HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Skylar Brooke Daventry

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem :
Kor : 25

TémanyitásTárgy: Skylar Brooke Daventry   Hétf. Feb. 29, 2016 5:17 pm
Skylar Brooke Daventry


Becenevem:
Sky

Nemem:

Születési dátumom:
1993. február 13.

Házam:
Griffendél

Foglalkozásom:
Végzős akadémista

Patrónusom:
oposszum

Pálcám:
Gyertyán, sárkányszívizomhúr, 12 hüvelyk

Vérem:
félvér


Otthon, édes otthon

Apám:
Wayne Daventry, a legjobb apa a világon. Kiskoromban mindig engedte, hogy kisminkeljem, és máig érezteti velem, hogy bármit megtenne értem. Félvér varázsló, a jogi karon végzett és ügyvédként dolgozik, hiába mondom neki, hogy lassan igazán nyugdíjba mehetne már. Bár már nem a szüleimnél lakom, gyakran megyek meglátogatni őt és anyát.

Anyám:
Mary Daventry, ő volt az első legjobb barátnőm. Persze, kamaszkoromban gyakran előfordultak konfliktusok köztünk, de hát ez mindenkinél így van, nem? Bestiaszelidítő szakon végzett, a Mágiaügyi Minisztériumban dolgozik.

Öcsém:
Nathan Daventry. 17 éves, nála csak kevesebben idegesítőek, de azért én imádom őt minden hülyeségével együtt. Ugyanolyan lázadó, mint én, bár a külseje talán kicsit visszafogottabb.

A macskám:
Sir Reddington, mindent megtenne értem, legutóbb például hozott nekem egy döglött egeret. Elbűvölő, hogy úgy gondolja, túl szerencsétlen vagyok ahhoz, hogy saját magamnak szerezzek kaját.
Amíg nem felejtek el vacsorát adni neki, addig nincs harag. És amiért ilyen bundás és aranyos, cserébe megengedem neki, hogy még fürdés közben is meredten üljön, és bámuljon rám.
Akármilyen ijesztő is.


A lélek tükre

Pozitív tulajdonságaim:
Alapvetően én is pozitív beállítottságú és nagyon optimista vagyok, nehezen lehet letörni a kedvemet bármivel. Gyakran hiperaktívkodom, nem hagyom unatkozni az embereket, és szívesen segítek másokon, akár lelkileg is. Szerencsére általában tudom, mit kell mondanom.
Nem adok fel semmit, akkor sem, ha hatodszorra is rosszul sikerül, és másokat sem hagyom, hogy csak úgy azt mondják, ezt nem nekik találták ki, csak azért, mert esetleg valami nem sikerül elsőre. Szeretem a gyerekeket, szívesen vigyázok rájuk, annak ellenére, hogy sajátot nem, vagy csak sokkal később szeretnék.
Ha épp olyanom van, szeretek sportolni is, de csak és kizárólag extrém sportokat, mint például hegyet mászni, ejtőernyőzni vagy akár BMX biciklizni. Ez jelenti az izgalmat az életemben, enélkül unatkoznék.
Művészléleknek mondanak, szeretek rajzolni, énekelni, meg alapvetően alkotni, bármit. Így tudom igazán kiélni magam.

Negatív tulajdonságaim:
Nos, olyan vagyok, mint egy macska. A nap 18 órájában képes vagyok csak fetrengeni és semmit nem csinálni, a maradék hatban meg futkosok, hiperaktívkodok és mindenki agyára megyek. Makacs vagyok, nem vagyok képes veszíteni, és azt sem tudom elviselni, ha egy vitában nem nekem van igazam. Hajlamos vagyok bunkó lenni néha, amit igazából viccből csinálok, csak sajnos nem mindenki értékeli ezt a fajta humorérzéket, néha előbb sértek meg másokat, mint hogy nevessenek.
Minél jobban kedvelek valakit, annál gyakrabban inzultálom, igazából a barátságaim nagyrésze abból áll, hogy éjjel-nappal sértegetjük egymást, és azon versenyzünk, ki tud minél rosszabb beszólást kitalálni. Eddig az „esnél bele egy tóba, és enné meg egy teknős a hajad!” vezet. Ó, ehhez tartozik, hogy képes vagyok folyamatosan beszélni, gyakorlatilag levegővétel nélkül, nem is nagyon szeretem befogni a szám.
A művészlélek részhez az is hozzátartozik, hogy betegesen összefirkálok mindent, ami elém kerül, és előszeretettel graffitizom tele az üresen hagyott falakat a városok szegényebb részein, csak idő kérdése, hogy egyszer elkapjanak.
Sokan azt mondják, túl lázadó vagyok, és mindennek van határa, általában az öregek szoktak megnézni maguknak. Amikor egyszer egy vén banya jó hangosan odasúgta a másik banyának, hogy milyen szörnyen néz ki ez a „kislány”, bemutattam nekik.
És büszke vagyok rá.

Múltam:
Szeretném, ha a történetem nagyon izgalmas lenne, és rengeteget tudnék mesélni róla, de az az igazság, hogy nincs így. Egy teljesen átlagos, középosztálybeli varázscsaládba születtem, teljesen átlagos szülőkkel, teljesen átlagos öccssel. Tinikoromban mindenképpen pszichopata akartam lenni, és rengeteg hülyeséget kitaláltam, csak hogy kiríhassak a tömegből, aztán ezt tizenhét éves korom körül szerencsére kinőttem, egyedül az öltözködésem nem változott. Ma már nem kifejezetten azért csinálom, hogy kilógjak a tömegből, ma már tudom, miért lázadok.
Egyszóval tizennégy és tizenhat éves korom között a szüleimnek nem volt egyszerű elviselniük engem, és minden tiszteletem az övék, hogy végül valahogy kibírták. Utólag elmondták, hogy apám pontosan ilyen volt, és a nagymamám sokat mondta apának kamaszkorában, hogy reméli, egyszer neki is lesz ilyen gyereke, és visszakap mindent.
Tettem róla, hogy duplán is visszakapja.
Hat éves voltam, amikor az a kis szörnyeteg, akit Nathannek kereszteltek, megszületett. Azóta nincs tőle nyugtom, hogy megtanulta kimondani a nevemet, de legalább már egy ideje nem verekszünk. Ő még otthon lakik, ezért nem látom gyakran.
Apa griffendéles, anya hollóhátas, de az ő szülei meg hugrabugosak voltak, ezért mielőtt a Roxfortba kerültem, az volt mindenki kedvenc témája, vajon hova fogok kerülni. Apa már akkor kijelentette, hogy teljesen biztos abban, hogy én is griffendéles leszek, és igaza lett. A Teszlek Süveg kicsit sem gondolkodott, amin nem lepődöm meg, mert a Hollóháthoz túl lusta, a Hugrabughoz túl bunkó, a Mardekárhoz meg túl lázadó voltam.
Benne voltam a kviddicscsapatban is, fogóként, de aztán mikor végeztem a Roxfortban, ez elfelejtődött, amit sajnálok egy kicsit. Pszichiáternek tanulok az Akadémián, bár ezt így elmondva talán mégiscsak jó ötlet lenne emellé keresni egy kezdő kviddicsapatot, amiben játszhatok.
Hogy mitől váltam megrögzött feministává, azt nem tudom. Mindenesetre ha bárki azt meri mondani, hogy a nő dolga az összes takarítás és csak és kizárólag neki kell nevelnie a gyereket, arra még agresszívebben uszítom rá a macskámat, mint arra, aki azt mondja rám, hogy alacsony vagyok. Nőjünk fel, emberek! Ez a 21. század!

Külsőm:
Kérdezz róla másokat! Szőke hajam van egy rózsaszín tinccsel, a szemem szürke, és van egy orrpiercingem. Nem az a ronda, hanem egy apró drágakő. Ha azt mered nekem mondani, hogy alacsony vagyok, megetetlek a macskámmal. Nem én vagyok alacsony, hanem te nőttél túl nagyra, rendben? Erről nem nyitok vitát.
Az öltözködésem nőies ugyan, de sosem az aktuális divat, mindig az, ami nekem épp megtetszik, és ez ugyebár gyakran azt jelenti, másoknak meg nem tetszik. Nem különösebben izgat mások véleménye, sőt, minél inkább magyaráznak arról, hogy legyek már normálisabb, annál nagyobb kísértést érzek arra, hogy szerezzek egy tetkót is.


A madarak csiripelték

Amortentiám:
virágok, a kedvenc parfümöm, a könyvek illata

Mumusom:
saját magam céltalan és unalmas öregasszonyként

Edevis tükre:
saját magam híres énekesként, mögöttem a rajongóim

Hobbim:
gitározás, éneklés, graffitizés, gördeszkázás, zenehallgatás, rajzolás, olvasás, és nagyon szeretem azt fejtegetni, vajon mi járhat az emberek fejében. Szeretek csak azért beszélni velük, hogy azzal játsszak, milyen gyorsan tudom kiismerni őket.

Elveim:
Mindenki éljen úgy, ahogy szeretne! Szeretném, ha végre az egész világ rájönne, hogy ez a huszonegyedik század, és az emberek képesek lennének elfogadni a homoszexualitást vagy akár a transzvesztitákat. Azt hiszem, én túl toleráns vagyok ide.

Amit sosem tennék meg:
Sosem alázkodnék meg másoknak, sosem változtatnék a stílusomon, és sosem rendelném magam alá egy férfinak. Ha valaha együtt fogok majd élni valakivel, a házimunka és a főzés ugyanúgy az ő dolga is lesz, és ha ez azon múlik, hogy a macskámmal fogok meghalni, állok elébe.

Ami zavar:
Homofób emberek, stílustalan emberek, tucatemberek, buta emberek, maradi emberek, irigy emberek, disznóólban élő emberek, és a sok ember mellé nagyon zavar az is, ha egy lakás rosszul van berendezve, és szinte érezni lehet, ahogy az aurája megfojt.

Ami a legfontosabb az életemben:
Hát… a macskám? Rendben, a művészetek és a saját elveim.

Ami a legkevésbé fontos számomra:
Az, amit mások gondolnak rólam.

Amire büszke vagyok:
Én még merek önmagam lenni ebben a tucatvilágban. Büszke vagyok a rajztudásomra és az emberismerő képességemre is.

Ha valamit megváltoztathatnék az életemben:
Nem tenném. Szeretem az életem.

Így képzelem a jövőmet:
Pszichiáterként fogok élni, lehetőleg a mugli világban, talán Londonban. Lesz egy szexi barátom, és legalább 38 éves koromig nem vállalunk gyereket. Igazából énekes szeretnék lenni, de tartok tőle, hogy az már nem fog összejönni.

Egyéb:
betegesen imádom az unikornisokat
Playby:
Avril Lavigne

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


TémanyitásTárgy: Re: Skylar Brooke Daventry   Csüt. Márc. 03, 2016 9:16 pm
Elfogadva


Egy rendkívül szórakoztató lapot kaptam tőled, egy még szimpatikusabb karakterrel. Skylar egy igazi lázadó, de a szó jó értelmében. Talán nem is a lázadó jelző illik rá igazán, hanem a magabiztos és az elveihez végsőkig ragaszkodó kifejezések. Hiszen erről van szó, Sky sosem adna lejjebb abból, amit ő helyesnek vél, és ezt nagyon jól teszi. A mai felszínes világban több ilyen emberre lenne szükség, akik képesek elfogadni másokat úgy, ahogy vannak. Persze ez a fajta intelligencia nem lehet meg mindenkiben.
Természetesen elfogadlak, úgyhogy futás playby-t foglalni és már játszhatsz is!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Skylar Brooke Daventry
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Offtopik :: Karakterek :: Akadémista-
Ugrás: