HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Levin & Carol

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem :
Kor : 20

TémanyitásTárgy: Levin & Carol   Csüt. Május 26, 2016 7:29 pm

Levin & Carol
Pár napja baglyot kaptam apától, hogy hétvégén találkoznunk kell Roxmortsban, mert beszélnie kell velem. Nos... nem mondom, megijedtem. Amikor a legutóbb ez történt, kiderült, hogy megházasodom. Nem csoda, hogy ezután elég negatívan és gyanakvóan álltam hozzá a "beszélnünk kell" üzenethez. Csak reménykedni mertem benne, hogy nem történt semmi elképzelhetetlenül rossz. Őszintén szólva féltem. De ezúttal legalább nem a Roxfortban látogatott meg apa, amit annyiban pozitívnak könyveltem el, hogy legalább nem annyira sürgős és fontos mint az eljegyzés volt. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy semmi rosszabb nem lesz ennél...
Korán leértem Roxmortsba. Igazából még ráértem volna vele, hogy lejöjjek, egyáltalán nem voltam késésben, de nem bírtam várakozni. Nem mondom, hogy minél hamarabb túl akartam esni rajta, habár az sem lett volna teljes egészében hazugság, inkább csak türelmetlen voltam. Tudni akartam, hogy miről van szó.
Befoglaltam egy asztalt a Három Seprűben, a fal mellett, egy viszonylag árnyékosabb és szellőse részen, nagyon meleg volt már odakint. Egy pohár vajsör mellett ücsörögtem, az ujjaim között a jegygyűrűmet forgattam, amit mindig a nyakamban hordtam, láncon. Így nem volt olyan feltűnő, mintha az ujjamra húztam volna fel, lehetett akár csak egy teljesen random gyűrű is, senki nem tett fel róla kérdéseket. És Hectorral abban állapodtunk meg, hogy amíg nem kell, senkinek nem fogjuk elmondani, hogy a nyáron összeházasodunk. Csak mindent nehezebbé tett volna. Szóval, amióta így nálam volt a gyűrű, rászoktam, hogy állandóan piszkálgatta, főleg ha valamin nagyon gondolkodtam vagy ideges voltam.
A sokadik alkalommal pillantottam a falon lévő órára. Nem mintha apa késésben lett volna - én voltam türelmetlen.

_________________
Az ősz hideg, vad záporában
Így lesz a rétekből mocsár
S tar erdő, mely halálra vár
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Carol   Vas. Május 29, 2016 10:02 pm


Carol & Levin

Napokkal előre szóltam Carolnak, hogy találkozni szeretnék vele, így biztos lehettem benne, nem szervez más programot arra az időre. Ezúttal fontos ügyben akartam találkozni vele, nem csupán azért, mert hiányzott - persze ez is közrejátszott benne, de most csak másodlagosan. Először egyszerre akartam közölni vele és a testvéreivel a nagy hírt, hogy elveszem Fionát, de rá kellett jönnöm, hogy ez lehetetlen. Lena nem jöhetett le Roxmortsba, innentől kezdve pedig hármójuknak lehetetlenség lett volna egyszerre elmondanom. Végül arra jutottam, hogy először Carollal beszélek, és amennyiben nem akar majd megfojtani a cseppet sem átgondolt döntésem miatt, segíthet majd, hogyan adagoljam a kényes tényt az öccsének és a húgának. Talán még Lena volt a kisebb probléma, ő minden nőt körülrajongott, aki megfordult mellettem, akár akarta az illető, akár nem. Amelyik nem vágott jó képet hozzá, azzal onnantól kezdve megszakítottam minden kapcsolatot. Mégiscsak a gyerekeim voltak az elsők. Épp ezért mutattam be nekik csak nagyon kevés nőt az elmúlt években.
Percre pontosan érkeztem a Három Seprűbe, mint mindig. Abban a reményben léptem át a küszöböt, hogy bent majd hűvösebb lesz, de sajnos tévedtem. Mielőtt odamentem volna Carolhoz, vettem magamnak egy jegeskávét - a simát preferáltam, de nem ebben a hőségben. Ennyi év után sem szoktam meg az itteni klímát, az orosz fagyok után számomra még gyötrelmesebb volt ez a nyáreleji felmelegedés. Hát még a júliusi-augusztusi kánikula...
Amint elértem az asztalhoz, amelynél Carol is ült, levettem a zakómat és feltűrtem az ingem ujját.
- Szia - ültem le Carollal szemben. - Látom, már vettél magadnak inni.
Már rengetegszer átgondoltam, hogyan fogom tálalni neki az eljegyzésemet Fionával, azonban most mindegyik változat irreálisnak, ostobának hatott. Fogalmam sem volt, hogyan kezdjek bele, ez nem olyan volt, mint egy rögtönzött politikai beszéd. Az még csak ki sem zökkentett volna a komfortzónámból, nem úgy, mint ez a szituáció.
- Remélem, nem húztam keresztbe semmilyen hétvégi tervedet... Csak jobb alkalmat nem találtam...


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Carol   Kedd Május 31, 2016 9:16 pm

Levin & Carol
Teljesen el voltam merülve a gondolataimban, nem tudtam szabadulni a rosszabbnál rosszabb sejtésektől, amik az előttem álló beszélgetés kapcsán megkörnyékeztek. Mégis mit akarhat most apa? Valami rosszat tettem volna? A testvéreimmel történt valami, ne adj isten Hectorral? Nem, azokról már úgyis tudnék.
Egészen addig nem vettem észre, hogy megérkezett, amíg rám nem köszönt. Feleszmélve kaptam felé a fejemet, próbáltam visszaesni a való világba. Nem túl jó dolog, ha az ember ennyire elbambul.
- Szia -erőltettem az arcomra egy mosolyt, nem akartam, hogy lássa rajtam, mennyire félek a rossz hírektől. Még akkor is, ha valószínűleg semmi rossz nem lesz bennük. -Igen, már nagyon szomjas voltam. Túl meleg van kint. -Azért rajtam is meglátszott nyáron, hogy jóformán a tundrán nőttem fel.
Csendben figyeltem apát, vártam, hogy belefogjon és elmondja, amit ennyire el akar. Azonban nem kezdte el rögtön, én pedig azonnal megértettem, hogy csak az időt húzza. Ettől görcsbe rándult a gyomrom, sosem volt ennyire tétova, csak ha valamit nagyon nem akart elmondani, vagy nem tudta, hogy hogyan mondja el. Mi lesz itt ebből?
- Nem, nem voltak terveim mára. Csak este megyek színházba. -Úgy döntöttem, benne leszek a játékban és teljesen természetesen kezelem a helyzetet. Talán az neki is segít. -Szóval, miről szerettél volna beszélni velem? -Tökölni viszont nem fogok.

_________________
Az ősz hideg, vad záporában
Így lesz a rétekből mocsár
S tar erdő, mely halálra vár
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 37

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Carol   Szomb. Jún. 04, 2016 12:19 am


Carol & Levin

Nem tudtam eldönteni, hogy segít-e a természetesnek szánt viselkedése. Biztos voltam benne, hogy gyanúsnak találja az egész szituációt, talán még rosszabb eshetőségek is lepörögtek a fejében, mint ami valójában fennállt. Azért talán ennyire nem volt szörnyű a házasodási szándékom...
- Elég nagy bajban vagyok, mert nem tudom, hogyan is kezdjem. Ismersz, általában minden döntést alaposan átgondolok, de úgy tűnik, most az egyszer ez nem jött össze... - A kávémra szegeztem a tekintetem. - Szóval megismertem valakit. Jó, igazából a gyakornokom, de ebbe most ne menjünk bele. Ő is aranyvérű, egy amerikai családból. És arra jutottam rövid mérlegelés után, hogy minden szempontból nos... előnyös lenne újraházasodnom. Úgyhogy elveszem Fionát. Úgy éreztem, ezt jobb, ha nem levélben írom meg.
Nagyon ritkán éreztem magam kellemetlenül. Ez azok közé az alkalmak közé tartozott. Elképzelni sem tudtam, mit fog majd Fiona reagálni, minden eshetőségre láttam esélyt. Frusztrált ez a kiszámíthatatlanság és tulajdonképpen az egész helyzet.
Várakozás teljesen néztem rá, próbáltam minél higgadtabbnak tűnni. Kimondva még inkább rosszul hangzott a történet, eddig még sosem gondoltam bele igazán, hogy mennyire abszurd ez az egész. Kezdődött mindez azzal, hogy Fiona gyakornokként került hozzám, és igencsak rövid idő alatt a kapcsolatunk új szintekre emelkedett... aztán pedig eljegyeztem. Nem tudtam eldönteni, melyik része fogja jobban megdöbbenteni a lányomat.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 20

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Carol   Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm

Levin & Carol
Nem volt szokása semmit hirtelenjében csinálni - ezáltal az sem lehetett véletlen, hogy ide ilyen gyorsan hívott el. Biztos voltam benne, hogy nem lehet szó akkora nagy problémáról, de mégsem tudtam kiűzni a fejemből ezeket a gondolatokat. Igen, féltem. Féltem, hogy otthon történt valami, aminek nagyon nem kellett volna, esetleg a Minisztériumban - habár nem tudom, az milyen kihatással lehetett volna rám.
De semmi ilyesmiről nem volt szó, de lehet, hogy ezt most már beszámíthatjuk otthoni eseménynek. Némán hallgattam apát, közben az arcát figyeltem. Biztosra akartam menni, hogy nem hagyok ki semmi fontos információt, és azt hiszem, nem is tettem. Eléggé megdöbbentett, amit mondott, még arra is hamarabb gondoltam volna, hogy örökbe fogadott egy kacsacsaládot, mint hogy ismételten házasodni készül. Apa mint házas ember? Megint? Ez elég furcsán hangzik.
- Értem -bólintottam úgy fél perc után, amikor végre felfogtam, hogy mit mondott és túl is tettem magam rajta. -Akkor megint lesz feleséged. Gondolom, hamarosan mi is találkozunk majd vele. -És itt kezdtek el jönni a kételyek. Mindenféle kétely.
Mi van, ha nem fogom őt kedvelni? Ha ellenszenvesnek bizonyul? Ha félni fogok, hogy rossz hatással lesz apára?
Na és akkor, ha apát jobban fogja érdekelni ő mint mi? Nekem talán már mindegy, de a testvéreimnek nem.
A többi hasonló gondolat is hirtelen megrohamozott és egy másodperc leforgása alatt olyan rossz kedvem lett, hogy olyat sem tegnap tapasztaltam utoljára.

_________________
Az ősz hideg, vad záporában
Így lesz a rétekből mocsár
S tar erdő, mely halálra vár
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Levin & Carol   

Vissza az elejére Go down
 
Levin & Carol
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Roxmorts :: Három Seprű-
Ugrás: