HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Cameron Houghton

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Cameron Houghton   Kedd Márc. 15, 2016 8:54 pm
Cameron Houghton


Becenevem:
Cameron, Mr. Houghton (+ Chameleon)

Nemem:
férfi

Születési dátumom:
1980. december 9.

Házam/Végzettségem:
Hollóhát, Docendo Discimus kommunikáció- és médiatudományi szaka

Foglalkozásom:
Reggeli Próféta főszerkesztője

Patrónusom:
lazac

Pálcám:
szőlő, sárkányszívizomhúr, 11 és háromnegyed hüvelyk

Vérem:
mugli születésű


Otthon, édes otthon

Apám:
Jackson Houghton egy átlagos rendőr volt egy átlagos angol kisvárosban. Jó kapcsolatunk volt egymással, mindig is nyugodt embernek tartotta mindenki, vele lehetetlen is lett volna vitatkozni. Tizenhét éves voltam, amikor halálfalók megölték.

Anyám:
Joanna Houghton gyermekkönyveket írt, amikhez mi adtuk a legtöbb ötletet a húgommal. A mugli világban nagyon befutott író volt, csak úgy falták a képeskönyveit és a mesekönyveit. Mi pedig természetesen rendkívül büszkék voltunk arra Nicával, hogy ilyen jó ötleteket adtunk anyánknak. Együtt halt meg apámmal.

Húgom:
Veronica mugli, tehát a családban teljesen egyedül vagyok mint varázsló. Nica hat évvel fiatalabb nálam, a szüleink halála után én neveltem, amíg elég idős nem lett, hogy a saját lábára álljon. Azóta Londonban él, pszichológusként dolgozik. Van egy három éves kisfia, hatalmas forma a srác.

Feleségem:
Amelia egy évvel fiatalabb nálam, ausztrál származású nő, aki az ottani varázslóiskola elvégzése után költözött Angliába az akadémia miatt, és végleg itt is akart maradni. Ami csak akkor lett biztos számára, amikor megismerkedtünk. A zeneművészeti szakon tanult, már nem is tudom, hogyan keveredtünk egymás közelébe, mindenesetre azonnal megfogott benne valami. Nem mondanám, hogy sokáig kerülgettük egymást, hamar megtaláltuk a közös hangot. Igazi szabadszellemű, határozott, vidám és energikus lány volt. Sokkal inkább mint én, mert hiába voltam én is mindig ilyen, azért sokkal visszafogottabban viselkedtem nála. Nem is tudom, mit szeretett meg annyira bennem. Mindenesetre elég hamar egymás mellé kerültünk, alig húsz éves voltam, amikor össze is házasodtunk, Amelia pedig még végzős akadémista volt, amikor az első gyermekünk megszületett. Azóta is töretlen a kapcsolatunk, nála jobb feleséget nem is kívánhatnék magamnak

Lányom:
Brooke a legidősebb gyermekem, most tizenöt éves, a Hollóhát egyik legjobb tanulója, idéntől kezdve pedig prefektus is. Nem mondanám, hogy stréber, egyszerűen csak jó esze van, amit valószínűleg tőlem örökölt. Sok barátja van, nagyon populáris az iskolában, habár az nem tetszik, hogy a fiúk körében is nagy népszerűségnek örvend. Ha bármelyik is bántani meri a lányomat, egy adott testrészénél fogva fogom fellógatni.

Lányom:
Isabella egy évvel született a nővére után, mégis, el sem tudom képzelni, hogy lehetnek ennyire különbözőek. Isabella nem az a fajta, akit mindenki imád, pedig sok barátja van és jól érzi magát az iskolában. A nővérével ellentétben nagyon kiszámíthatatlan, sosem lehet tudni, mi jön ki belőle. Néha ő a legnyugodtabb gyerek, akit életemben láttam, máskor pedig a legkisebb dolgokért is képes hisztit leverni. A családból én vagyok az egyetlen, aki valami úton-módon meg tudja érteni és kezelni tudja őt a rosszabb napjain is. Ha valami baja van, mindig hozzám jön, én pedig természetesen sokat segítek neki. Sok időt szoktam vele tölteni.

Fiam:
Joel a legkisebb családban és az egyetlen fiú a gyerekek közül. Tizenegy éves, rendkívül csendes és visszahúzódó fiú, de az agya vág mint a borotva. Hangszeren játszik, rengeteget olvas és színházba is jár, egyértelműen művészlélek. Amitől azért egy kicsit tartok, a művészek nem éppen a legstabilabb emberek.


A lélek tükre

Pozitív tulajdonságaim:
El tudok vonatkoztatni dolgoktól, tárgyilagosan és diplomatikusan ítélek meg mindent, ha arra van szükség. Éppen ezért nincsen rám hatással, hogy Briggs irányítja az országot. Az újságom kívül marad a vérminőségi csatározásokon, nem támogatom Briggset, de nem is vagyok ellene, ez pedig alappillére a sikeremnek. A tényszerű közléseket egészen biztos, hogy mindenki hajlandó lesz elolvasni, nem szűkül le az olvasók köre pusztán az egyik félre.
Otthon Cameron és apa vagyok, nem pedig Mr. Houghton. Sosem viszem haza a munkámat, inkább élek majdhogynem kettős életet. Az újságom közel olyan fontos nekem mint a családom, de mégis utóbbi van első helyen. Ezt minden áron meg akarom így tartani.

Negatív tulajdonságaim:
Olykor nagyon túl tudom vállalni magam. Három gyerek mellett érdemes lenne sok időt otthon töltenem, de ez nem mindig sikerül, néha elhavazódom a munkában. Mindig igyekszem megtalálni a tökéletes egyensúlyt a kettő között, de ez nem feltétlenül szokott sikerülni. Szerencsére a családom megérti, hogy a munka fontos számomra.
Nagyon szigorú tudok lenni az alkalmazottaimmal és megesik, hogy többet várok el tőlük, mint amennyit kéne. Túl maximalista vagyok ezen a téren, nem meglepő módon, mert szeretném megtartani a pozíciómat a Reggeli Prófétánál. Sokszor megkapom, hogy vissza kéne fognom magam, de ezt szokásom vagy elfelejteni, vagy figyelembe sem venni. Az újságíróim nagy része borzasztóan utál emiatt.

Múltam:
Első gyerekként születtem egy mugli családba, egyetlen varázslóként. Egyszerű gyerekkorom volt, jó gyerek voltam és jó testvér, mindig mindenben segítettem a szüleimnek és a húgommal sem balhéztam soha. Mindenki eléggé meglepődött, amikor tizenegy éves koromban egy nagyon furcsa levelet kaptam, ami egy még furcsább iskolába való felvételt írt. Először azt hittük, valami idióta vicc lehet, de mivel már korábban is történtek körülöttem érdekes dolgok, végül inkább nem kérdőjeleztük meg az eredetiségét.
Végül csak eljutottam a Roxfortba, ahol a Hollóhát házának egyik legkitűnőbb tanulójává váltam az évek során. Első évtől kezdve Jamie Montgomery volt a legjobb barátom, ami azóta sem változott meg. Ez pedig azt jelentette akkor, hogy mi voltunk az ügyeletes tahók. Nem tagadom, a lányok odáig voltak értünk - még azok is, akiknek nagyon nem örültünk -, mi pedig ezt a fajta népszerűséget rendesen ki is használtuk. De mégi ki ne tette volna ezt a helyünkben? Egyszóval jó sok buta kislány pofára esett miattunk. Utólag már nem tartom annyira remek poénnak, de azért tényleg vicces volt.
Utolsó évemben haltak meg a szüleim. Nagyon megviselt az elvesztésük, pláne, hogy nem sokkal a roxforti csata előtt történt. Az az év pokol volt, de azt hiszem, a velem egyidősek mindegyikének is. A húgom utána rám lett bízva, én neveltem őt, amíg nagykorú nem lett, utána pedig visszatérhetett a saját életéhez, ahogy azt ő szerette volna. Sajnálom, hogy azóta nem találkozom vele eleget.
A Roxfort után mentem az akadémiára, ahol kommunikáció- és médiatudományi szakra kezdtem járni. Második évemben ismertem meg az akkor gólya Ameliát, aki mostanra a feleségem lett. Nem mondom, hogy minden gondtalanul telt, ugyanis a jogi karról egy bizonyos Jamie folyamatosan igyekezett megkeseríteni az életünket. Ilyenkor még belőle is sok volt. Persze belőle mindig sok. Még jó, hogy Amelia soha nem vette a szívére a hülye dolgait, meglepő módon jól el tudta viselni őt. Utolsó évem előtt házasodtunk össze, Brooke pedig azután született meg, hogy én végeztem és újságíróként kezdtem el dolgozni.
Azóta mintha rohanna az idő. Három gyerekem van, az egyik már közelebb jár a Roxfort végéhez mint az elejéhez, engem a lehető legmagasabb pozícióba léptettek elő, minden... tökéletesen megy. Talán túl tökéletesen is. Remélhetőleg semmi nem fogja ezt az egészet tönkretenni.

Külsőm:
Átlagos magasságú vagyok, átlagos testalkattal, sötétbarna hajjal, barna szemekkel, többnyire borostásan vagy szakállal, nem igazán szeretek borotválkozni. Ezek mellett két megjelenésem van. Az egyik az otthoni, ahol mindig kényelmesen, pólóban és melegítőben vagyok, általában kócosan, még arra sem veszem az energiát, hogy megfésülködjek, elvégre otthon vagyok. Munkában viszont mindig öltönyben feszítek, arckifejezésem csak egy marad, attól is félnek a legtöbben az alkalmazottaim közül.


A madarak csiripelték

Amortentiám:
tinta, pecsétviasz, friss faanyag

Mumusom:
A családom elvesztése

Edevis tükre:
Magamat látom, úgy, ahogy most vagyok, de a háttérben ott vannak a szüleim is.

Hobbim:
Tekintve, hogy nem sikerült teljesen elhagynom a mugli létet, továbbra is rajongok a filmsorozatokért és a mugli könyvekért. Sikerült elérnem, hogy a feleségem is így legyen vele, szóval az estéink mindig így néznek ki.

Elveim:
Ha birkákat követsz, oda jutsz, ahová a többi birka, semmivel sem messzebb.

Amit sosem tennék meg:
Sosem adnám fel a családomat a munkám érdekében. Vagy bármi már érdekében.

Ami zavar:
Amikor az emberek nem annak látnak aki vagyok és a két arcom egyike után ítélnek csak el. De az újságíró és a családapa mind én vagyok.

Ami a legfontosabb az életemben:
A családom és a Reggeli Próféta.

Ami a legkevésbé fontos számomra:
Az alkalmazottaim lelki világa, amikor éppen lehordom őket valamiért, amit elszúrtak.

Amire büszke vagyok:
Mindenre, amit elértem.

Ha valamit megváltoztathatnék az életemben:
Szerintem mindent úgy tettem, ahogy tennem kellett. A más hibájából adódó dolgokat úgysem tudnám megváltoztatni.

Így képzelem a jövőmet:
Minden ugyanígy menjen tovább, ahogy most van.
Playby:
Robert Downey Jr.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


TémanyitásTárgy: Re: Cameron Houghton   Hétf. Márc. 21, 2016 8:18 pm
Elfogadva


Cameron egy igazán ambiciózus férfi, nem csoda, hogy idáig jutott a munkájában. De szerencsére sikerült egyfajta egyensúlyt teremtenie az életében, így a családját sem mellőzi teljes mértékben...sőt. A karrierje mellett szép magánéletet is sikerült kialakítania, azon kevesek közé tartozik, akit boldogan várnak haza és aki bármikor jól érezheti magát otthon. Bízom benne, hogy a jövőben is kitart pártatlansága mellett, vagy ha nem, akkor a jó oldalra áll.
Már csak playby foglalás, a keresettjeid meghirdetése és rengeteg játék vár rád!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Cameron Houghton
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Offtopik :: Karakterek :: Mugli születésű-
Ugrás: