HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Levin & Fiona

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 1:29 pm

Levin & Fiona
A Dolohovval eltöltött este után egészen békés napok következtek. Másnap mindketten úgy jelentünk meg a tárgyaláson, ahogyan azt kellett, mintha mi sem történt volna köztünk az előző napon. Nem is szabad összekötni a munkát a magánélettel. A tárgyalas maga gond nélkül ment, szokás szerint jegyzeteltem és mindent összeírtam, amit Dolohov lediktált nekem este, figyeltem a kritériumokra, aztán a lapokat lemásoltam és odaadtam neki, hogy a napokban meg tudja őket nézni. Ennyi volt az egész, semmi több.
Utána úgy mentek a napok, ahogy előtte. Tanultam, bejártam gyakorlatra, segítettem, és a többi. Nem viselkedtem másképpen mint azelőtt, de az érzés, hogy valami mégis más lett, nem hagyott nyugodni. Kezdtem egyre inkább azt érezni, így utólag, hogy talán mégsem kellett volna. Lehetett akármilyen jó, rossz döntés volt. Több okból kifolyólag is, de ezt most inkább hagyjuk.
Dolohov irodájában ültem, az asztala tetején és rá vártam. Volt egy beadandó munkám, amit le kellett adnom, előtte pedig mindenképpen meg akartam mutatni neki, hogy kijavíthassam a hibáimat. Egész délután azzal dolgoztam, így estefelé emiatt leptem meg az irodájában. Miss Hopkins azt mondta, mindjárt jön, engem pedig beengedett az irodába. Mellesleg tudtam, hogy nem kéne az asztalon ülnöm, de ez továbbra sem érdekelt.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 2:26 pm


Fiona & Levin

A közös este után nem volt alkalmunk igazán kettesben maradni. Ha gyakorlatra jött, mindig körülvettek minket az emberek, illetve egyre több munka szakadt a nyakunkba, még csak időm sem volt arra, hogy bármilyen formában felhozzam a múltkorit.
Ennek ellenére sokat gondoltam rá. Nem itt, nem a Minisztériumban, hanem amikor egymagamban lehettem a gondolataimmal. Nem volt szokásom nőkön agyalni, legalábbis nem azokon, akikkel csak egy-egy éjszakára sodort össze a sors. Mostanság egyedül Sky fordult meg többször a fejemben, mint azt szerettem volna, de ezek a gondolatok csak frusztráltak. Annak a biztos tudata, hogy nem akar tőlem semmit, legalábbis nem komolyan, nem töltöttek el túl sok örömmel. Igyekeztem minél kevesebbet gondolni rá, a róla szóló eszmefuttatásaimat igyekeztem azokra az alkalmakra redukálni, amikor találkoztam vele. Olyankor lehetetlen volt kizárni őt, fenekestül felforgatta arra a pár órára az életemet.
És most itt volt Fiona, aki szintén ezt tette. Nem rángatott el mugli állatkertbe, nem hallgattam tőle éjjel-nappal, hogy mennyire karót nyelt arisztokrata vagyok, de attól még nem hagyott nyugodni. És ez nem tetszett.
Este volt, már rég lejárt a munkaidőm, de természetesen még mindig a Minisztériumban tartózkodtam. Az irodában elfogyott a kávé - botrányos! - , ezért kénytelen voltam leugrani a minisztériumi büfébe, épp zárás előtt pár perccel értem le. Vettem magamnak papírpohárban egy kávét (tejjel, cukor nélkül), majd visszafelé az irodámba. Mikor benyitottam, már épp vettem volna le a papírpohár tetejét, hogy belekortyoljak a gőzölgő kávéba, amikor megláttam Fionát.
- Kit látnak szemeim... Elég szép emlékeket idéz ez a késői találkozás, nem gondolod? - Becsuktam magam után az ajtót és odaléptem hozzá. Nem szóltam neki, amiért az asztalomon ült.
Leraktam az asztalra a poharat, úgy ítéltem meg, hogy az még várhat.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 2:47 pm

Levin & Fiona
Ha valaki annyi kávét iszik mint ő, ne csodálkozzon rajta, ha elfogy. Nem mintha én nem csapoltam volna meg az ő kávékészletét, de az általam felemésztett mennyiség a közelébe sem ért az övének. Én nem koffeinen éltem, nekem alapjáraton eszméletlen mennyiségű energiám volt, mintha hiperaktív lennék.
Felkaptam a fejem, amikor belépett az irodába. Először megfordult a fejemben, hogy jobb lenne lemásznom az asztalról, de végül nem tettem. Ha eddig itt szerettem ülni, akkor most is itt fogok, nem változik meg mindez egy páli fordulattal. Mégis miért kéne neki? A megjegyzésére fel kellett vonnom a szemöldököm.
- Erre most kedves vagy őszinte választ szeretne hallani? -kérdeztem vissza, majd felemeltem a kis papírstócot, amit magam mellé raktam. -Egy beadandóm. Gondoltam, odaadom, hogy át tudja nézni. Hátha talál benne pár hibát, amit jó lenne kijavítanom. -Szinte biztos voltam benne, hogy lesz benne pár apróbb hiba, nagyobbakat reményeim szerint nem vétettem.
Közel állt hozzám, talán túlságosan is közel. És nem tudtam eldönteni, hogy ez tetszik-e vagy inkább zavar.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 4:30 pm


Fiona & Levin

Nagyon nem tetszett a hangnem, amit megengedett magának. Eddig egyszer sem lépte át azt a határt, amellyel igazán ki tudott volna hozni a sodromból. Még most is csak feszegette azokat a bizonyos határokat, minden esetre nagyon melegen ajánlottam neki, hogy vegyen vissza és fogja fel, hogy kivel beszél.
- Ezt a kérdést most inkább ignorálom, jó? - Elvettem tőle a papírokat, de nem terveztem azonnal nekilátni a javításnak, ahogy azt máskor tettem. Egyszerűen félreraktam őket egy rendezett kupacba, a többi papírmunka mellé. - Jó, majd később átnézem.
Nem tetszett, hogy minden szavából, a testbeszédéből és még a tekintetéből is távolságtartás sugárzott. Nem ehhez szoktam hozzá és nem tűrtem, hogy valaki így viselkedjen mellettem, különösen nem egy huszonéves kislány. Mások inkább epekedni szoktak a további társaságomért. Nem a személyem miatt, ezzel én is tökéletesen tisztában voltam, de egy ilyen felszínes kapcsolat esetén ez nem is érdekelt. Ha a pénzem vagy a rangom miatt keresnek, ám legyen, ameddig megkapom, ami nekem kell, lehet szó ilyen méltányos üzletről. Elvégre az emberi kapcsolatok is csak olyanok, mint előnyös és előnytelen üzleti ügyek.
- Ugye ráérsz? Mert én igen... - Nemleges választ nem fogadtam el. Hogy ezt kifejezésre is juttassam, átkaroltam a derekát és megpróbáltam megcsókolni. A múltkori után semmi kivetnivalót nem találtam ebben. Úgy gondoltam, ha egyszer hagyta magát, innentől kezdve bármikor a rendelkezésemre áll majd. Az elmúlt napokban nem közeledtem hozzá ilyen szándékkal, mert nem volt rá időm. Most viszont volt, és ki akartam használni ezt a néhány szabad órát. És nem, a legkevésbé sem a beadandója kijavításával akartam foglalatoskodni.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 4:45 pm

Levin & Fiona
Nem akartam kifejezetten ellenszenves és elutasító lenni vele szemben, nem ez volt a célom. De szükség volt rá, hogy bizonyos távolságot megtartsak kettőnk között, egyáltalán nem akartam megismételni a múltkorit. Innen visszanézve már láttam, hogy hatalmas hiba volt akkor is hagynom magam. Egyrészt nem voltam egy ribanc, aki befekszik bárki alá, másrészt pedig nem akartam jó munkakapcsolatot ezzel elcseszni.
- Ahogy gondolja. -Nem tetszett, hogy csak úgy félrerakta a dolgozatomat. Mindig átnézte akkor, amikor odaadtam neki, nem voltam hozzászokva, hogy csak úgy eldobja. Nem igazán rajongtam azért, amit ez a cselekedet előre megjósolt. Kényelmetlenül fészkelődtem ültömben. Talán mégsem volt olyan jó ötlet ma idejönni, pláne nem ebben az időben. Még a beadandó is ráért volna holnap, vagy akár holnapután is. Nem is értem, miért siettem ennyire.
Amikor átkarolt és odahajolt hozzám, egy pillanatra majdnem pánikba estem. Nem volt még rá példa, hogy valaki az akaratom ellenére tette volna ezt, vagy ha mégis, akkor azt nagyon gyorsan le tudtam rendezni. De nem őt és nem itt, ilyen helyzetben.
- Ne most -húztam el előle az arcomat és a kezemet is a vállának támasztottam, ezúttal tényleg azzal a szándékkal, hogy eltoljam magamtól. -Kérlek.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 6:18 pm


Fiona & Levin

Nem gondoltam volna, hogy mer ellenkezni. Soha, senki nem mert nekem ellenkezni. Bár senki sem tudta, milyen voltam valójában, de a legtöbben megérezték, hogy nem jó ötlet nekem nemet mondani. Persze ebben a szituációban többnyire kölcsönös volt a szándék, de ha nem is lett volna az, a legtöbb nő akkor sem mert volna nyíltan nemet mondani nekem.
- Mikor, ha nem most? - Nem hagytam neki, hogy teljesen eltoljon magától. Fizikai fölényemnél fogva esélye sem lett volna akaratom ellenére megmozdítani. A mellkasomig ért fel, és bár elég vékony voltam, így is erősebbnek bizonyultam nála - nem meglepő módon. - Legutóbb még nem ellenkeztél...
A hangom vádlón hatott, és ezen nem is akartam változtatni. Mégis mit gondol magáról, hogy csak úgy elutasít? Talán ezt eddig büntetlenül megtehette bárkivel, de én nem tartozom azok közé, akit ennyivel el lehet tántorítani vagy akinek megmondhatják, hogy mit csináljon. Különösen nem egy huszonkét éves kis gyakornok...
- Erősen kétlem, hogy csak a beadandód miatt jöttél. Az még ráér, te is tudod... - Számon tartottam minden egyes dátumot. Nemcsak a saját határidőnaplómból, hanem az ő életét érintő eseményekből is gond nélkül fel tudtam volna sorolni az összeset. Ez nem figyelmesség volt, egyszerűen csak könnyebbség saját magamnak.
Nem értettem őt. Nem tudtam, miért gondolhatta meg magát hirtelen, amikor legutóbb láttam rajta, hogy semmit sem akar ennél jobban. Szeszélyes lenne? Nem olyannak ismertem meg, sőt, még meggondolatlannak és kicsapongónak sem. Nem bírtam felfogni, miért viselkedett most ennyire másként. Megbánta volna? Semi oka nem volt rá...


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 6:32 pm

Levin & Fiona
Én is tisztában voltam vele, hogy nagyon nem jó ötlet ellenkezni vele, de annál sokkal határozottabb és talán merészebb is voltam, hogy hagyjam magam, amikor nem akartam hagyni. Talán nagy hülyeséget csináltam, talán nem, ezt nem tudtam megítélni. Reménykedtem benne, hogy tiszteletben tartja a kérésemet, de valahol mélyen tudtam, hogy erre nem sok esély van.
- Nem tudom, de nem most. -Nem éreztem biztonságban magam így, hogy masszívan tartott a karjai között, mintha egy sebezhető kisállatt lettem volna. Próbáltam hátrébb csúszni, de ülve az asztalon nem sok esélyem volt erre. -Az még legutóbb volt. Engedj el, kérlek.
Teljesen kizártam a fejemből a hanglejtését. Nehezen lehetett ezzel befolyásolni, pláne ha odafigyeltem rá. Most is igyekeztem nem foglalkozni ezzel, nem vesz rá ennyivel arra, hogy meghunyászkodjak előtte és mindent hagyjak neki. Nem voltam egy elesett kislány. Azt pedig - úgy mellesleg - borzasztóan utáltam, hogy ennyire jól meg tud jegyezni mindent. Így bármit ellenem fordíthatott.
- Pedig tényleg csak a beadandóm miatt jöttem. És nem, nem ér rá, nem akarom az utolsó pillanatra halogatni. Te is tudod, hogy azt nem szeretem. -A hangom annyira határozott és magabiztos volt, amennyire csak ki tudtam ezt erőszakolni magamból. Kár lenne azt állítanom, hogy nem tartottam tőle.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 7:03 pm


Fiona & Levin

Még ettől sem rettent meg. Szörnyen felidegesített, kár is lett volna tagadnom. Engedj el, kérlek. Nem, eszem ágában sem volt elengedni. A múltkori után képes csak így idehozni nekem a beadandóját és még el is várja, hogy szó nélkül kijavítsam neki, utána pedig útjára eresszem...
- És azóta mégis mi változott? - Minden igyekezetem ellenére ingerültebben csengett a hangom, mint azt szerettem volna.
Tény, hogy mindennel időben elkészült, de ezt akkor is nagyon gyenge érvnek éreztem. Persze, nem akarja az utolsó pillanatra hagyni... Az eszem megáll.
- Nem ér rá, igen? Az elég nagy baj, mert még mindig én vagyok a főnököd és nem te fogod beosztani az időmet. Örülj, hogy egyáltalán átnézem neked, hadd döntsem el én, mikor teszem meg. Remélem, nem kell rá emlékeztetnem téged, hogy kinek köszönheted ezt a gyakornoki állást... - Csak egy aláírásomba került volna, hogy repüljön innen és később se kapjon munkát itt a Minisztériumban. Megtehettem volna, és egy csepp bűntudat sem gyötört volna utána. Nem jó emberrel szemben akart keménynek látszani. Nem díjaztam.
- Úgyhogy ne szórakozz velem, mert nem vagyok rá vevő. Nagyon rosszul mérted fel a helyzetet, ha azt gondoltad, hogy itt bármiről is te fogsz dönteni. - Továbbra sem húzódtam el tőle, még csak a lehetőségét sem hagytam meg annak, hogy menekülőre fogja. Elég nagy gyakorlatom volt a félelemkeltésben. És abban is, hogy megérezzem, ha valaki tart tőlem. Tudtam, hogy ő is fél, talán csak halványan, de biztosan átsuhant az agyán néhány nem épp kellemes lehetőség.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 7:30 pm

Levin & Fiona
Azt hiszem, kölcsönösen bosszantottuk fel egymást. Ő nem szerette, hogy ellentmondanak neki, én pedig azt nem szerettem, ha nem tehettem úgy, ahogy akartam. És azzal, hogy gyakorlatilag az asztalhoz szögezett, éppen ebben akadályozott meg. Nem mellesleg az sem tetszett, ahogy beszélt velem, de ez már igazán mellékes és el is törpül amellett, amit így, korlátozott mozgástérrel éreztem. Egyszerre voltam kétségbeesett és egyre dühösebb.
- Jó, akkor ne nézd át most, leszarom. Csak vedd le rólam a kezed. És nehogy azt hidd, hogy a gyakornokságom felfüggesztésével meg tudsz ijeszteni. Rohadtul nem játszuk ezt, én nem vagyok egyike azoknak a kislányoknak, akik végtelen örömmel fekszenek össze veled a munkájuk kedvéért. Úgyhogy ezt inkább el se kezdd.
Egyre erőteljesebben próbáltam eltolni magamtól, gyakorlatilag nulla sikerrel. Kicsi voltam, és ugyan egy lányhoz mérten elég erős, mégsem értem fel hozzá. Meg sem tudtam mozdítani.
- Arról nagyon is én fogok dönteni, hogy szétnyitom-e a lábam neked vagy sem -vágtam rá. -Először is hiba volt megtenni. Eressz el!
Igen, végtelenül rossz ötlet volt még ma behozni ezt a kicseszett beadandót. Miért nem tudtam holnapig várni?!

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 7:55 pm


Fiona & Levin

Ez a stílus már végképp nem tetszett. Megszoktam már, hogy lazábban és közvetlenebbül szólt hozzám, mint a többi gyakornok, de ez egészen más volt. A tisztelet szikráját sem éreztem belőle, és ez borzasztóan zavart. Mégis mit képzel magáról ez a lány?
- Nem vagy egyike azoknak? - horkantam fel gúnyosan. - Akkor mégis mivel magyarázod a múltkorit? Teljesen mindegy, hogy milyen célból tetted, a lényegen nem változtat. Ne gondold, hogy különb vagy náluk...
Az volt, de ezt semmi pénzért sem ismertem volna be neki ezek után. Legszívesebben tényleg kirúgtam volna, csak nagyon kevés választott el attól, hogy meg is tegyem.
- Miért, mit fogsz csinálni, ha nem engedlek el? Elsírod magad? Mert mást nem tudsz tenni. Kissé túlértékeled a helyzeted, életem... - Lehajoltam hozzá, hogy egy magasságba kerüljünk. - Talán ez az üres fenyegetőzés másoknál beválik, de most nagyon rossz emberrel kezdtél. Lehet, hogy Amerikában így működnek a dolgok, de itt nem. Ezt vésd jól az eszedbe: itt te nem döntesz semmiről.
Amerikában sokkal szabadabban kezeltek sok mindent még az aranyvérű társadalmon belül is, amíg nálunk még most is megmaradt ez a patriarchális rendszer. Lassan ideje lesz, hogy szembesüljön ezzel is.
Felkaptam a papírjait és ellöktem magam az asztaltól. Odadobtam a lába elé a papírköteget.
- Most pedig tűnj el az irodámból. Mire visszajövök, nem akarlak itt látni. - Leakasztottam a szék támlájáról a zakómat és elindultam kifelé.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 8:25 pm

Levin & Fiona
Ilyen helyzetben nem tudtam elérni, hogy tisztelettel beszéljek vele. Túlágosan ideges voltam ahhoz, hogy ilyen finomságokra figyeljek oda. Nagyon mérges voltam, féltem is, el akartam zavarni innen mindenképpen, hogy utána én is elhúzhassak innen. Talán vissza sem jönnék. Na jó, ez nem igaz.
- De igen, rohadtul különb vagyok náluk. Ne te mondd meg, hogy én ki vagyok, mert kurvára nem ismersz. -Ezzel nagyon felhúzott. Legszívesebben már felpofoztam volna. Mégis hogy lehet valaki ekkora egy bunkó paraszt?
Nem fordítottam el a fejem, a szemébe véstem a tekintetem, hogy lássa, nem fogok megfutamodni. Nem én leszek az, aki meghunyászkodik előtte és behúzott farokkal bólogat minden egyes szavára. Nem, nem játszunk Ramsayt és Bűzöst.
- Nem szokásom sírni. -Nagyon erős volt a késztetés, hogy hátrébb húzzam a fejem, amikor az arcomba hajolt, de megembereltem magam és nem tettem így. -Nem te mondod meg, hogy mit tehetek és mit nem.
Nem mondom, nagyon megkönnyebbültem, amikor végül csak ellépett tőlem, le is ugrottam rögtön az asztalról, de ez a megkönnyebbülés sem tartott túl sokáig. Az, hogy a dolgozatom előttem landolt a földön, még jobban felidegesített mint eddig bármi. Borzalmasan felidegesített és szó se róla, rettentő hiú tudtam lenni. Nem tűrtem az ilyet.
- Te rohadt szarházi! -vágtam utána ingerülten, de abban a pillanatban, hogy megtettem, meg is bántam. Reflexből léptem hátrébb, de megakadtam az asztalban - megint. Ez a kurva bútor...

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 9:25 pm


Fiona & Levin

Elégtétellel töltött el, hogy ennyire felidegesítették a szavaim. Ha ennyire biztos lenne abban, hogy különb náluk, nem kapná így fel a vizet. Én különbnek tartottam, habár ugyanazt tette, mint sokan mások is a helyében. Nem attól vált értékesebbé a szememben, hogy nem abból az okból tette, mint ők. nem érdekelt. Ettől teljesen független okokból tartottam többre.
- Szeretnéd, hogy megismerjelek? Mert elég rosszul kezded a mélyebb megismerkedésünket... - Nem épp azt az arcát mutatta nekem, amit látni akartam. Sokkal jobban tetszett, amit eddig láttam tőle. Tisztelt engem, szórakoztató volt és itta minden szavamat, eszébe sem jutott volna ellentmondani nekem. Most viszont ezekből egyik sem valósult meg.
Nem számítottam rá, hogy mindezek után még mer majd válaszolni. A helyében minden bizonnyal akárki ereiben megfagyott volna a vér és villámsebességgel pakolta volna össze a cuccait, hogy elhúzzon innen. De nem, neki még erre is vissza kellett szólnia. Nem volt jó ötlet.
Reflexből, dühösen fordultam meg és indultam el felé. Egy pillanatra a kezem elindult a zsebemben pihenő pálcám irányába, de végül félúton megálltam a mozdulatban.
- Most tegyünk úgy, mintha ezt nem hallottam volna. A te érdekedben. Mindketten tudjuk, hogy most mit tehetnék veled, mindezt anélkül, hogy nagy bajba kerülnék. Ne akarj felidegesíteni, Fiona, mert a lelked mélyén te is tudod, hogy annak mi lenne a vége. - Fagyos nyugalommal beszéltem hozzá. - Szedd össze a holmidat és menj vissza az akadémiára.
Lehajoltam a papírjaiért és a kezébe nyomtam őket.
- Most.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   Szer. Május 04, 2016 9:46 pm

Levin & Fiona
Vele ellentétben én nem élveztem annyira, hogy felidegesített. Sőt, határozottan nem tetszett. Legszívesebben megtéptem volna, mint macska a madarat. Miért is jutnak eszembe most ilyen hasonlatok? Mindegy is.
- Nem vagy vicces! -mordultam rá. Igen, tiszteltem őt, de vannak pillanatok, amikor ez a tisztelet elég könnyen tovaszáll. És ezt most ő nagyon könnyen elérte. Engem megfélemlítéssel sokkal kevésbé lehetett meggyőzni bármiről mint józan észérvekkel, nyugodt körülmények között. Ahhoz túl erős volt bennem az a védelmi mechanizmus, hogy agresszióra agresszióval válaszoljak.
És itt rémültem meg teljesen. Eddig is tartottam tőle, de ekkor jött el az a pillanat, amikor falfehérre sápadtam az ijedtségtől. Két kézzel az asztal szélébe kapaszkodtam, ott helyben annyira lemerevedtem, hogy még csak eszembe sem jutott a pálcám után nyúlni, hogy megvédjem magam. Valószínűleg úgysem értem volna el vele sokat. Összeszorítottam az állkapcsomat, most már nem mertem visszafeleselni neki. Vagyis pont ez az, hogy mertem volna, hogy csak azért se legyen igaza, de inkább erőt vettem magamon és lenyeltem az indulataimat. Nem akartam darabokban végezni.
Elvettem tőle a papírjaimat, vigyázva, hogy ne kerüljek túl közel hozzá. Ha megint a kezébe kaparintott volna, biztosan nem enged el csak úgy. Felkaptam a táskámat és szó nélkül elmentem, az ajtót olyan erővel csapva be magam után, hogy kis híján kiszakadt a keretből.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Levin & Fiona   

Vissza az elejére Go down
 
Levin & Fiona
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Offtopik :: Bagolyház :: Archívum-
Ugrás: