HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Fiona J. Rutledge

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar


Nem :
Kor : 24

TémanyitásTárgy: Fiona J. Rutledge   Csüt. Ápr. 28, 2016 7:06 pm
Fiona Jocelyn Rutledge


Becenevem:
A Fionát lehet egyáltalán becézni?

Nemem:

Születési dátumom:
1994. április 13.

Iskolám:
Ilvermorny, Docendo Discimus

Foglalkozásom:
jelenleg semmi

Patrónusom:
széncinege

Pálcám:
nyárfa, sárkányszívizomhúr, 12 és negyed hüvelyk, kissé merev

Vérem:
aranyvérű


Otthon, édes otthon

Apám:
Lionel Rutledge - 45 - tipikus, begyöpösödött aranyvérű arisztokrata. Mindent a vérnek és a névnek szán, minél magasabbra akar feltörni, pedig egyáltalán nem a legnagyobb és legősibb a családunk, még Amerikában sem, nem hogy a világon összevéve. Őt ezt egyáltalán nem zavarja, fel akar kapaszkodni, jó nevű feleséget kaparintani az öcsémnek, engem pedig szintén egy neves aranyvérű családba házasítana be. Amit én nagyon nem akarok. Mondanom sem kell, hogy egyáltalán nincsen jó kapcsolatom vele.

Anyám:
Jocelyn Rutledge - 40 - szerintem azt sem tudja, milyen igazán élni. Melankolikus, unott, érdektelen életet él, már ha ezt lehet életnek nevezni, nem pedig puszta vegetációnak. El van szigetelve az egész világtól, szinte ki sem teszi a lábát a kúriából, még azt is elhitette magával, hogy ő így nagyon boldog. Nem tudom megérteni, soha nem is fogom. Nem mondom, hogy nem szeretem, ő nem olyan mint az apám, de soha nem voltunk és nem is leszünk közel egymáshoz. Semmi közös nincsen bennünk.

Öcsém:
Peter Rutledge - 19 - az egyetlen testvérem, egész jó kapcsolatunk van egymással. Volt. Ő mindenáron szeretne a tökéletes fiú lenni, szeretné, ha apánk büszke lenne rá. Ebben nem értek vele egyet, de mivel soha nem beszéltünk róla, nem is állt soha kettőnk közé. Azonban amióta Angliába jöttem, nem igazán akar hallani rólam. Biztos apánk befolyása lehet...

Párkapcsolatom:
Többnyire mindig van valami...


A lélek tükre

Pozitív tulajdonságaim:
Harcos és védelmező típus vagyok, ha olyan emberről van szó, akit nagyon szeretek - ebből a fajtából nem sok akad -, bármit képes lennék megtenni érte. Biztos vagyok benne, hogy ha saját gyerekeim lesznek, olyan tipikus anyatigris válik majd belőlem. De ez persze nem csak a gyerekekre igaz, hanem bárki másra, akit tényleg igazán szeretek. Ezt az oldalamat nem sokan látják.
Ugyan igyekszem elnyomni az érzelmeimet, valójában nagyon sok van belőlük. Nem szívesen hozom őket felszínre, mert gyengeségnek érzem, de aki olyan kivételes helyzetben van, hogy látja ezt az oldalamat, az alá tudja ezt támasztani. Nagyon tudok szeretni és ragaszkodni az emberekhez, talán szélsőségesen is. És nagyon meg is visel, ha valakivel balhézom, akivel nem szeretnék.

Negatív tulajdonságaim:
Mondjuk úgy, hogy érzelmileg elég labilis vagyok. Könnyen meg lehet siratni, fel lehet dühíteni. Nehezen kontrollálom az érzéseimet és leplezni sem igazán tudom őket. Általában nem szokott előnyömre válni, pedig ha a Minisztériumban szeretnék dolgozni, meg kellene változtatnom néhány dolgot...
Elég hirtelen és heves vagyok, gyakran mondok olyanokat, amiket nem gondolok komolyan. Pontosabban előbb jár a szám mint az agyam. Sok gondom akadt már ebből, de egyszerűen nem tudatosan megy. Képtelen vagyok visszafogni magam ezekben a helyzetekben. Én ilyen vagyok, ezen nem tudok segíteni. Mindig csak utólag jut eszembe, hogy miképpen is kellett volna cselekednem.
Az előbbiek is alátámasztják, hogy nagyon könnyen és gyorsan bajba tudom keverni magam, akarva is és akaratlanul is. Ezt inkább hagyjuk ennyiben, kár is lenne fejtegetni.

Múltam:
Az Amerikai Egyesült Államok nyugati partján születtem, emiatt nem meglepő módon olyan akcentusom van mint egy tipikus amerikai tahónak, aki olyan laza, hogy mindjárt szétesik. Ez sokakat megtéveszt, nem vagyok ilyen. Aranyvérű család első gyermekeként - és egyelőre egyetlen lányaként - születtem, amire talán büszkének kéne lennem, de nem vagyok az. Nem szeretem ezt a fajta feltűnősködést, ami ezzel jár, sem az idióta szokásokat és hagyományokat. Ez nőként talán nem is annyira meglepő. Kisgyerekként még próbáltam jó kislány lenni, eleget tenni a szüleim elvárásainak, de ezt is hamar meguntam. Nem éreztem úgy, hogy nekem azt kéne csinálnom, amit mások elvárnak tőlem, hanem a saját életemet kell élnem, ahogy azt én akarom. Az iskolában már kezdtek problémák lenni velem, ahogy minden igyekezetemmel azon voltam, hogy lázadjak a szüleim ellen. A jegyeimmel nem voltak problémák, a tanulmányi eredményemre mindig odafigyeltem. Tudtam, hogy ez lesz az egyetlen kiutam innen, mindenképpen jó akadémiát akartam választani magamnak, hogy utána, ha úgy hozná ki a lépés, egyedül is megállhassak a saját lábamon. Magatartás szempontjából ezt már nem igazán tudom elmondani magamról. Bűnrossz voltam, lány létemre verekedtem, ha kikezdtek velem - többnyire én ittam meg a levét -, feleseltem, a tanáraim is utáltak, pláne, hogy a viselkedésem ellenére kénytelenek voltak jó jegyeket adni nekem.
Tizennyolc évesen léptem le otthonról. Addigra legalább négy eljegyzést hiúsítottam meg, amit apám elintézett nekem. Nem én bontottam fel egyiket sem, nem ám. Mindennel azon voltam, hogy kikészítsem a jövendőbelijeimet és addig húztam őket, amíg maguktól nem döntöttek úgy, hogy köszönik szépen, nekik ez a lány nem kell feleségnek. Apám minden alkalom után egyre idegesebb lett, de éppen ez volt az, ami engem a legkevésbé sem érdekelt. Azonban az utolsó eset végtelenül felbosszantotta. Olyan ideges lett, hogy felpofozott. Csak egyszer ütött meg, mert az öcsém pont ott volt, de az az egy ütés is kellően nagy erejű volt ahhoz, hogy összeessek tőle és egy pillanatra csillagokat lássak. Ez volt a kritikus pillanat, amikor eldöntöttem, hogy nem vagyok hajlandó tovább itt maradni. Másnap reggelre eltűntem otthonról, még éjjel összepakoltam és leléptem. Az akadémiára addigra már felvettek, apám tudta nélkül természetesen, úgyhogy emiatt nem kellett aggódnom. Reggel persze pusztán egy fricskaként az orruk alá még megcsapoltam a vagyont is, mondjuk nem sokkal. Nem hiszem, hogy egyáltalán feltűnt nekik. Eleinte sokszor eszembe jutott, hogy talán rossz és hirtelen döntés volt, de mindig elnyomtam magamban az érzést és most már egyre kevesebbszer jutott mindez az eszembe. És most már egyáltalán nem foglalkoztat a téma.
Az Akadémián minden minden más lett. Sokkal nyugisabb életem lett, bár a jellemem sokat nem változott. Azért kevesebb problémám volt és a magatartásom is jobb lett, ha nem is sokkal. Nem olyan régen kezdtem el a gyakorlatomat a Mágiaügyi Minisztériumban, Levin Dolohovhoz beosztva. Ééés... hogy ez után mi lesz, az már kérdéses, de biztos vagyok benne, hogy az életem nagy fordulatot fog venni.

Külsőm:
Átlagos magasságú vagyok, törékeny testalkattal. Mindig hamar és sokáig meglátszanak rajtam a legkisebb sérülések is, amiket a botlábamnak köszönhetően elég gyakran összeszedek. Szőke hajam van és zöldes színű szemeim, általában a lehető legegyszerűbben és legkényelmesebben öltözködöm, otthon főleg. Nagyjából ennyi, amit rólam külsőre tudni kell, nem vagyok az a fajta, aki ebbe hosszan belemegy.


A madarak csiripelték

Amortentiám:
görögdinnye, gránátalma, szegfűszeg

Mumusom:
Láncok, béklyók

Edevis tükre:
Boldog házasságban élek azzal a férfivel, akit nagyon szeretek és akivel tényleg tökéletesen megértjük egymást. Mint egy naiv kislány, nem igaz?

Hobbim:
Elég energetikus vagyok, bármire rá lehet venni, de legfőképpen sportolni szeretek. Bármi szóba jöhet nálam, régen kviddicseztem is, mostanra viszont már inkább a futás maradt meg. Ha ideges vagyok, akkor is futni megyek, reggelente mindig futok iskola előtt, délután is, este is... Pedig régebben borzasztó lusta voltam.

Elveim:
Vannak nekem is.

Amit sosem tennék meg:
"Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik."

Ami zavar:
Ha irányítani akarnak, korlátozni a szabadságomat, elvenni tőlem a szabad döntéshozatal jogát.

Ami a legfontosabb az életemben:
Kiegyensúlyozottság és stabilitás, de mégis mindig valami újjal és izgalmassal.

Ami a legkevésbé fontos számomra:
Mások véleménye.

Amire büszke vagyok:
Az eltökéltségemre és a talpraesettségemre.

Ha valamit megváltoztathatnék az életemben:
Nem lennék aranyvérű.

Így képzelem a jövőmet:
Biztos vagyok benne, hogy ha a szüleimen múlik, semmi sem lesz úgy, ahogyan én akarom, szóval miért is gondolkodnék ezen? De ha már itt tartunk... talán családot alapítok és a Minisztériumban fogok dolgozni.

Egyéb:
-
Playby:
Hayden Panettiere

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


TémanyitásTárgy: Re: Fiona J. Rutledge   Csüt. Ápr. 28, 2016 10:58 pm
Elfogadva


Fiona egy igazán szimpatikus lány, a maga hibái ellenére is azonnal megkedveltem. Különösen tetszett, hogy az amerikai Ilvermorny Mágusképzőből érkezett, a külföldi karakterek mindig izgalmasak, elvégre más közegből, más kultúrából érkeznek a már ismert brit varázsvilágba. Fionának nincs egyszerű dolga a családjával, de bízom benne, hogy a jövőben el tudják majd simítani ezt a konfliktust és sikerül kompromisszumot kötniük. És természetesen azt is remélem, hogy Fiona el tud majd helyezkedni az akadémia elvégzése után, de erre minden esélye megvana képességei alapján.
Nincs is más dolgod, mint playby-t foglalni, meghirdetni a keresettjeidet és minél több játékba kezdeni!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Fiona J. Rutledge
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Offtopik :: Karakterek :: Aranyvérű-
Ugrás: