HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Online muglik
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (16 fő) Vas. Márc. 13, 2016 1:19 pm-kor volt itt.
Adminok
Levin Dolohov

Profil
PM
Karakterlap

Dominic Linwood

Profil
PM
Karakterlap
Testvéroldalunk
Legújabb válaszok
Zara & Chris
by Christopher Broadmoor
Csüt. Júl. 07, 2016 1:49 am


Makepeace & Broadmoor
by Christopher Broadmoor
Kedd Jún. 28, 2016 3:09 am


London Life
by Vendég
Vas. Jún. 26, 2016 1:15 pm


Amelia Houghton
by Amelia Houghton
Szomb. Jún. 25, 2016 8:17 pm


Hírek
by Admin
Szer. Jún. 22, 2016 12:17 am


Playby lista
by Zara Rae Hale
Kedd Jún. 21, 2016 11:03 pm


Zara Rae Hale
by Admin
Kedd Jún. 21, 2016 10:39 pm


Liam várja szeretettel
by Liam Weasley
Pént. Jún. 17, 2016 8:38 pm


Dominic & Dolohovék
by Alexander Dolohov
Csüt. Jún. 16, 2016 7:54 pm


Julia & Dominic
by Dominic Linwood
Vas. Jún. 12, 2016 3:59 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:44 pm


Levin & Carol
by Caroline Dolohov
Vas. Jún. 12, 2016 2:14 pm


Xanthe & Jack
by Jack Durward
Szomb. Jún. 04, 2016 11:01 pm


Hataway keressetje
by Katherine Hataway
Szomb. Jún. 04, 2016 1:28 pm


Katherine Hataway
by Admin
Szomb. Jún. 04, 2016 12:01 pm


Ms. Granger & Mr. Dolohov
by Levin Dolohov
Pént. Jún. 03, 2016 11:45 pm


Nathan & Carol
by Caroline Dolohov
Csüt. Jún. 02, 2016 7:55 pm


Octavia Wright
by Octavia Wright
Kedd Május 31, 2016 6:57 pm


Gloria Dashwood
by Admin
Hétf. Május 30, 2016 10:24 pm


Tessa & Eliot
by Eliot Makepeace
Hétf. Május 30, 2016 10:01 pmShare | 
 

 Theressa Woodstock

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


TémanyitásTárgy: Theressa Woodstock   Vas. Ápr. 17, 2016 12:52 am
Theressa Woodstock


Becenevem:
Thess, Tessa

Nemem:

Születési dátumom:
1999. december 31.

Házam / Iskolám:
Hugrabug

Évfolyamom / Foglalkozásom:
Hatadik évfolyam

Patrónusom:
Galamb

Pálcám:
Kökény sárkányszívizomhúr maggal, 11 és 3/4 hüvelyk, tűrhetően rugalmas

Vérem:
aranyvérű

Egyéb:
született metamorfmágusOtthon, édes otthon

Apám:
Roger Woodstock. Nem is tudom, hogy hogyan fogalmazzak, apám olyan hagyományőrző típus, aki szereti a hagyományokat. Eleinte nagyon jó volt a kapcsolat közöttünk, első és egyetlen lányaként én lettem a kis hercegnője. Mindent megadott nekem, amit csak tudott. Majd aztán felnőttem és egyre rosszabb lett a kapcsolatunk, alig beszéltünk és alig járt haza is. Aztán egy szép napon megtaláltam a leveleit, amelyet egy bizonyos Amberlyvel váltott. Egyből tudtam, hogy mi zajlik kettejük között, apám csalta anyámat, de anyukámnak nem mertem elmondani, sőt még apám sem tudja, hogy tudom. Nem tudok már rá nézni úgy, mint régen, már nem csillan fel a szemem, amikor belép abba a helységbe, amelyikben én vagyok, mindent megváltoztatott az a pillanat, mikor megtaláltam a leveleit.

Anyám:
Lilith Gaynor. Tudjátok mi lesz most nektek a legfurább? Anyám inkább az öcsémmel foglalkozott, mint velem, hisz mikor még kicsi voltam, akkor apás voltam. Anyuval mindig is jóban voltunk, de voltak azért köztünk kisebb viták, mint például a sminkelés, a rövidebb szoknyák és még sorolhatnám.. Vele mindent meglehet beszélni, nem támad és harap egyből, inkább higgadtan megpróbálja megbeszélni a dolgot, szinte irigylem a nyugalmát. Mindig is felnéztem rá és példaképemnek tekintettem. Nőies, fiatalos, kedves, barátságos és sziporkázó mosollyal rendelkező nő volt mindig és az is a mai napig. Azonban félek neki elmondani azt, amit találtam, tudom hogy összetörne és magába roskadna, így tehát a béke érdekében mindkét szülőmtől elhidegültem, nem csak apámtól. Alig merek anyám szemébe nézni és próbálom a beszélgetéseket minimálisra csökkenteni.

Öcsém:
Alec Woodstock. Az ikertestvérem, aki csak hét perccel született később. Nagyon szeretem, mindenkinél jobban szeretem, bármit megtennék érte. Valójában rengeteget veszekedünk és néha duzzogunk is, de hát milyen testvérek közt nincsenek veszekedések? Teljes mértékben megbízok benne, minden titkomat tudja (kivéve egyet) és én is tudom az összes titkát. Köztünk is vannak ilyen bizarr és megmagyarázhatatlan ikertelepátia. Természetesen ő sem érti, hogy mit is keresek a Hugrabug házban, de nem is fogom az orrára kötni, ha nagyon kíváncsi és megerőlteti a pici agyát, akkor simán rájöhet. Nem is tudom, hogy még mit mondhatnék, mindent elmondtam, de még egyszer hangsúlyoznám, hogy számomra ő a legfontosabb és BÁRMIT megtennék érte!

Párkapcsolatom:


A lélek tükre

Pozitív tulajdonságaim:
Szeretek barátkozni, szeretek beszélgetni és ismerkedni, de nem úgy mint a hugrások. Én valójában egy brutálisan őszinte ember vagyok és szeretem kimondani azt, ami a szívemen van. Nem vagyok annyira képes annyira a kegyes hazugságra, utálom valakinek azt mondani, hogy csinos és szép, ha hányingerem van az illetőről. Valójában van bennem némi kedvesség, de nem annyi mint a többi embernek, hisz én valójában nem tudom mindig mosolyogni. Tudom azt kérdezed, hogy miért ide sorolom, de ez számomra pozitív tulajdonság. Képes vagyok szeretni, mint mondtam számomra a legfontosabb az öcsém és bármit megtennék érte. Szoktam segíteni másokon és szeretek tanácsokat adni, mindenki szereti a tanácsaimat. Az egyetlen dolog ami számomra kedves az az ügyetlenségem, ami még számomra is vicces. Harcos vagyok, ez igazi harcos és mindent megszoktam tenni a cél érdekében, sose adom fel. Makacs és eltökélt vagyok. Apám szerint kökény vagyok, kívül édes és bájos, de tövises is. Nem tudom, hogy még mit mondhatnék nektek, nem vagyok a fiatalság példaképe, de ez nem is baj.

Negatív tulajdonságaim:
Talán ebből több van, mint amennyit az ember elvárna egy Hugrabuggostól, de mit tudnék tenni? Mindenki előtt titkolózom, nem vállalom fel az igazi énemet és a családtagjaimtól elhidegültem, lassan már az öcsémmel is alig fogok beszélgetni. Megváltoztam, pontosabban akkor változtam meg, mikor apám turpissága kiderült. Miatta akartam bekerülni a Hugrákhoz, annyira akartam, hogy a kalap is oda rakott. Minden egyes nap számomra szenvedés ott, mindenki annyira optimista és reménykedő, amilyen én nem vagyok. Nem látom az életben azt a sok szépséget, amit ők és én kifejezetten nem tűröm el, ha megpróbálnak alázni. Minden tekintetben inkább illenék a Mardekárba, mint ide. A mindennapos bájos és édes kis álcám egyre terhesebb számomra és mostanában egyre tör felszínre a valódi énem. Múltkor annyira megbántottam egy Mardis csajszit, hogy hetekig elkerült és még csak fel sem mert nézni a földről. Tudok ijesztő és lekezelő lenni, sőt egyenesen sértő vagy megalázó is lenni. Néha hajlamos vagyok pletykálni és teljesen irreális dolgokat terjeszteni másokról, de mondjuk ez a kettő dolog szinte megegyezik. Szemrebbenés nélkül hazudok másoknak, van benne gyakorlatom, otthon mindig ezt teszem. Lehet, hogy kívülről egy édes kis aranyos lányka vagyok, de igazából egy mérgezett édesség vagyok.

Múltam:
Mindenkinek az életében eljön a pillanat, amikor valami olyat követ el, amit élete végéig bánni fog. Én sem akartam megtenni, de az indulataim elragadtak és nem tudtam leállni..
Egy átlagos nap volt, tavaly nyári szünetben Londonban sétálgattam, amikor megpillantottam apámat és azt a szánalmas mugli nőt. Tudtam, hogy van valakije, azonban nem gondoltam hogy a lány ilyen fiatal, talán húsz év körüli lehetett csak. Nem tudtam elképzelni hogy hogyan állhat le egy ilyen senkivel, biztos csak a pénzére utazik. Épp ölelkeztek, olyan volt mintha búcsúztak volna, szóval mikor apám elment onnan én követtem a lányt. Nem volt számomra meglepetés, mikor pár utcával később egy sokkal fiatalabb sráccal találkozott. Gondoltam, hogy apám csak a pénze miatt kell ennek a kis lotyónak, már ekkor elkapott az idegesség, aztán jobban megnéztem a lányt. Nagyon csinosan volt felöltözve, fejemet tettem volna rá, hogy apám fizetett neki mindent, ő vett mindent. Már tudtam, hogy a hajam elkezdett vörösödni, ahogyan a harag egyre jobban elöntötte az elmémet.
Kávézott és sütizett a férfival én pedig egy másik asztalnál forró csokiztam és figyeltem őket. Nem volt csók, csak pár lopott pillanat és érintést, láttam ezt a vágyakozó nézést, anyu is néz apára minden egyes alkalommal. Hogyan fogok egyszer elmondani ezt neki?! Nem mondhatom el anyának, összetörném a szívét és fájdalmat okoznék neki, azt pedig nem akarom. De elmerültem a gondolatomban és majdnem meglépett ez a rihonya előlem.. Majd gyorsan utána rohantam és sajnos mikor pár perc múlva becsalt egy sikátorba és hát erre nem számítottam.
- Miért követsz te kis vakarcs? Mi a fenét akarsz? - kérdezte tőlem, de én csak meglepetten pislogtam, honnan tudta hogy követem?.. Most már késő ezen gondolkodni, válaszolni kell neki, de mit mondjak? Valamit ki kell találnom..
- Kíváncsi voltam, hogy apám milyen mélyre süllyed, de látom elég mélyre. - mindig is nagy szám volt és őszinte voltam, ez most sincs másképp. Nem félek tőle, egyáltalán nem félek, nincs miért félnem, nem tehet ellenem semmit sem. Ha úgy hozza a helyzet, akkor meg tudom magam védeni, az öcsém tanult önvédelmet és engem is tanított, meg tudom magam védeni.
- Jól felvágták a nyelved kis rib*nc, csak nem hiányzott apuci? Lassan teljesen az ujjam köré csavarom. - förmed rám és végül elkezd diadalom ittasan mosolyogni. Nem tudom, hogy mire van oda, de olyan erősen lobban fel benne a harag, mint eddig még soha. A hajam egyből tűzpiros lett és ezt én is tudtam, mindig ez történt kiskoromtól kezdve, nem meglepő. De az ő arca meglepetést mutatott majd később félelmet aztán rettegést.
Nem haboztam, engedtem a haragnak és elindultam felé, emlékeztetem Mindenre, amit öcsi mondott, hogy akkor kell gyomorszájon ütni ököllel, mikor levegőt vesz. Így is tettem, nem sokkal később már a földön fetrengett, de nem hatott meg. Nem akartam megkímélni, elvette az apánkat, nem úszhatja meg, így ököllel estem nemi, nem túl nőies. Nem érdekelt, megérdemelt minden egyes ütést, amit kapott. Csak záporoztak az ütések, visszatámadni se tudott, nem hagytam neki időt.
Majd akkor álltam mikor már üveges szemmel nézett fel, akkor döbbentem rá, hogy mit tettem. Gyorsan megnéztem a pulzusát és a légzését, még nem halt meg, életben volt, de ha ott maradt volna, akkor nem sokáig. Telefonjáról hívtam a mentőket és elrohantam onnan, senkinek sem meséltem el és nem is fogom, ez az én sötét titkom.

Minden megváltozott, mindenkitől elhidegültem, akit szerettem. Nem mertem egyik szülőmnek sem a szemébe nézni, apámat alapból kerültem, de anyát és az öcsémet nehezebb volt. Nem derülhet ki ez a titok és szerencsére nem is fog, annak a nyomoréknak amnéziája van és nem emlékszik rám, ha máshogy lenne, akkor apám elkapott volna. Még mindig játszom az aranyosat, de egyre nehezebb számomra, őrlődöm magamban, rossz embernek érzem magam, majdnem szörnyetegnek és egyre nehezebb megtartani a titkot, utálok hazudni, de ezzel mindenkinek csak jót teszek..

Külsőm:
Anyukám szerint én vagyok a legszebb lány a világon, természetesen csak túl elfogult a lányával, annyira nem is vagyok szép. Nem vagyok olyan magas lány, olyan 167 centiméter környékén mozgok, mondjuk nekem teljesen megfelel. Barna hosszú hajam van, be kell vallanom hogy egyetlen és igaz szerelmem a hajam, imádom a hajamat. Gyakrabban hordom göndören, de néha megesik, hogy egyenes (bár a hajszínre visszatérve, nem mindig barna, ha ideges vagyok, akkor élénk pirossá változik). Karcsú vagyok, de nem annyira hogy anorexiás csontvázként nézzek ki, pont annyi felesleg van rajtam, amennyi kell. Szemszínemről is úgy nyilatkoznék, ahogyan a hajamról, általában barna, de metamorfmágus létemre bármi megeshet. Szeretek természetesnek tűnni, nem hordok három kiló sminket az arcomon, de azért néha egy pici el kell, nem mondom hogy nem használom. Imádom a ruhákat, ha nem az iskolában vagyok, akkor mindig csinosan és egyedien öltözködöm. Anyu szereti ha valaki híres és neves ember varrja a ruháimat, hisz muglikkal is üzletelnek és olykor tartanak estélyeket. Bár be kell valljam, hogy a szoknyákat sokkal jobban szeretem, mint a nadrágokat. A meleg színeket előnyben részesítem, sokkal jobban szeretem a pirost és a narancssárgát, mint a zöldet vagy a barnát. Mint minden nő vagyis a legtöbb én is szeretem a cipőket, rengeteg pár cipőm van. És végül el kell mondanom, hogy nagyon nőies vagyok, kecses és finom mozdulataim vannak.


A madarak csiripelték

Amortentiám:
Levendula és csokoládé

Mumusom:
Amberly, akit tavaly nyáron megvertem és szerencsére az amnéziája miatt nem tudja, hogy én voltam

Edevis tükre:
Anyukám és apukám, akik olyan szerelmesek, mikor még kicsi voltam

Hobbim:
Rajzolás, tanulás és valódi énem rejtegetése

Elveim:
Sose csalóm meg a páromat, nem keverem bajba a szeretteimet és sose leszek szerelmes.

Amit sosem tennék meg:
Nem hagynám, hogy még egyszer a harag elborítsa az agyamat és súlyosan megsértsek valakit.

Ami zavar:
Nyafogás, pasik miatti hiszti, nyápicság és a hamis barátság.

Ami a legfontosabb az életemben:
Az öcsém.

Ami a legkevésbé fontos számomra:
Apám boldogsága.

Amire büszke vagyok:
A titoktartásomra.

Ha valamit megváltoztathatnék az életemben:
A pillanatot, amikor rátaláltam azokra az átkozott levelekre.

Így képzelem a jövőmet:
Nem képzeltem el sehogy sem, felesleges.. Majd jön valami, ami minden tervemet megsemmisíti.

Egyéb:
Talán ha lehetne, akkor mindent újrakezdenék és nem ebbe a házba kerültem volna be, nem tartozom ide és soha nem is fogok.
Playby:
Adelaide Kane

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


TémanyitásTárgy: Re: Theressa Woodstock   Csüt. Ápr. 21, 2016 11:06 pm
Elfogadva


Theressa személyében egy igazán érdekes lányt ismerhettem meg. Hiába gondolja azt magáról, hogy ő rossz ember, én mégis hiszek benne, hogy csak a helyzet kényszerítette helytelen cselekedetre. Talán megváltozott mostanság, de a Süveg sosem téved, bármikor jöhet még egy pálfordulás az életében, amely talán más utakra tereli - olyan utakra, ahol csak az igazán jólelkű hugrabugosok járhatnak. Bízom benne, hogy a jövőben megtalálja a boldogságot és a családi életét is a helyén tudja majd kezelni.
Nincs is más dolgod, mint playby-t foglalni, meghirdetni a keresettjeidet és játszótársakat keresni!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Theressa Woodstock
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Finite Incantatem :: Offtopik :: Karakterek :: Hugrabug-
Ugrás: