HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Liam Weasley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem : Férfi
Kor : 18

TémanyitásTárgy: Liam Weasley   Vas. Márc. 13, 2016 3:54 pm
Liam Weasley


Becenevem:
Liam

Nemem:
férfi

Születési dátumom:
2000. február 19.

Házam:
Griffendél

Évfolyamom:
hatodik

Patrónusom:
vidra

Pálcám:
somfa, egyszarvúszőr, 11 és fél hüvelyk

Vérem:
félvér


Otthon, édes otthon

Apám:
George Weasley, akinek a már előre megalapozott hírnevünket köszönhettük Freddel, amikor a Roxfortba érkeztünk. Pedig nem is volt megalapozott. De azért láttam én, hogy miért rettegnek a roxforti tanárok, főképpen az igazgatónő, amikor meghallja, hogy Weasley-ikrek. Csak ismerem ennyire apukánkat. Nagyon vicces ember, a humorérzékünket egyértelműen tőle örököltük, csak mi nem vagyunk annyira szélsőségesek. Annyira. Azért nagyon szeretem apát, kiskoromban is inkább apás voltam mint anyás. De csak egy kicsit jobban.

Anyám:
Angelina Johnson, a család legnagyobb kviddicsese, de komolyan. Hallottam hírét, hogy egy csapatban játszott apáékkal, aztán később kviddicses pályára lépett, de amikor mi megszülettünk, erről lemondott. Nagyon könnyen rá tudjuk venni bármire, már kitapogattuk a gyenge pontjait, tudjuk, hogy lehet megolvasztani a szívét, és ezt gyakran ki is használjuk. El sem hiszem, hogy régen nem ilyen volt. Mondjuk tud taslit osztogatni apának... na mindegy.

Ikertestvérem:
Fred olyan mint én, csak nem olyan aranyos. Mindenki tudja, hogy én vagyok a cukibb, mert én vagyok a fiatalabb. Hogy csak húsz perc van köztünk, az igazán nem számít, hiszen az életben minden perc számít. Sülve-főve együtt vagyunk, nem véletlenül vagyunk ikrek. Annyira azért nem hasonlítunk egymásra, habár ezt sokszor csak én érzem így.

Húgom:
Roxanne a kis tündérkém. (Igen, Frederick, az enyém, kopj le.) Amikor kicsi volt, állandóan babusgattam, folyamatosan vele játszottam, gyakran még Freddel is balhéztunk, hogy éppen kivel legyen a kishúgunk. Aztán rájöttünk, hogy ketten is lehet vele játszani. Most már tizenkét éves, így ez nem megy olyan egyszerűen, de továbbra is nagyon szeretem a testvéremet.


A lélek tükre

Pozitív tulajdonságaim:
Azt mondják rólam, hogy nagyon szerethető és odaadó vagyok, erre pedig nem tudok rácáfolni. Mindig jobban érdekelt mások jóléte mint az, hogy velem mi a helyzet, egy igazi lelki szemetesként tudok működni. Ezért tartanak nagyon jó barátnak és valóban rengeteg barátom van az iskolán belül. Csak egy-kettő van, aki tényleg igazán közel áll hozzám, de a többiek is mindig számíthatnak rám. Én ott vagyok, ha valakinek szüksége van egy ölelésre vagy hogy valakinek kiöntsék a szívüket. Elvileg jó pszichológus válhatna belőlem, de ez a munka egyáltalán nem vonz.
Jó a humorérzékem, rengeteget hülyéskedek Freddel, persze bizonyos határokon belül. Apáékkal ellentétben mi nem vagyunk olyan rosszak és a tanulmányi eredményeink is mind egészen jók. Oké, repüléstanból majdnem meghúztak minket, de szerencsére azt is túléltük. Nagy nehezen, mert mi és a seprűk két külön dimenzió vagyunk. Mindegy. Szóval a viccek csak úgy jönnek belőlünk, sokszor már észre sem veszem, hogy sikerült ellőnünk valami szellemeset. Néha szó szerint, a szellemviccek nagyon jók.
Sok közösségi munkát végzek az iskolán belül. Prefektus ugyan nem vagyok és isten ments, hogy az legyek, mégis szinte mindig ott vagyok, ha segíteni kell valamiben. Szeretem az ilyeneket csinálni, és még inkább emberek között lenni. Mondjuk, hogy aktív tagja vagyok az iskolai közösségnek.

Negatív tulajdonságaim:
Alapjáraton elég nyugodt srác vagyok, de ha azt látom, hogy valakit bántanak, könnyen elpattanok. Nem tudok verekedni, nagyon béna vagyok ilyen szempontból (meg más téren is, de az mindegy), úgyhogy mindig sikerül megveretnem magam, ha éppen hősködni akarok. De egyszerűen képtelen vagyok nézni, ahogy másoknak ártani akarnak, főleg ha ok nélkül. Ezt mások talán pozitívnak vélik, de szerintem egyáltalán nem jó, ha konfrontálódok valakivel.
Túl naiv vagyok és könnyen megbocsátok másoknak. Emiatt használtak már ki, nem is egyszer, úgyhogy nagyon le kéne szoknom róla, de egyszerűen nem megy. Mindig csak a jót látom másokban, nem veszem észre a negatív tulajdonságaikat. De mégis ki tud úgy élni, hogy ferde szemmel néz a másikra?
Optimista vagyok, de a pofára esések nagyon a földhöz vágnak. Napokig letargikus állapotba tudok esni, ha valami csalódás ér, amikor átvernek, kihasználnak, vagy ha valami nem úgy megy, ahogy én azt előtte elterveztem. Ilyenkor senki és semmi nem tud jobb kedvre deríteni, kerülök mindenkit és egyedül vagyok vagy kizárólag Freddel. Aztán egyik pillanatról a másikra túlteszem magam rajta, szóval akkora problémákkal nem jár a dolog.

Múltam:
Tizenhat éves vagyok, mégis milyen múltam lehet? Hát jó, akkor elmondom azt, ami eddig történt, de majd inkább kérdezz meg újra olyan tíz év múlva.
A szüleim első gyerekeként születtem, vagyis gyakorlatilag a másodikként, mert Fred előbb bújt ki mint én. Na jó, már most kezdem... Szóval a második generációs Weasley-ikrek egyik tagja vagyok, apukám George Weasley, anyukám pedig Angelina Johnson. Ne kérdezd, miért nem vette fel apa nevét, én sem tudom. Már az első pillanattól kezdve nagyon szerencsétlen egy kisgyerek voltam, kicsiként mindig megütöttem magam, folyton lehorzsoltam mindenemet és már három évesen be kellett gipszelni a karomat. Fred meg kiröhögött, pedig később ő is követte a példámat. Korán megtanultam beszélni, azóta se hagyom abba, úgyhogy a szüleim már korán élvezhették a kisfiuk remek beszélőkéjét. A nagyon pici koromba szerintem ennél több bele se fér.
Négy évesek voltunk, amikor megszületett a kishúgunk, Roxanne. Az első pillanattól kezdve rajongva szerettem, mindig körülötte ólálkodtam, még akkor is, amikor nem kellett volna, mert éppen aludt és anyuék féltek, hogy felriasztom. Később már persze minden egyszerűbb volt vele. Azt hiszem, Freddel nagyon hamar megszerettettük magunkat vele, hiszen folyton mi játszottunk vele, szó szerint kisajátítottuk magunknak. De hát csak egy húgunk van, azt ki kell használni.
Tizenegy évesen elkezdtük a Roxfortot, apa legnagyobb örömére és a tanárok szívinfarktusára mindketten a Griffendélbe kerültünk. Persze hamar kiderült, hogy nem volt miért rettegniük, jó gyerekek voltunk mi, sokkal jobbak mint apáék. Remélhetőleg ezzel senkinek nem okoztunk most csalódást. Hamar beilleszkedtünk a társaságba, szereztünk közeli barátokat, az unokatestvéreink is ott voltak már, pontosabban Victoire, de utána jöttek a többiek is. A Weasleyk leigázzák a világot! Jó, abbahagyom. Szóval, jó kis életünk volt már akkor is ott.
Egy évre rá beállított hozzánk Charlie bácsikánk egy kismacskával. Anyu majdnem elsírta magát, amikor meglátta, és nem, nem az örömtől. De mivel a három gyerek annyira örült neki, kénytelenek voltunk megtartani. Margit lett a neve, ami Charlie szerint egy román női név, vagy valami ilyesmi. Nem igazán tudom. Mindenesetre akkor sem passzol, mivel Margit fiú macska, ivartalanítva persze. Vagy nem? Mindegy. Általában Fred viseli gondját, ezt kijelentette, én pedig nem ellenkezem. Csak haszonélvező vagyok. Egyébként egy tündéri macska, habár rajtunk kívül mindenki az ellenkezőjét állítja. Nem értem, miért mondják ezt, Margit olyan jó cica...
Harmadikosak voltunk, amikor bekerültünk kommentátornak a kviddicscsapatok mellé. Mi is szerettünk volna a szüleink példájára játszani, de hamar kiderült, hogy ez teljesen esélytelen, így maradt a kommentátorkodás. Az is remekül megy nekünk, elhiheted.
És itt vagyok most. Látod? Mondtam én, hogy nem történt semmi az életemben. Túl fiatal vagyok még ahhoz.

Külsőm:
Átlagos magasságú vagyok, nagyjából átlagos testalkatú. Vörös hajam van, mivel igazi, vérbeli Weasley vagyok, a szemeim pedig kékek. Tehát egy igazi ritkaság vagyok, ugyanis az ikrek ritkák, a vörös haj és kék szem kombináció pedig még ritkább. Egy gyémánt vagyok.


A madarak csiripelték

Amortentiám:
szalma, banánturmix, papaya

Mumusom:
Mindentől félek, ami életveszélyes számomra. Magasság, minden ami ingatag, gyakorlatilag a saját lábam is ide tartozik. És rettegek a hangyáktól is, nem tudom, miért.

Edevis tükre:
Pici egyszarvú csikókat, meg egy csomó más pici lényt nevelgetek. Olyan édesek.

Hobbim:
Imádom az állatokat, a macskánk az egyik kedvencem közülük, habár mindenki más utálja őt. Szóval sokat foglalkozom az állatokkal. Emellett pedig mi vagyunk Freddel a kviddicsmeccsek kommentátorai, nagyon testhezálló munka számunkra. Szeretünk beszélni.

Elveim:
Élj a mának, légy önmagad, meg ilyenek. Nem, nem vagyok hippi.

Amit sosem tennék meg:
Senkit nem bántanék ok nélkül. És sosem halasztanám el a lehetőséget, hogy megvédjek valakit. Elég béketűrő embernek tartom magam, de van, amivel engem is fel lehet bosszantani.

Ami zavar:
Az álszentség, az előítéletesség, a sztereotípiák, és az ezekhez hasonló idióta társadalmi hülyeségek.

Ami a legfontosabb az életemben:
A családom, a barátaim, hogy mindenki vidám legyen. Én is az vagyok.

Ami a legkevésbé fontos számomra:
Hogy ki honnan jött. Gyűlölöm az előítéleteket, az új aranyvérűek iránti ellenszenvet. Miért kell olyan embereket bántani, akik semmi rosszat nem tettek?

Amire büszke vagyok:
Arra, hogy ki vagyok. Nem akarom, hogy megváltoztasson bármi is, kitartok amellett, amit és akit szeretek, a véleményeim mellett. Az vagyok, aki, ezt pedig nyíltan felvállalom.

Ha valamit megváltoztathatnék az életemben:
Semmit, akkor nem az lennék, aki vagyok, márpedig nagyon szeretek ilyen lenni.

Így képzelem a jövőmet:
Mindenképpen állatokkal szeretnék dolgozni, vagy sportkommentátorként. Még nem igazán döntöttem el, de a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. Remélem.

Egyéb:
Nagyon szeretnék egy pónit.


Csak vicceltem. Egyszarvút szeretnék.
Playby:
Jay Bradley

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


TémanyitásTárgy: Re: Liam Weasley   Vas. Márc. 13, 2016 7:12 pm
Elfogadva


Liam egy igazán szerethető fiú, pontosan úgy sikerült őt megalkotnod, ahogyan mi elképzeltük a canon megírásakor. Egyszerre vicces, de mégis nagyon kedves srác, aki ugyan kicsit sem lóg ki a Weasley családból, de mégsem az előző Weasley-ikrek hasonmása. Az állatokért való rajongása mosolyogtatott meg a legjobban, a macskájuk különösen tetszett. Remélem, sok játékba belefoglalod majd Margitot, egyszerűen elragadó jószág.
Egyszóval pont olyan Liam Weasley-t alkottál, amilyet vártunk erre az oldalra, így természetesen elfogadlak. Már csak playby foglalás, keresettjeid meghirdetése és rengeteg játék vár rád!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Liam Weasley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Offtopik :: Karakterek :: Griffendél-
Ugrás: