De az nagyon. Mert én mindig, mindenről tudni akarok és nagyon bosszant, ha ez nem sikerül. Emellé nem bírom az igazságtalanságot sem, iszonyatosan fel lehet húzni vele.

Ami a legfontosabb az életemben:
Apám, a kviddics, azok, akik közel állnak hozzám.

Ami a legkevésbé fontos számomra:
A tanulás. Na meg minden más, ami az előbbibe nem tartozik bele.

Amire büszke vagyok:
A sikereimre, apámra.

Ha valamit megváltoztathatnék az életemben:
Mindent megtennék azért, hogy otthon tartsam anyámat.

Így képzelem a jövőmet:
Hivatásos kviddicsjátékos leszek, ehhez kétség sem fér. De még három ség sem.
Playby:
Matt Barr


_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


TémanyitásTárgy: Re: Eliot Makepeace   Vas. Márc. 20, 2016 12:09 am
Elfogadva


Tömör, lényegre törő lapot kaptunk tőled, de mégis átjött Eliot teljes személyisége és stílusa. Egy rendes, jófej srác, aki nem véletlenül érdemelte ki a csapatkapitányi posztot a Griffendélben. Nagy jövő áll előtte, és azt gondolom, hogy mindent meg is tesz a fényes karrierért. Szomorú, hogy az édesanyja elhagyta őt, talán nem is tudta, milyen értéktől fosztja meg magát. Még jó, hogy ott van Eliot számára az apja, akivel kölcsönösen támaszkodhatnak egymásra. Nagyon szép kapcsolat az övék.
Nem is kérdéses, hogy elfogadlak, futás playby-t foglalni, meghirdetni a keresettjeidet és természetesen játszani!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Eliot Makepeace
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Offtopik :: Karakterek :: Félvér-
Ugrás: