HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Fiona & Levin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Fiona & Levin   Vas. Május 01, 2016 11:08 pm


Fiona & Levin

Odakint már rég besötétedett, a Minisztérium valószínűleg valamennyi terme már kezdett kiürülni. Kevesen akadtak olyan elvetemültek, akik ilyen sokáig itt maradtak volna, a műszakjukon túl, ahogyan én is tettem. De tőlem már megszokhatták, a titkárnőm nagyon ritkán távozott csak később, mint én, mindig némiképp sajnálkozva köszönt el tőlem, amikor késő délután még mindig a papírok felett ültem. Pedig én szerettem ezt csinálni, lekötött, kikapcsolta az agyam számomra felesleges részét és eltöltött önnön hasznosságom tudatával. Ezúttal viszont nem egyedül maradtam itt, Fionának segítettem.
Egészen megkedveltem a lányt az utóbbi időben, nem hasonlított az eddigi túlbuzgó vagy megbízhatatlan gyakornokokra. Jól tudtunk együtt dolgozni, hiába nem értettünk egyet sok kérdésben. Viszont fejlődőképes volt, gyorsan tanult és semmit sem kellett a szájába rágnom, ha nem értett meg magától valamit, akkor első magyarázatra felfogta. Nagyra értékeltem az értelmét, hiszen így is a szabadidőmből áldoztam a mentorálására. Igaz, valamelyest megtérült ez az idő, hiszen bármilyen könnyebb, kisebb feladatot rábízhattam: levelek és más iratok fordítását, ilyesmiket.
Kettesben maradtunk az irodámban, a másnapi konferenciára készítettem fel. A háta mögött álltam a széke támlájára támaszkodva és diktáltam neki, hogy milyen szempontokat és kérdéseket írjon fel a noteszébe. Nem túl jól titkolt vágyam volt, hogy minél inkább a diplomácia és külpolitika irányába terelgessem a pályaválasztását illetően, nagy hasznát vettem volna a főosztályon. Éppen ezért segítettem neki ennyit és ezért vittem el pont ilyen eseményekre gyakorlat címszóval. Elmondtam neki, hogy mikre figyeljen oda másnap és miket gondoljon át. Rá akartam bírni, hogy a témával kapcsolatban felvetődő kérdéseken ő is gondolkodjon el, próbáljon megoldást keresni és ne csak azt hallgassa, amit mi vitatkozunk. Természetesen utólag ezt ki is akartam vesézni vele, hogy elmondhassam, melyik meglátása volt helyes és melyik nem, illetve ezeknek az okát is meg akartam osztani vele.
Mikor befejeztük, elléptem tőle és leültem az iroda másik felében lévő kanapéra. Kényelmesen hátradőltem rajta és alig észrevehetően lazítottam a nyakkendőmön. Néha már nekem is kényelmetlen volt.
- Bármi kérdés, óhaj-sóhaj? - pillantottam rá kérdőn.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Vas. Május 01, 2016 11:21 pm

Levin & Fiona
Az utóbbi időkben egyre többet és többet maradtam ott Mr. Dolohovval még a gyakorlati órák letelte után is. Egyáltalán nem zavart a plusz munka, sőt, még élveztem is. Sokkal jobb volt a akadémia monotonságánál és a nyelvórák tömkelegénél, hogy itt lehettem és valami hasznosat is csinálhattam. Meg persze... be kell vallanom, hogy a társaságot is egészen felemelőnek találtam. Nem vágott fejeket, amikor rákérdeztem valamire, nem látszott rajta, hogy egyáltalán nem akarja ezt csinálni és jobban szeretne máshol lenni, mint itt velem, ez pedig nagyon tetszett. Így gyorsabban, könnyebben és lelkesebben tudtam tanulni. Azt hiszem, tényleg kifogtam a legjobb mentort.
Figyelmesen jegyzeteltem, pontokba szedve a kritériumokat, hogy mikre kell majd figyelnem. Az első pillanatban nagyon megzavart vele, hogy a hátam mögött állt, de aztán megszoktam és utána már gond nélkül tudtam tovább jegyzetelni. Éreztem, hogy a másnapi konferencia éppen ezek miatt lesz nagyon izgalmas. Szerettem az ilyesféle kihívásokat. Meg... gyakorlatilag minden más kihívást is.
Elpakoltam a táskámba a noteszt és a tollamat is, mire felpillantottam, már a kanapén ült elnyúlva.
- Csak nem elfáradtunk a sok munkában? -mosolyodtam el, majd felálltam és odaléptem elé, vele szembe. - Milyen furcsa érzés hirtelen magasabbnak lenni. De tetszik. -Széles vigyor költözött az arcomra. Nagyon vicces volt, hogy hirtelen lefelé kellett néznem rá, pedig ez csak azért volt, mert ült.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Vas. Május 01, 2016 11:40 pm


Fiona & Levin

Eszemben sem volt érzékeltetni vele, hogy bárhol máshol szívesebben lennék vagy utálom a közös munkánkat. Nem is éreztem így, azt az elvet vallottam, hogy félgőzzel és motiválatlanul felesleges nekiállni bárminek is. Így ehhez sem tudtam máshogy viszonyulni.
Fiona kérdésére vágtam egy fintort. Kár is lett volna tagadnom, hogy nagyon elfáradtam a nap során. Hiába szoktam meg, hogy mindig itt maradtam, attól még ugyanolyan kimerítő volt egész nap dolgozni. Legszívesebben hazamentem volna lezuhanyozni, olvasni, majd végre valahára aludni pár órát. De modortalanságnak éreztem volna, ha csak úgy elzavarom Fionát, másrészt pedig szívesen maradtam a fáradtságom ellenére. Zárkózott, introvertált ember voltam, de az üresen tátongó kúriában még én sem éreztem jól magam egyedül. Carol időközben meggyógyult, ő is visszament a Roxfortba, így Normanen kívül semmilyen társaságom nem akadt. És egy kutya nem volt a legbeszédesebb partner.
- Ne szokj hozzá, nem sok ilyen alkalom lesz. Képes leszel csak ezért ácsorogni, ahelyett, hogy leülnél? - mutattam a kanapé másik felére, amely gazdátlanul várakozott mellettem. Nem foglaltam el túl sok helyet. - És igen, elfáradtam. Néha nekem is szabad, nem? De holnapra már fitt leszek, ne aggódj, teljes erőbedobással gyötörhetlek majd tovább.
Azért reméltem, hogy nem éli meg gyötrelemként a gyakornoki állását.
- Úgyhogy jobban teszed, ha te is kialszod magad holnapra.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Hétf. Május 02, 2016 1:17 pm

Levin & Fiona
Örültem neki, hogy nem zavarja ennyire a társaságom. Sejtettem, hogy szívesebben aludna már otthon, ahogy én is már eléggé fáradt voltam, de mégsem akaródzott hazamenni. Csakúgy mint neki, nekem sem volt ínyemre üres lakásban ücsörögni teljesen egyedül. Nekem még kutyám sem volt, az akadémia és a gyakorlat mellett nem vállaltam magamra ezt a felelősséget. Szerencsétlen állatnak nem lett volna így szép élete mellettem.
- Igen, nagyon élvezem -nevettem fel, aztán mégis leültem mellé. Szándékaim ellenére túl közel kerültem hozzá, nem zavaróan közel, de mégis közel. Szívesen arréb csúsztam volna egy kicsit, hogy ne tűnjek tolakodónak, de azt meg bunkóságnak éreztem volna. Aztán meg... miért is ne? -Alig várom. Szeretem az ilyen gyötrést, kicsit mazochista vagyok. -Valójában csak annyi volt az oka mindennek, hogy egyáltalán nem éltem meg gyötrelemként a gyakorlatomat. Sőt, imádtam ide bejönni minden nap. Kit érdekel az iskola, amikor van ilyen is? Sokkal érdekesebb és élvezetesebb.
- Talán jobb is lenne aludni. De még nincs kedvem hazamenni. -Keresztbe tettem a lábaimat, a táskámat meg magam mellé raktam, a kanapé sarkába. -De ön sem úgy néz ki, mint aki nagyon indulni szeretne már. -Ahogy végignéztem rajta, azt láttam, hogy már nagyon kényelmesen elhelyezkedett.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 1:15 am


Fiona & Levin

Cseppet sem zavart a közelsége, sőt, valójában fel sem tűnt, hogy a megszokottnál közelebb helyezkedett el hozzám. Tekintve, hogy nem az ölembe telepedett le, semmi tolakodót nem találtam benne. Igaz, azt sem vettem volna zokon...
- Mindig is imádtam a mazochistákat. Talán a szadista hajlamaimból eredhet... - tűnődtem el hangosan. - De nem értek a pszichológiához, úgyhogy ki tudja...
Sajnos eddigi életem során még egyetlen mazochistához sem volt szerencsém, pedig bizonyára izgalmas találkozás lett volna. Vagy inkább megdöbbentő, még számomra is.
- Nem sietek sehova - vontam meg a vállam. - Ez az iroda szinte már a második otthonom, és el kell ismerned, hogy ez a kanapé is nagyon kényelmes. Mintha csak alvásra tervezték volna.
Tényleg többször aludtam már itt, mikor feleslegesnek éreztem, hogy egy vagy két órára hazamenjek, de még volt egy kis időm ledőlni. De ez a kanapé már annyi mindent látott, hogy egy kis alvás meg sem kottyant neki...
- Fogadni mernék, hogy kényelmesebb a kollégiumi ágyaknál. Szerencsére én annak idején nem kerültem velük közelebbi ismeretségbe, de nem tűntek túl komfortosnak. Micsoda kár, hogy te kénytelen vagy beérni velük ma este... - mosolyogtam rá kárörvendően.
A szavaim kimondatlan mögöttes tartalmát érzékeltem és azok teljes tudatában mondtam mindezt. Nem láttam hibalehetőséget ebben az ártatlan próbálkozásban. Amennyiben látszólag kellemetlenül érintené, gond nélkül el tudnám terelni a témát, amennyiben viszont vevő lenne rá, akár napokon keresztül tudtam volna effélékkel ostromolni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 2:12 am

Levin & Fiona
A férfiakat általában nem zavarta, ha az ölükbe ültem. Persze most nem idegenekre gondolok, hanem azokra, akikkel együtt voltam huzamosabb, vagy többnyire inkább kevésbé huzamos ideig. Nem mondom, hogy pasifaló voltam, de ha valaki túl unalmas volt, nem tudtam hosszútávon elviselni. Ezért leszek én macskásnő.
- Én sem vagyok valami nagy pszichológus, de lehet benne valami -nevettem. -A szadista és a mazochista, milyen jól meglennénk mi egymás mellett... Persze ez csak feltételezés, ugyebár. -Nem feltétlenül kellett annak lennie, de ezt inkább nem jelentettem ki hangosan. Egyelőre.
Hátradőltem a kanapé támlájának, tényleg nagyon kényelmes volt. Egy ilyen pozíciót betöltő embertől nem is várhatnánk el mást, azt hiszem. Elég kellemetlen lenne, ha pont neki állna ki egy rugó a kanapéjából. Mondjuk akkor lenne mivel cukkolnom a gyakorlatom hátralévő részében, talán még azután is.
- Nem mondom, én is jót tudnék aludni rajta... -A következő kijelentésére felkaptam a fejem. Ez most az volt, amire gondolok? Igen, határozottan. Nem szoktam az ilyet félreértelmezni, én is rengetegszer csináltam már ezt. Még vele is. -A kollégiumi ágyak valóban nagyon kényelmetlenek. De honnan veszi, hogy ott fogok aludni? -Somolyogva fordultam felé. Ha így játszunk, akkor hát játsszunk így. Benne vagyok a kihívásban.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 12:41 pm


Fiona & Levin

Nem tudtam eldönteni, hogy valóban remekül megférnénk-e egymás mellett vagy nem tudnánk elviselni egymást. Tekintve, hogy ő nem volt mazochista, én pedig ezen a téren nem voltam szadista - ezen a téren - , így még ez sem tehette volna érdekesebbé a kapcsolatunkat. Nem ismertem még túl jól, ahogy ő sem engem. És az a tény, hogy mellettem senki sem tudott megmaradni huzamosabb ideig, nem kecsegtetett túl jó kilátásokkal.
- Persze, csak feltételezés - bólogattam. - Mégis mi más lenne?
A karomat a kanapé háttámlájára tettem, Fiona közelségének köszönhetően az ő háta mögé is egyben.
A válasza nem egészen az volt, amire számítottam. Azt gondoltam, hogy vagy ignorálni fogja a szavaim mögöttes tartalmát vagy zavartan elhessegeti a témát. Ehhez képest pontosan az ellenkezőjét tette, még rárakott egy lapáttal. Nem véletlenül figyeltem fel rá ezelőtt...
- Miért, hol máshol aludhatnál? Tudtommal nem jársz haza és nincs senkid. Úgyhogy amennyiben nem tervezel pusztán passzióból egy híd alatt aludni vagy itt maradni, elképzelésem sincs, mire célzol - mosolyogtam rá önelégülten. - De tudod, elég sok félreértésre adna okot, ha reggel itt találna téged a titkárnőm, mikor nyitja az irodát. Nehezen magyaráznád ki magad...
A titkárnőm nem mondott volna semmit. Már nagyon régóta dolgoztunk együtt, semmin sem tudott már meglepődni. A kezdetektől fogva nekem dolgozott, de már azelőtt is sok főosztályvezető és miniszter irodájában megfordult. Sokszor megkaptam a vicces megjegyzést, hogy be kéne szereznem egy fiatal és dögös alkalmazottat a helyére, de a szakértelmét többre értékeltem a külsejénél. Az ilyen örömökre akadtak szép számmal mások, ne keverjük a kettőt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 2:22 pm

Levin & Fiona
Én nem igazán merültem el ilyen gondolatokban. Addig nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, amíg nem tapasztaltam meg. Legalább egy kis kóstolóra szükségem volt, én már csak így működtem. Minden esetben. Persze ez nem jelent semmi rosszat, egyszerűen csak a tapasztalatokból és a hibákból tudtam tanulni, semmi másból. Ki tudja, talán még ezt is meg fogom ízlelni valamikor a közeljövőben.
- Bűnös dolog lenne ilyesmikre gondolni -somolyogtam. Nem zavartattam magam, amikor a hátam mögé tette a karját. Nem volt szokásom zavarba jönni, pláne nem ennyitől. Láttam én már cifrább dolgokat is, amikre nem igazán lehettem büszke.
Naná, hogy ráraktam még egy lapáttal. Sok huszonéves lánnyal ellentétben én nem voltam egy pirulós szendeszűz, aki állandóan megfutamodik. Szerettem a kihívásokat és a merészséget igénylő feladatokat. Nem mondom, elég sokszor kevertem így magam nagy szarba, de mindig sikerült kiküzdenem magam belőlük.
- Pedig gondoltam már rá, hogy egyszer beköltözöm egy híd alá és ott töltöm el az életem felét. Milyen vicces lenne, nem igaz? Igazi remete lehetnék, aki lazacra halászik a Temzében. Fantasztikusan hangzik. -Egy napig sem bírtam volna így ki. Butaság lenne azt állítani, hogy egy elkényeztetett fruska voltam, de hála aranyvérű mivoltomnak, az átlagosnál valamivel magasabbak voltak az igényeim. Ha kellett, elviseltem a szegényesebb környezetet is, természetesen, de nem éreztem magam jól benne. De azért az sem egy híd alatt volt. -Mellesleg nem hiszem, hogy ez lenne a legmeglepőbb dolog, amit a titkárnője lát. Sőt, egészen biztos vagyok benne, hogy tudnám fokozni, mi lepné meg még ennél is jobban... -És abban is biztos vagyok, hogy mi ketten most ugyanarra gondolunk.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 8:10 pm


Fiona & Levin

Nem gondoltam volna, hogy még ezt is ilyen lazán fogja venni. Nem feltételeztem róla, hogy egy szendeszűz, de ezt a merészséget sem. Előbbi kategóriát gond nélkül felismertem, többször volt már dolgom mindegyik véglettel. Utóbbi időben nem igazán törtem magam a nehezen megszerezhető vagy épp gátlásos nőkért, nem érte meg a fáradságot, ha egyszer semmi komolyat nem akartam. Még fiatalon, a durmstrangos éveimben kihívást láttam abban, hogy olyan lányoknak csavarjam el a fejét, akiknek még senkinek sem sikerült, de az ilyen gyerekes szokásokat idővel kinövi az ember.
- Egyértelműen, tőlünk pedig ugyebár távol áll minden, ami bűnös. - Ha listát kellett volna írnom a bűneimről, elég sok lap betelt volna velük. Kezdhettem volna a gyilkosságok sorozatával, a sok-sok hazugsággal, a paráználkodással (csak hogy szépen fejezzem ki magam), és még annyi mindennel folytathattam volna...
- Nagyon csábítóan hangzik, talán én is kipróbálom. Bár visszatartó erő a kulturált fürdőszoba hiánya - fintorodtam el. Még a gondolat is megrémisztett, hogy ne zuhanyozhassak naponta legalább kétszer. - Ebben van igazság. Ms Hopkins már sok mindennek szem-és fültanúja volt, talán ezen már meg sem lepődne. És ami azt illeti, hiába fokoznád, az sem okozna neki hatalmas meglepetést.
Tényleg a szeme sem rebbent volna.
- De ez csak puszta feltételezés, eszemben sincs bűnös gondolatokat táplálni beléd. Nem lenne illendő, nem igaz? - Nyilván akármelyikünket is érdekelte, mi illendő és mi nem...


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 8:39 pm

Levin & Fiona
Sokszor megkaptam, hogy túl merész vagyok és sokakat meg is leptem vele. Amikor meglátták azt a törékeny, szőke, mosolygós lányt, aki én voltam, mindig jóval kevesebbre tartottak ennél. Félős, visszahúzódó, barátságos fiatal nőnek tartottak, amiből egyik sem voltam. Jó, barátságos még talán, de az is csak akkor, ha az akartam lenni, kierőszakolni nem tudtam volna magamból. Mindenkit megleptem, amikor felszínre került az igazi énem.
- Igazi angyalok vagyunk -bólogattam nagyokat. Jó vicc. Senki sem hitte volna el nekünk. Nekem még talán, ha szépen mosolyogtam volna, de annak meg elég gyér lett volna az igazságtartalma.
Nagyon kedvesen kiröhögtem, amikor a zuhanyt emlegette. Hát igen, valahogy sejtettem, hogy van ennyire piperkőc. Mondjuk én sem bírtam volna ki fürdés nélkül, az isten bizony. Szerintem két perc után elsírtam volna magam. Nem voltam piperkőc, nem, csak egyszerűen szerettem tiszta lenni. De ki szeretné a büdös lányokat?
- Azt hiszem, annak én sem örülnék -ingattam a fejem mosolyogva. -És szegény Miss Hopkins, minden bizonnyal már átkozza a napot, amikor ide jelentkezett állásért. -Ebben erősen kételkedtem. Dolohov többet fizethetett neki, mint bárki más. Bár szó se róla, még így sem hallgattam volna szívesen az itt bent zajló eseményeket.
Szóval bűnös gondolatok, mi? És nem is lenne illendő? Nocsak.
- Valóban nem lenne az. De eláruljak egy titkot? -Odahajoltam hozzá, közvetlenül a füléhez és lehalkítottam a hangom. -Sosem érdekelt, hogy mi az illendő. -Miközben elhúztam tőle a fejem, végighúztam az ajkaimat az arcán, alig érve hozzá. Remekül szórakoztam a vele való incselkedésen. Hogy miért nincsenek nekem jobb hobbijaim?

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 8:59 pm


Fiona & Levin

Róla még talán elhitték volna, hogy angyali a természete, de rólam már senki sem. A külsőm sem ezt sugallta, a nevem pedig felért egy démonidézéssel a legtöbb ember szemében. És ha tudták volna, valójában mennyire igaz néhány elrugaszkodott feltételezésük...
- Ó, Ms Hopkins nagyon is szeret itt dolgozni. És én is szeretem, hogy itt dolgozik, ő főzi a legfinomabb kávét és igazán diszkrét asszony. - Ebben egy csepp túlzás sem volt. Már kérnem sem kellett tőle, hogy teljesítse a kívánságaimat. Minden nap anélkül hozta be a megszokott időpontban a kávémat, amikor kellett, úgy, ahogy kellett, és amit itt látott vagy hallott, az sosem került ki innen.
A következő fél perc még annak ellenére is váratlanul ért, hogy lényegében én provokáltam ki. Nyilván nem zavart, sőt, de a merészsége másodpercről másodpercre jobban meglepett. De ha játszani akar, nem én fogom meggátolni benne...
- Akkor megsúgom, hogy engem sem. - Egyetlen határozott mozdulattal odahúztam magamhoz, épp csak néhány centiméter választott el minket egymástól. - Meg kell gyónnom még egy bűnömet: rettentően türelmetlen vagyok.
Próbáltam kiolvasni a tekintetéből, mire gondolhat most, de rá kellett jönnöm, hogy ez nehezen fog menni. Alapvető, felszínes érzéseken kívül semmi mást nem tudtam kideríteni, ahogy sosem tudtam, más esetében sem. Egyszerűen képtelen voltam rá. Általában csak a tettekből és a kimondott szavakból értettem meg mások érzéseit... jobb esetben.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 9:20 pm

Levin & Fiona
Ha jobban belegondolok, tényleg borzasztóan jól járt azzal a titkárnővel. A legtöbbje valószínűleg azonnal pletykálni kezdett volna, hogy aztán fél óra alatt elterjedjen az egész Mágiaügyi Minisztériumban. Mert egy titkárnőnek többnyire ez jelentette a szórakozást. Miss Hopkins ezek szerint sokkal jobb munkaerő volt. Nem akartam tudni, mit hallott már itt, amióta Dolohov alatt dolgozott, valószínűleg semmi szépet. Ma is hosszú éjszakája lesz, hacsak nem ment már haza. Már láttam, hogy nincs innen visszaút, de nem is volt rá szükségem.
- Igazán megnyugtat, hogy nem vagyok ezzel egyedül. -Nem tudom, miért ért váratlanul, hogy odahúzott magához, hiszen végig ezt akartam. Mégis automatikusan támaszkodtam meg fél kézzel a mellkasán. Nem feszítettem rá, mintha el akarnám tolni magamtól, ugyanis... nos, meg sem fordult a fejemben, hogy eltoljam. -Szóval türelmetlen? Akkor még véletlenül sem fogom megváratni. -Sunyi kis mosoly ült ki az arcomra, ahogy a tekintetét fürkésztem. Nem volt kérdéses, hogy mire gondol most, jóformán a szemével vetkőztetett le.
Megcsapott az illata, amitől egy pillanatra görcsbe ugrott a gyomrom - a jó értelemben. Milyen kellemetlen is bevallani, ha az ember vonzódik a főnökéhez. De bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki így van vele. Feljebb csúsztattam a kezem a nyakkendőjéhez, be a gallérja alá. Ingen kívül persze.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 10:01 pm


Fiona & Levin

Nem válaszoltam semmit a szavaira, nem láttam értelmét beszédre fecsérelni az időnket. Inkább a tettek embere voltam, mint a szavaké, legalábbis a nők terén mindenképp. Természetesen nem okozott problémát a bókolás, ami azt illeti, nagyon profi voltam benne, de mindig is inkább a tetteimmel tudtam meggyőzni őket. A határozottság mindenkinél jó pont.
Amikor reggel felkeltem, meg sem fordult a fejemben, hogy így fog végződni a nap. Sőt, még akkor sem, amikor Fiona megérkezett az irodámba. Mi több, fél órával ezelőtt sem jutott volna eszembe ez a lehetőség, egyszerűen a szituáció volt az oka mindennek. Nem láttam értelmét annak, hogy küzdjünk ellene. Engem egy ilyen kaland - vagy akár több is egymás után - nem gátolt a munkakapcsolat fenntartásában, ha pedig őt igen, az legyen az ő problémája. Nem akartam azzal foglalkozni, neki milyen hátránya származhat ebből. Nevezhetjük ezt önzőségnek vagy mások kihasználásának, de attól még az érzéseim nem változnak ez irányban. Alig ismertem Fionát, és persze kedveltem, de ettől még nem tudtam magam elé helyezni a fontossági listán. Nem mintha sok ilyen ember lett volna, olyan pedig különösképpen nem, akit ebben a helyzetben magam elé soroltam. Olivia közéjük tartozott, persze, de az már nagyon rég volt és meg is bántam. Nem érdemelte meg, hogy annyit és így törődjek vele. Csak egy újabb bizonyíték volt arra, hogy ne engedjek magamhoz igazán közel senkit.
Az ölembe emeltem, a kezem továbbra is a derekán maradt. Hagytam neki, hogy kilazítsa a nyakkendőmet, amelyet még reggel teljesen szorosra húztam és ez azóta sem változott. Bár jelen helyzetben nem a komfortérzetem miatt örültem ennek a kényelmes mozdulatnak...


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 10:29 pm

Levin & Fiona
Sosem gondoltam volna, hogy ide is el fogunk jutni egyszer. Azóta éreztem valamit, amióta ide jártam hozzá gyakorlatra, de sosem gondoltam volna, hogy ez lesz az a bizonyos valami. Hogy is mondják ezt? Működik a kémia. Ez szerintem az volt, mert más nem nagyon lehet. Ennyire még én sem vagyok nimfomán.
Ami azt illeti, ez még soha nem fordult elő velem korábban. Persze, mindig is szerettem incselkedni a pasikkal, úgy, ahogy azt kellett, de sosem hagytam őket idáig eljutni. Azaz magamat. Mert én voltam az, aki most erőteljesebben provokálta őt. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy most még nem késő elmenni, de valami más visszatartott. Ő tartott vissza. Nem tudtam, nem értettem, miért vonz ennyire magához, de az érzés ellen nem tehettem. Gyengeség. De még mennyire, hogy az. Néha még én is el tudok gyengülni. De remélhetőleg ez lesz az utolsó ilyen alkalom.
Őrjítő lassúsággal oldoztam ki a nyakkendőjét, mintha a csomó megkötését játszottam volna el visszafelé. Közben nem néztem az arcára, csak kényelmesn elhelyezkedtem az ölében és a nyakkendőjére, az ingére, a nyakára koncentráltam. Amint a csomó végül teljesen megadta magát, kihúztam azt a gallérja alól és ledobtam magunk mellé a kanapéra. Most már nem lesz rá szükségünk.
Nem tudtam tiszta fejjel gondolkodni. Pedig valami azt ordítozta, hogy ez hatalmas hiba és nem lenne szabad megtennem.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 11:13 pm


Fiona & Levin

Részemről a testi kapcsolat egyetlen kivételtől eltekintve sosem volt több ténylegesen a testi élvezeteknél. A feleségemet leszámítva soha, senkire nem tudtam ennyitől másként tekinteni. Nekem ez nem jelentett többet pillanatnyi örömnél, állatias ösztönöknél. Már fiatalon is így viszonyultam ehhez, most pedig, túl egy botrányosan tönkrement házasságon, csak még inkább megmaradtam e nézeteimnél. Nem kerestem rá magyarázatokat, miért akartam ennyire Fionát, nem érdekeltek az okai. Ugyanolyannak tartottam ezt a rövid viszonyt, mint bármelyik másikat. Talán tovább eltart, talán nem, felesleges előre aggódni emiatt.
Szándékosan húzta az agyamat a nyakkendő kioldásával, kétségkívül hatásos, de nagyon aljas lépés volt ez részéről. Nem szoktam hozzá, hogy játszanak velem, ahogyan azt sem, hogy lényegében egy nő kezdeményezzen - én tettem meg a döntő lépést, de attól még ő kezdte ezt az egészet - , kivétel nélkül én irányítottam minden kapcsolatomban. Nem is tűrtem, hogy ez másként legyen, ilyenkor végképp nem tudtam magam alárendelni mások akaratának. Sokan pontosan ezt nem bírták elviselni bennem.
Hevesen megcsókoltam, nem bírtam tovább várni. Talán ő élvezte az én hergelésemet, én viszont ennél sokkal türelmetlenebb voltam. Mentségemre szóljon, előre figyelmeztettem rá. Nem voltam a türelem és a gyengédség mintaképe, aki ezt kereste egy férfiben, az nagyon rossz helyen járt az én karjaim között. És ezen nem is terveztem változtatni a közeljövőben, azaz sohasem.


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Kedd Május 03, 2016 11:49 pm

Levin & Fiona
Nekem nagyon nem volt szokásom az egyéjszakás kaland. Nagyon ritkán csábultam el, nem mondom, hogy sosem tettem ilyet, mert azzal hazudnék, de mindig csak a pasijaimmal bújtam ágyba. Hogy őket milyen gyakran cserélgettem, az már egy másik kérdés. Untattak, nem tehettem róla. Nem fogom gyötörni magam velük.
Dolohovot viszont annál szívesebben gyötörtem azzal a nyakkendővel. Tudtam, hogy hatásos lesz és a szemein láttam, hogy amennyire idegesítette ez a mozdulat, legalább annyira tetszett is neki. Pont ezt akartam elérni. Nem kellett sokáig noszogatni akkor sem, amikor megcsókolt, az övéhez hasonló hévvel csókoltam vissza, az ujjaimat a hajába fúrva.
Innentől kezdve pedig felgyorsultak az események. Gombok, cipzárok oldódtak, mágikus ruhakupacok nőttek a padlóra, a titkárnő pedig valószínűleg feltett magának valami kellemes és nyugtató komolyzenét. Erősen kételkedtem benne, hogy máshogy el bírja ezt viselni. Bele sem merek gondolni, mennyiszer hallhatta már és milyen különféle módokon.
A kanapé szélén ültem, kényelmesen lecsúszva, a lábaimat a kisasztalra rakva és cigarettáztam. Ezt hívják úgy, hogy a legtökéletesebb alkalom cigizésre. Lassan haza kellett volna indulnom, elég késő volt már, de egyelőre nem nagyon tudtam megmozdulni. Vagyis nem akartam. Pedig az az igazság, hogy borzasztó fáradt és álmos voltam - milyen meglepő -, de ahhoz haza kellett volna mennem, hogy aludni tudjak. Ördögi kör.
- Lassan indulnom kéne -hajoltam előre, hogy elnyomjam a csikket a hamutartóban.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Szer. Május 04, 2016 12:57 am


Fiona & Levin

A titkárnőm valószínűleg már hazament, ha nem, akkor minden bizonnyal ignorálta a bentről kiszűrődő hangokat. Munka közben is gyakran Bach és Beethoven lemezeket hallgatott, máskor Debussyt, sosem szóltam érte, egészen ellazított engem is. Feltételezem, ilyenkor meg különösen jól jött neki.
De az az igazság, hogy nem érdekelt, ki mit gondol. Fionára koncentráltam, másra nem is igazán tudtam volna. Mindig is betöltött nálam egy ilyesféle funkciót is, ha lefeküdtem valakivel. Kikapcsolta az agyam, elvonta a figyelmemet minden másról. Gyakran volt szükségem arra, hogy valami átmossa a fejemet, valamin le tudjam vezetni a feszültséget. És ez kétségkívül emberbarátibb változat volt, mint valaki módszeres legyilkolása.
És Fiona erre tökéletes eszközként szolgált. Megkockáztatom, hogy jobb volt vele, mint az elmúlt időben bárkivel. Talán ebben közrejátszott az is, hogy nem csak egy pár órás vagy még annál is rövidebb ismeretségről volt szó. Nem tudom, igazából nem is fontos.
Minden esetre nem örültem kimondottan, amikor kijelentette, hogy indulnia kéne. Persze, lassan nekem is illett volna hazamennem, de szívesebben maradtam volna. Nem mintha lett volna mit mondanom neki. Nem volt. De pusztán a jelenléte valamiféle boldog elégedettséggel töltött el. Talán csak a tudat, hogy őt is megkaptam, nem tudom. Mindig boldoggá tett, ha valamit birtokolhattam, bár ezt nyilván nem terveztem közölni Fionával. Nem díjazta volna az elméletemet kettőnk alá-fölérendeltségi viszonyáról.
- Azt hittem, kényelmetlenek a kollégiumi ágyak... - utaltam vissza a korábbi beszélgetésünkre.
Felültem a kanapén és én is elnyomtam a cigarettacsikket, amelyet eddig szívtam, kényelmesen elnyúlva Fiona mellett. Meg kellett állapítanom, hogy valóban multifunkciós ez a bútor, habár jobb, ha a munkaügyben érkezők erről a tulajdonságáról nem értesülnek...


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Szer. Május 04, 2016 1:16 am

Levin & Fiona
Miss Hopkins helyében én is nagyon szerettem volna a komolyzenét ilyen esetekben. Alapvetően nem voltam nagy rajongójuk, mindig is a könnyűzene felé hajlottam, az sokkal változatosabbnak tűnt. A vonósnégyesekben és a hosszú zongoraművekben volt valami, amitől a tej is megalvadt a számban és borzalmasan untam őket. De talán ha nekem kellett volna hallanom a főnökömet viszonylag rendszeresen közösül valakivel egy ajtóval mögöttem... nos, még a végén beleszerettem volna Beethovenbe.
Magamnak sem tudta megmagyarázni ezt az érzést, de most másnak éreztem a helyzetet. Nem magát a fizikai kontaktust közöttünk, hanem az egész helyzetet. Nem csak a kaland és az izgalom kedvéért csináltam, hanem mert... nem is tudom. Nem értem magam, fogalmam sincsen, mit akarok ezzel kezdeni. De más volt, mégpedig miatta volt más. Nem értettem, nem tudtam hová tenni ezt az egészet és minál inkább próbáltam megmagyarázni magamnak, annál inkább belezavarodtam. Igen, muszáj lesz elmennem.
- Azok, de valahol muszáj lesz aludnom -kezdtem el felöltözni. -Holnap reggel úgyis jöhetek vissza dolgozni. Hosszú nap lesz, ki kell addig aludnom magam.
Felhúztam a cipőmet is, majd felálltam, de mozdulat közben félúton meggondoltam magam és még egy rövid csókra visszafordultam Dolohovhoz.
- Reggel találkozunk. Önnek is jobb lesz, ha alszik még egy pár órát, ne felejtse el, tárgyalás lesz. -Elvégre éppen amiatt maradtam itt olyan sokáig. Legalábbis az eredeti terv az volt.

_________________
I haven't ruled it out. But I don't care for being forced into anything. No matter how safe and beautiful it is, a cage is still a cage.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

avatar


Nem : Férfi
Kor : 38

TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   Szer. Május 04, 2016 12:53 pm


Fiona & Levin

Hazugság lenne, ha azt mondanám, kicsit sem voltam csalódott. Valójában teljesen logikus és érthető volt a sietsége, nem is lett volna oka maradni. Örültem volna, ha nem megy sehova, reggelig el tudtam volna nézni őt, de annál nagyobb volt a büszkeségem, minthogy marasztaljam. És különben sem lett volna kedvező lépés számomra, még a végén továbbgondolta volna a szándékaimat.
Habozás nélkül visszacsókoltam, ennyivel le is tudtam a tényleges búcsúzkodást. Sosem voltam benne a legjobb, szerettem elkerüli az ilyen kényelmetlenségeket.
- Én soha, semmit nem felejtek el. És most már igazán tegeződhetnénk munkán kívül - tettem hozzá.
Nem sok embernek ajánlottam fel, hogy tegezzen nyugodtan, azt pedig végképp nem, hogy szólítson a keresztnevemen. Utóbbira alig tudtam volna példát hozni, a húgomon kívül talán senki sem hívott Levinnek. Linwood is többnyire a vezetéknevemen emlegetett, a családom többi részével pedig nem beszéltem annyit, hogy bárhogy is szólítsanak. A gyerekeimet kivéve természetesen, de ők nyilván apának hívtak. A feleségem pedig... most már többnyire csak úgy gondolt rám, hogy "az a szemét" vagy "az az utolsó agresszív állat". Régen csak Lev voltam számára, most már be kellett érnem ezzel.
Én is nekiálltam visszaöltözni, bár aludni már nem terveztem. Tapasztalatból tudtam, hogy ilyenkor a néhány óra alvás csak még fáradtabbá tesz. Azt terveztem, hogy hazamegyek és futok Normannel, majd egy kijózanító zuhanyzás után vissza is jövök, legalább lesz időm felkészülni a konferenciára. Ennél kipihentebb már úgysem leszek...


_________________
Shake with your right hand,


but hold a rock in your left.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Fiona & Levin   

Vissza az elejére Go down
 
Fiona & Levin
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Offtopik :: Bagolyház :: Archívum-
Ugrás: