HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Dominic & Levin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Dominic & Levin   Szer. Feb. 24, 2016 10:46 pm


Dominic & Levin

Szeptember óta már egészen hozzászoktam, hogy a kúria teljesen kiürült a tanítási idő alatt. Idén Lena is elkezdte az iskolát, én pedig teljesen egyedül maradtam itthon, és bár ez bizonyos szempontból nagyon kényelmes volt, mégis zavart kissé. De nem annyira, hogy bármiben is megzavarjon, sőt, valójában nyugodtabb szívvel túlóráztam a Minisztériumban vagy rendeztem a Libro Clava ügyeit, emellett pedig addig maradtam ki, ameddig csak akartam. Utóbbira persze nem sok időm maradt, pedig szeptember első heteiben még azt gondoltam, hogy végre itthon is felönthetünk a garatra Linwooddal vagy hazahozhatom a nőket. Ehelyett viszont a lelkemet is kidolgoztam.
Hosszú idő óta először sikerült egy teljesen szabad napot összehoznom, amelyet ezúttal Dominic társaságában töltöttem. Hűséges agarammal, Normannel együtt vágtunk neki a kúria melletti hatalmas erdőnek azzal a célzattal, hogy a kutya kiélhesse vadászösztöneit, mi pedig zavartalanul beszélgethessünk.
Norman előre rohant, valami nyúl után eredt, de nem igazán foglalkoztam vele, majd visszajön. Békésen rágyújtottam a mai sokadik cigarettámra, egésze hangulatos volt így sétálni a magas fák között.
- Norman még mindig meg tud lepni az ostobaságával. Majdnem olyan korlátolt, mint Briggs. De csak majdnem, még ebbe a buta kutyába is több előrelátás szorult, mint Maurice barátunkba... - Minden alkalmat megragadtunk arra, hogy Briggst szidalmazzuk, már amennyiben nem akadt közönségünk. Együttes erővel gyűlöltük azt a nyomorultat, ha tehettük volna, akkor a saját két kezünkkel végzünk vele. De nem tehettük. Mert mi vele ellentétben nagyon is előrelátóak voltunk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dominic & Levin   Csüt. Feb. 25, 2016 9:24 pm

Levin & Dominic
Dolohovval ellentétben nekem nem akadt problémám az üres kúriával, tekintve, hogy már sok éve abban éltem. A bátyámra sosem tekintettem úgy, mint aki szintén ott lakik, általában össze sem futottunk soha, vagy ő nem volt otthon, vagy én, vagy egyikünk sem. Most pedig, hogy már ő is halott, azzal sem kell foglalkoznom, hogy otthon van-e vagy sem. Enyém az egész kúria. Nem mondom, hogy tetszik a helyzet, de azt sem hogy nem. Igazából nehéz eldöntenem. De azért ilyenkor nem ezen volt a szokásom gondolkodni.
Zsebre vágott kézzel sétáltam Dolohov mellett, közben a kutyát hallgattam, ahogy messze tőlünk üldöz valamit. Szinte már ösztönösen hallottam meg minden neszt, a rengeteg idő, amit az erdőkben töltöttem puszta szórakozásból, sok dologra megtanított, aminek a legtöbbjét még a való életben is tudtam hasznosítani. Mire nem jó az animágia...
- Ne várj el többet egy kutyától. Ezek az ösztöneik szerint élnek. És hidd el, még ezeknek is több eszük van mint Maurice-nak. -Én sosem voltam hajlandó másképpen szólítani. Mert milyen undorító név is a Maurice. Még a Bartemiusnál is rosszabb. De hallottakról jót vagy semmit, úgyhogy inkább hallgatok a Kupor családról. -Gondolom, olvastad a Reggeli Prófétát. -Maurice újabb öngólja volt, hogy interjút adott az újságnak, amiben közölte, hogy tervei közt áll az aranyvérű családok vagyonának állami csökkentése, amit utána a rászorulók kapnának meg. Hogy az én pénzemből egy knútot nem fog kapni, az olyan biztos, mint ahogy én most itt állok. -Ennél a nyomorultnál még Savannah barátnőnk is értelmesebb. Pedig azt hittem, hogy ez lehetetlen. -Savannah Vitrolnál még a saját anyja is értelmesebb volt, pedig valljuk be, Rita Vitrol is megér egy misét.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Dominic & Levin   Pént. Feb. 26, 2016 12:00 am


Dominic & Levin

Maurice... A név puszta hangzásától elfogott a mély undor és megvetés. Hogy lehet valaki ennyire... mugli és középszerű? A kutyám legalább azt elmondhatta magáról, hogy pedigrés, ennél fogva pedig már többet ért, mint Maurice Briggs, az az utolsó, felkapaszkodott kis sárvérű. Természetesen olvastam a Prófétának tett nyilatkozatát, a döbbenettől kis híján sikerült is ráborítanom a reggeli kávémat az újságra. Erőszakkal sem vehette volna el a családi vagyont, mert bár akadt belőle szépen, mégsem szándékoztam alamizsnát osztani, kiváltképp nem azoknak, akiknek ő szánta az értékes pénzemet.
- Olvastam. Egyedül az a tudat nyugtatott meg némiképp, hogy a pénzem nagy részét nem a Gringottsban tárolom. Az orosz varázslóbankokhoz pedig még ez a senkiházi sem nyúlhat hozzá. De nem is számít, úgysem fogja tudni keresztülvinni a tervét, ebben egy-két radikálison kívül senki sem fogja támogatni. Nem tudná jogilag lehetségessé tenni. - A Savannah Vitrol és Briggs közötti párhuzam fagyos mosolyt csalt az arcomra. Még élénken élt bennem a Miss Vitrollal töltött igencsak kellemes idő, amelyre néhány hónappal ezelőtt kerítettünk sort Linwooddal. Szokásos iszogatásunk közben futottunk össze ezzel a kedves hölggyel, akivel az este végére - külön-külön - közelebbi ismeretségbe is kerültünk. Azóta nem szalasztottunk el egyetlen alkalmat sem Savannah értelmi képességeinek a firtatására. Már amennyiben rendelkezett ilyennel. - Ne becsüld alád Savannah-t. Azért ő valamiben mégiscsak tehetséges. Maurice-ról még ennyit sem feltételezek.
Eközben Norman visszatért a nyúllal, büszkén dobta le elénk a tetemet. Megdicsértem érte, és habár jámbor kölyökkutya módjára csóválta a farkát, attól még tudtam, hogy gond nélkül átharapná egy ember torkát is, ha épp arra lenne szükség.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dominic & Levin   Hétf. Feb. 29, 2016 12:20 pm

Levin & Dominic
Nem is volt kérdéses, hogy Levin még annyira se lenne hajlandó adni a pénzéből mint én. Én sem szerettem költekezni, de ő magasan vert mindenkit a közelünkben. Persze tudtam, hogy van, amire nem sajnálja a pénzt, de ha én életem során kétszer láttam új öltönyt vásárolni, akkor sokat mondok. Szerencsétlen kölykei. De lényeg a lényeg, Maurice nem fog tőlünk pénzt kapni, de szinte fogadni mernék rá, hogy más aranyvérű családtól sem. Mégis ki lenne olyan ostoba, hogy ennek a félkegyelmű sárvérűnek adja a pénzét? Nyilván tudnék rá példát mondani, de inkább nem fogok...
- Tudom, hogy nem fogja megtenni, nem teheti meg. De még az elképzelés maga is... nem tudom eldönteni, hogy inkább felháborító vagy nevetséges. -Mert más jelzőt képtelenség használni erre az elvetemült ötletre, ha az ember épeszű. Kár, hogy nem volt mindenki az.
Felhorkantam Savannah egyetlen tehetségének az említésére. El kellett ismernem - még nekem is -, hogy legalább erre nem panaszkodhatunk. Ha semmi másra nem jó az a nőszemély, erre legalább igen. Jó éjszakája volt aznap mindkettőnknek, azt kell hogy mondjam. De a részletek kifejtését most engedjük el.
- Igaz is. Pedig ha jól tudom, van felesége, de ebben is kételkedem, hogy igaz. -Maurice-t tekintve mindent megkérdőjeleztem már. Nem tudtam, mire számíthatok tőle. Mindig, amikor azt hittem, hogy már nem lehet lejjebb, rá kellett jöjjek, hogy de, mégis van.
Lehajoltam és megveregettem Norman oldalát. Kedveltem a kutyákat, félig én is az voltam. Olyasmi.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Dominic & Levin   Pént. Márc. 11, 2016 10:24 pm


Dominic & Levin

Ha ezt hangosan kimondta volna, mélységesen felháborodtam volna. A gyerekeimre igenis sokat költöttem, legalábbis annyit mindenképp, amennyire szükségük volt. Megvettem nekik, amire vágytak, bizonyos keretek között, nem akartam belőlük elkényeztetett, sznob kölyköket nevelni. És költöttem magamra is olykor, az már más kérdés, hogy ő nem látta, ha éppen új öltönyt vagy hasonlót vettem. Nyilván nem fogom elrángatni magammal zakót vásárolni... De a szekrényem tartalma nagyon is bizonyította, hogy erre nem sajnáltam a pénzt. Rengeteg öltöny, ing, sportzakó, nyakkendő és más elegáns ruha lógott a fogason, minden reggel volt miből válogatnom.
Úgyhogy köszönjük, kedves Maurice, de van hová raknunk az örökségünket és keresetünket...
- Én inkább úgy fogalmaznék, hogy szánalmasan gusztustalan. Néha tényleg elgondolkodom azon, hogy Maurice tisztában van-e Nagy-Britannia törvényeivel. Persze mindent ki lehet játszani... - A történelemben rengeteg példát lehetett erre találni. Minden törvényt meg lehet kerülni, különösen akkor, ha nincs lázongó tömeg. Mindenki vagy egyetértett volna vele, vagy fülét-farkát behúzva hallgatott volna.
Savannah-t egyhamar egyikünk sem fogja elfelejteni. Utána kissé tartottam tőle, hogy esetleg megjelenteti a Szombati Boszorkányban, hogy miféle nőfalók vagyunk mi ketten, de vagy nem állt szándékában vagy nem engedték neki lehozni a cikket. Ha meg merték volna jelentetni, biztosan bepereltem volna őket. Semmivel sem tudta volna bizonyítani az állítását, így lényegében a jó hírnevemet sértette volna egy ilyen cikkel, ami ugyebár alapvető személyi jogom volt.
- Néha látom a Minisztériumban a feleségét. Jelentéktelen teremtés, ha nem tudnám kicsoda, szerintem észre sem venném. Biztos valami mugliivadék ő is - húztam el a szám olyan megvetéssel, mintha Mrs. Briggs legalább valami ízeltlábú vagy egyéb ocsmányság lett volna. Pedig tényleg olyan szürke volt szegény asszony, hogy még erre sem szolgált rá.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 34

TémanyitásTárgy: Re: Dominic & Levin   Vas. Márc. 13, 2016 8:53 pm

Levin & Dominic
Még szép, hogy nem rángatott el magával öltönyt vásárolni. Meg is néztem volna, ahogy kijön a próbafülkéből és engem kérdez meg, hogy "na, jól áll?". Még belegondolni is hátborzongató. A tizenéves kislányok csinálnak ilyet, meg sajnos a néhány évvel idősebbek is. Nem tudom megérteni, miért jó ez nekik, számomra teljesen felfoghatatlan volt, hogy valaki ezt élvezi. Még jó, hogy az én húgaim nem voltak ilyenek. És tudtommal Dolohov gyerekei sem, habár őket nem ismertem olyan közelről. Csak reménykedni merek benne, hogy a leendő feleségem sem lesz ilyen...
- Te tudod a legjobban, hogy hogyan lehet minden politikai kiskaput megtalálni. Neki sem jelenthet különösebb gondot. Néha megfordul a fejemben, hogy nem is olyan ostoba, mint amilyenek mutatja magát. -Ami azt illeti, elég sokszor elgondolkodtam már ezen. És sokszor jutottam arra, hogy többet tud annál, mint amennyit megmutat. Vagy valaki marionett-bábuként mozgatja. Éppenséggel ezen se lennék meglepődve.
Vele ellentétben engem az sem érdekelt volna, ha ír rólam az a fehérnép a szennylapjában. Nekem nem múlt rajta annyi mint Levinnek, elvégre én "csak egy egyszerű patológus" voltam. Mégis ki foglalkozna egy ilyen emberrel? Hah, nevetséges. Legfeljebb jót röhögtem volna egy ilyen újságcikken. Habár... nem, mégsem. Mert utána évekig ezt hallgathattam volna Dolohovtól, azt pedig köszönöm, de inkább nem.
- Ennyivel mindent el is mondtál róla. A Szent Mungóban dolgozik ő is. -Halványan elmosolyodtam. -A betegek kedvenc kis ápolónője, szeretetszolgálatok tagja, egy igazi kis angyal. -Rövid szünetet tartottam, csak utána tettem hozzá: -Ő lenne a legutolsó, akit megölnék.
Mindig az érdekes emberek vonzottak. Ő pedig messze nem volt az.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Dominic & Levin   

Vissza az elejére Go down
 
Dominic & Levin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Offtopik :: Bagolyház :: Archívum-
Ugrás: